böyle bir tecrübeniz var sanki, paylaşır mısınız sakıncası yoksa ? göründüğü gibi olmayabilir mi diyorsunuz yani :/ açık açık konuşmak çözüm olacaksa konuşurum ama kendini gizleyen o zaman da gizler.kisiyle durum ciddilesirse acik acik konusmak en iyisi
ne desek bos
ne insanlar var
10 sene sonra aciga cikiyor butun pislikleri sakliyorlar
Selam kızlar,
Karşıma biri çıktı önce insan olarak sevdim kendisini sonra daha yakın görmeye başladım. Aramızda bir etkileşim de var onun benden hoşlandığını da hissettim. Bir fotografçılık kursunda tanıştık ama çok da samimi değiliz şu aşamada ben ilk etaplarda mesafeli biriyimdir zira. Beğendiğim özelliklere sahip sakin ağırbaşlı nazik nerede ne konuşacağını bilen sıcakkanlı güler yüzlü bir insan kendisi. Zaten sanatsal fotograflar çeken bir adamın ince ruhlu vs olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.
Sorun ne derseniz bana göre pek sorun olmasa da kendisi ağrılı bense karadenizliyim. Ben geleneksel bir aile yapısına sahip değilim kişinin memleketinin neresi olduğu benim için çok da bir anlam ifade etmiyor. Kendisi de oldukça modern bir insana benziyor o da benim gibi istanbul da büyümüş biri. Eğitimli, maddi durumu iyi olan biri. Ama yine de etraftan duyduğum şeylerden dolayı şüpheye düştüm acaba geleneksel ataerkil bir yanı var mıdır belli etmese de? Kadını küçümser mi ? çocuk konusunda cinsiyet ayrımı yapar mı ? beni kısıtlar mı baskı kurar mı ? ya da ailesi bunları yapmaya çalışırsa müsade eder mi gibi sorular geçti kafamdan. en doğru yolu kişinin kendisini tanımak ama şu an ağır ilerliyoruz bir fikir almak istedim kk dan.
Özetle sormak istediğim, genelleme yapmak doğru mudur ? bu konuda sorun yaşamamız muhtemel midir? kafam biraz karışık
lütfen bilgi verin :)Ahanda benim konum:) ben ağriliları coook iyi tanıyorum içlerinde yaşadım yillarca tabi ki kişiler farklıdır amma bilirim
Selam kızlar,
Karşıma biri çıktı önce insan olarak sevdim kendisini sonra daha yakın görmeye başladım. Aramızda bir etkileşim de var onun benden hoşlandığını da hissettim. Bir fotografçılık kursunda tanıştık ama çok da samimi değiliz şu aşamada ben ilk etaplarda mesafeli biriyimdir zira. Beğendiğim özelliklere sahip sakin ağırbaşlı nazik nerede ne konuşacağını bilen sıcakkanlı güler yüzlü bir insan kendisi. Zaten sanatsal fotograflar çeken bir adamın ince ruhlu vs olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.
Sorun ne derseniz bana göre pek sorun olmasa da kendisi ağrılı bense karadenizliyim. Ben geleneksel bir aile yapısına sahip değilim kişinin memleketinin neresi olduğu benim için çok da bir anlam ifade etmiyor. Kendisi de oldukça modern bir insana benziyor o da benim gibi istanbul da büyümüş biri. Eğitimli, maddi durumu iyi olan biri. Ama yine de etraftan duyduğum şeylerden dolayı şüpheye düştüm acaba geleneksel ataerkil bir yanı var mıdır belli etmese de? Kadını küçümser mi ? çocuk konusunda cinsiyet ayrımı yapar mı ? beni kısıtlar mı baskı kurar mı ? ya da ailesi bunları yapmaya çalışırsa müsade eder mi gibi sorular geçti kafamdan. en doğru yolu kişinin kendisini tanımak ama şu an ağır ilerliyoruz bir fikir almak istedim kk dan.
Özetle sormak istediğim, genelleme yapmak doğru mudur ? bu konuda sorun yaşamamız muhtemel midir? kafam biraz karışık
inşallah anlaşırım ben de çok istiyorum olumlu olmasınıAnaaamm neler demişsin öyle kızzBen de doğuluyum bu senin söylediklerini yapan da var ama tam tersi olan da var. Genelleme yapma her insan ayrıdır. Kaldı ki herkesin aile yapısı farklıdır canım. Bütün doğulular o yazdığın şeyleri yapmıyor ki. Bizim aile de mesela kız erkek çocuğu arasında ayrım yapılmaz.Kadın küçümseme olayı hayal zaten kadınlar hakkından geliyor erkeklerin Dedemden çok babaannemin sözü geçer, babamdan çok annemin dediği olur Kısıtlamak da o kişinin açık görüşlülüğü ile ilintilidir diye düşünüyorum ben şahsen. Umarım anlaşırsınız
böyle bir tecrübeniz var sanki, paylaşır mısınız sakıncası yoksa ? göründüğü gibi olmayabilir mi diyorsunuz yani :/ açık açık konuşmak çözüm olacaksa konuşurum ama kendini gizleyen o zaman da gizler.
Merhaba bende doğuluyum. Ağrının pek gelenek ve göreneklerini bilmem ama eğer doğunun erkekleri severek evlenirse hiç bir sorun yaşatmaz cinsiyet ayrımı giyimi falan filan kadınlarını korurlar ve kıskanırlar ciddiyeti ve dürüstlüğü severler. Çok fazla kanuşan ve şımarık kızlardan asla hoşlanmazlar. Ona ne kadar değer verirsen o sana iki katını verir. Tabi yine kişiden kişiye değişiyor İnşaallah hakkında hayırlısı olur aramızda karadenizli görmekten şeref duyarız :) bide 10suz kardeşimizinde dediği gibi kadınlar her zaman ön plandadır son sözü onlar söylerSelam kızlar,
Canım bende karadenizliyim ve eşim kürt kökenli ve 12 yıldır evliyiz çok şükür öyle gerici ayrımcı ve baskıcı bir insan değil o kızları çok sever bende erkek çocukları yani nereli olduğu pekte önemli değil allah birlik beraberlik versin
lütfen bilgi verin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?