• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik dışı babasını bilmedigim doğacak bebegi evlatlık vermek istiyorum çünkü bakacak durumum kalacak evim yok düzgün bi hayatım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yarenseyret_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
18
-38
1
19
Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.

Dogurduktan sonra onu kucağına alınca belki böyle hissetmezsiniz belki çok da küçükmüşsün yaa ne diyeceğimi bilemedim üzüldüm çok kızdım
Çoçuğun çoçugu olmuş derler ya o misal
Umarım pişman olmazsın
Sosyal hizmetlere başvurman gerekiyor bu arada

Babasını nasıl bilmiyorsunuz? Yani birkaç adaya kadar da mı düşmüyor? Orasını anlayamadım.
Onun haricinde lütfen sokağa falan bırakmayın. Bebeğin elinde bir tek canı olacak, ona da siz sebep olmayın. Sosyal hizmetlerle görüşüp bebeği doğumdan hemen sonra verirsiniz.
İnşallah iyi bir aile evlat edinir, ne diyeyim.
Bir daha da sakın korumasız ilişki yaşamayın.

Daha hiç hastane kontrolüne gitmedimm
aferin çocuk sağlıklı mı bilmiyorsun. Bu ayda çatı muayenesi olmak gerekir.
Canından olacaksın.
Hemen doktora git. Durumu anlat. Doğumdan sonra hastanedeki sosyal hizmetler görevlisi işlemi başlatır ama böyle doktor görmeden doğum olmaz

Ya sen bı acile gideceksin durumunu anlatacaksin, madde kullandığını, evde kalmadığını anlatacaksın, onlar yol gösterir. Bin kere söylemimizin anlamı yok. Bin kere konu acsanda durum degismeyecek. Hastaneye gidip söyleyeceksin. Sancın varsa bekleyip bebeğin hayatini bari tehlikeye atma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X