Tedavi görüyorum evet.. bahar aylarından dolayı sanırım hastalığım yeniden nüks etti.... '' iradesiz'' demeniz gerçekten çok yanlış bir kelime.. bunu hastalığı tam anlamıyla bilmediğinizden dolayı , yazdığınızı düşünüyorum.. yine de cevap için teşekkür ederim.Tedavi oluyor musunuz?
Büyük konuşmayayım da bana da ruhsal ,psikolojik sorunlarını çözemeyenler iradesiz vs gibi geliyor.Hem tedavi olmuyorlar hem de gerekli çabayı göstermiyorlar,ki gerçekten hasta iseniz tedavisi mümkün olmayan hastalık yok günümüzde.
Biz onları istiyoruz ama hastayken ?tedavini aksatma canım benimde annemde depresyon vardı dayanamıyodum Allah kimsenin başına vermesin çok zor ama erkekler hastayım diyen kadınları istemiyo güçlü olmaya çalışın
O kadar güzel açıklamıssın ki bunu yaşamayan bilemez... panik bozukluk beraberinde depresyonu da getiriyor... ve herşey daha da zorlaşıyor... ama işte bu ülkemizde psikiyatrik hastalıkların hastalık olarak kabul görmemesinden kaynaklanıyor çok haklısın..Olay tamamen, özellikle ülkemizde psikiyatri hastalarının hastalık olarak görülmemesinden kaynaklanıyor.
Kalp krizi geçiren bir kişiye, biraz iradeli olursan kalp krizi geçirmezsin demek ile aynı şey. Ancak eşinize bunu nasıl anlatabilirsiniz bilmiyorum. Genel bir bilinç sonuçta söz konusu olan.
Valla o hasta olduğunda elimden geleni yaparım hizmette eksik etmem... ya kadınlar ?? Kendi kendime yenmeye çalışıyorum.. ona yansıtmamaya çalışıyorum.... ama maalesef haftasonu awm ye dışarı çıktığımız da kalabalıkta boğuluyorum başım dönuyor isteristemez anlıyor... offf off çok zor .... bu arada şöyle komik bi olay yaşadım allah inşlh senin de başına verirde görürsün dediğim de tövbe de diyor :)))) neden tövbe diyim ki dedim :) nasıl olsa kafada bitiyormuş iradeyle alakalıymış dedim olursa da kafanda bitirirsin dedim birşey diyemedi :)Hastalık ne olursa olsun erkeklerin huyu bu. Kendileri en ufak bi gripte yataklara düşerken karşısındaki insanın taş gibi sağlam olmasını, hep neşeli, sağlıklı, hiç sorunu olmayan biri olmasını istiyolar ve bu hastalık kelimesini duymaktan sıkılıyolar.
Eşi hasta oldu diye sinir krizlerine giren tripler atan erkekler var, kadının elinde ya hasta olup olmamak. Tahammülsüz erkekler bu konuda o yüzden sizi anlamasını beklemek yerine kendinizi toparlamaya kendi kendinize yenmeye çalışın derim.
bende evlendikten 6 ay sonra panik atak rahatsızlığı yaşadım ama eşim bana hep yardımcı oldu tedavi olurkende tıpki sizin eşiniz gibi bu senin kafanda bitiyor dedi sürekli bende eşime kulak verdim salmadım kendimi mücadele etttim.gerçekten çok uzun süre sürseydi banada eşime de hayat zindan olurdu.hastalığınızi iyleştirmek sizin elinizde hep söylerim bunlar bize beynimizin oynadığı oyunlar korkmucaksınız üzerine gideceksinizin hastalığın ben böyle böyle telkinlerle yendim ve rabbime çok dua ettim çok şükür bugünüme.Merhaba arkadaslar , uzun zamandan beri panik bozukluk tedavisi görüyorum (eşimle evlenmeden önce de görüyordum ve en beter hallerimi gördü).... evliliğimizde ataklarım yeniden nüks etti.. ama eşim bir türlü anlamıyor.. ''kafan da bitiyor'' ..''iradesizsin'' bence sana rahatlık batıyor gibi laflar söyledi... çok üzüldüm... bunlar ın dısında eşim çok iyi biridir.. beni sever bende onu severim... ama hastalığıma tahammülü yok .. inanın yaşayanlar bilir elimde olan birşey değil bu... panik atak depresyon yaşayan arkadaslar evlilikleriniz de sizin de bu tip sorunlarınız oldu mu ? Nasıl çözüm buldunuz... önerilerinize ihtiyacım var
İste malesef kadınlarla bir olmuyolar. Baksana kendine örnek verilmesini bile istemiyo ama empati yapmaktanda kaçıyo. Çoğu bu düşüncede çünküValla o hasta olduğunda elimden geleni yaparım hizmette eksik etmem... ya kadınlar ?? Kendi kendime yenmeye çalışıyorum.. ona yansıtmamaya çalışıyorum.... ama maalesef haftasonu awm ye dışarı çıktığımız da kalabalıkta boğuluyorum başım dönuyor isteristemez anlıyor... offf off çok zor .... bu arada şöyle komik bi olay yaşadım allah inşlh senin de başına verirde görürsün dediğim de tövbe de diyor :)))) neden tövbe diyim ki dedim :) nasıl olsa kafada bitiyormuş iradeyle alakalıymış dedim olursa da kafanda bitirirsin dedim birşey diyemedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?