• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik gerçekten hastalıkta ve sağlıkta yanında olmak mı?

Kötü günde yanımda olmayan insanı ne yapayım? Evdeki kaktüs bile daha faydalı

Merhaba arkadaslar , uzun zamandan beri panik bozukluk tedavisi görüyorum (eşimle evlenmeden önce de görüyordum ve en beter hallerimi gördü).... evliliğimizde ataklarım yeniden nüks etti.. ama eşim bir türlü anlamıyor.. ''kafan da bitiyor'' ..''iradesizsin'' bence sana rahatlık batıyor gibi laflar söyledi... çok üzüldüm... bunlar ın dısında eşim çok iyi biridir.. beni sever bende onu severim... ama hastalığıma tahammülü yok .. inanın yaşayanlar bilir elimde olan birşey değil bu... panik atak depresyon yaşayan arkadaslar evlilikleriniz de sizin de bu tip sorunlarınız oldu mu ? Nasıl çözüm buldunuz... önerilerinize ihtiyacım var
Canım en kısa zamanda iyileşmeni umut ediyorum öncelikle. Seninki gibi bir hastalığım yok. Ama türlü rahatsızlıklarım var. Migren, sinüzit, reflü, ve şimdi bir de hamilelik... Hamilelikte insan daha fazla hasta düşüyor yorgun oluyor. Eşimde şöyle bir anlayış var. Her şey kafada bitiyormuş. İlaç kullanmanın hiçbir anlamı yokmuş. Başımın ağrımadığını düşünürsem kendiliğinden geçermiş. İradesiz mişim! Ve üstüne üstlük aşermelerim çoğu zaman psikolojikmiş abartıyormuşum! Bu durumdan faydalanıyormuşum canımın her istediğini yaptırmak için aşermeyi öne sürüyormuşum! Hamilelikte duyguların daha hassas olması vs bunlar saçmaymış. Kadınlar daha fazla ilgi görmek dikkat çekmek için bu durumu kullanıyormuş! (Sanki hamilelik yaşamış da biliyor...) 6. ayımdayım ama maalesef bazı kokulardan hala çok tiksiniyorum. Elimde değill... Bunların hiçbiri elimde değil. Ama gel gör ki eşim pek umursamıyor kafada bitiyor sen kafanda büyütüyorsun diyor. Bu durum sadece bizde var sanıyordumm... :( Eşime bu yönden çok alınıyorum. İçime atıyorum biriktiriyorum bir gün kötü patlayacağım ben de sanırım.

Online biri warsa yardım edin ölcek gibi hissediyorum şuannn herşey bi acayip geliyorrrr
Bahar ayinda nukseder bu hastalik turleri. Doktorunuzdan randevu alin ve gidin. Ilacinizin dozajını artırsın. Annemde de bipolar bozukluk duygu durum bozukluğu var yani.
O da bu aralar gel gitli. Gecici bir donem fakat doktor kontrolünde olun sürekli. Kendinize zarar vermeye kalkismayin sakin

Bahar ayinda nukseder bu hastalik turleri. Doktorunuzdan randevu alin ve gidin. Ilacinizin dozajını artırsın. Annemde de bipolar bozukluk duygu durum bozukluğu var yani.
O da bu aralar gel gitli. Gecici bir donem fakat doktor kontrolünde olun sürekli. Kendinize zarar vermeye kalkismayin sakin
Kendime zarar vermek imkansız zarar vermekten korkuyorum bende anksiyete bozukluğu warr ... yarın doktoruma gidicem ama şuan çok korkuyorym kafayı yiyip delircem gibi geliyor

Kendime zarar vermek imkansız zarar vermekten korkuyorum bende anksiyete bozukluğu warr ... yarın doktoruma gidicem ama şuan çok korkuyorym kafayı yiyip delircem gibi geliyor
Evinizde sakinleştirici bitki cayi var ise icmenizi tavsiye ederim. En azindan uykunuz gelir uyur ve sabah doktorunuza gidersiniz

Geçmiş olsun Dr gidebildin mi?

Back
X