Arkadaşlar merhaba 32 yaşında bir kadınım eşinden ayrılmış 4 yaşında bir oğlum var sizlere sormak paylaşmak istediğim şey şu ben instagramda bir sayfası olan birisiyle tanıştım arkadaş olarak ilk önce o yazmıştı bana daha sonra arkadaşlığımız az da olsa ilerledi görüşmedik ama kendisi başka şehirde makine mühendisi iyi birisi kültürlü ve bir kadına nasıl davranilir nasıl değer verilir bunu iyi bilen birisi fakat gel gelelim daha en başında ben evlilik düşünmüyorum çok önce aldığım bir karar dedi bana bende ben sevdiğim gerçekten anlaştığım biri olursa benim ilişkim evlilik yoluna gider gitmeli çünkü ailem olsun gerek çevre olsun erkeklerle biseylere yaşayıp yaşayıp ayrılan boşanmış bir kadına müsamaha göstermez düşüncesindeyim bunu da söyledim kendisine daha fazla ilerleme den sen evlilik düşünmüyorsun ama bu bana uymaz arkadaş kalalım dedim sonra birkaç gün konuşmadık sonra ben onun sayfasını takip ediyorum tabi bende bisey paylaşmıştım kendi profilimde yorum yapmış oradan tekrar bir konuşma oldu ama kendisinin evlilik fikri sabit ama sevdiğim kadını ilişkimi sahiplenirim ciddiye alırım ve ne yaşamak gerekiyorsa yaşanır düşüncesinde sizce ben ne yapmalıyım nasıl bir karar almalıyım çünkü neticede evlenip boşanmış bir kadınım anneyim ailem de hep bu şekilde söylüyor sen kimseyle gezip tozamazsin ilerde biriyle tanışırsın evlenirsin dusuncesindeler ben şimdi böyle bir dusumda nasıl devam edebilirim evlilik düşüncesi de yok farklı fikirlere ihtiyacım var fikir verirseniz çok sevinirim