• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik gerçekten zor bi işmiş :( :( :(

sema_41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
431
270
323
Kocaeli
herzaman için erken kalkamıyorum.evleneli daha bi sene oldu.eşim sabah kahvaltısına çok düşkün.eğerki ben erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamazsam hep kavga ediyoruz.gece gece çayını kahvesini hazırlatıyo hadi tamam ama ben uyuyuncada sorun oluyo.beraber uyuyuncada erken kalkıp kahvaltı hazırlamam herzaman mümkün olmuyo.artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.erken kalkmak için napabilirim.benim gibi eşiyle erken kalkma konusunda sorun yaşıyan var mı??? :KK43: :KK43:

Valla biz beraber kalkıyoruz, kahvaltı yapmıoruz, hooop işe.

Sanırım sen ev hanımısın, çocuk falan da yok kahvaltısını hazırlayıp geri uyuyabilirsin? Ya da geç yatıyorsan vakitli yatmaya çalış. Bi kahvaltı için bozmayın ağzınızın tadını.

keşke çalışmama izin versede çalışsam ama onada izin yok.erken yatıncada mırın kırın ediyo.herzaman olmuyo ama bazen kalkamıyorum.ağzımdan burnumdan getirtiyo.benden kötüsü olmuyo.sen söle 3te yatıp 6da kalkmak mümkün mü

geceden hazırlayın sofrasını, geriye bir çay demlemek kalsın, ya da ne bilim bir gün tost ver, bir gün kek yap akşamdan onu sütle içsin gitsin..

hayır tabiki.bi isanın eşi onu kendi uyuduğu vakite kadar ayakta tutsa ve sabhta erkenden kahvaltı istese buda herzamn mümkün olmasa o insan zor demezde ne der.

saat 3 yatmak icin fazlasiyla gec degil mi 12 de yatsaniz sabah kalkmak kolay olur ayrica esiniz nasil 3 de yatip 6da kalkip ise gidiyo hayret valla

geceden hazırlayın sofrasını, geriye bir çay demlemek kalsın, ya da ne bilim bir gün tost ver, bir gün kek yap akşamdan onu sütle içsin gitsin..
artık öle denicem bide.ama genede yaranacağımı sanmıyorum.

Sabah erken kalktığın için mi zor evlilik????
Gerçekten çok zormuş. .

Arkadaş için zor demek ki niye alay ediyosunuz ki.

Kocanı al karşına konuş. De ben kalkamıyorum ya benimle erken yat ki kalkıp sana kahvaltı hazırlayabileyim ya da kalkamadığım günler bana surat yapma veya yatacağım saate karışma de.

keşke çalışmama izin versede çalışsam ama onada izin yok.erken yatıncada mırın kırın ediyo.herzaman olmuyo ama bazen kalkamıyorum.ağzımdan burnumdan getirtiyo.benden kötüsü olmuyo.sen söle 3te yatıp 6da kalkmak mümkün mü
günlük rutininiz böyle değildir heralde.
eşin hergün 3 te yatıp 6 da işe gidecek değildir.
ev hanımı olduğun için biraz ilgi hürmet bekliyordur.
çok rahatlıkla kalkarsın da kahvaltısını da hazırlarsın.hergün 6 da kalkıyorum.çocuğumun beslenmesini hazırlayıp bir de 3 kişilik kahvaltı hazırlıyorum.7 olmadan da evden çıkıyorum.
ilk hamilelikte de kalktım eşimden önce hep.arada hazırlayamadığım zamanlarda da eşim sorun etmedi.
sen de arada kalkamadığında eşin abartmamalı.gitsin bi simit alsın yoldan.bunda aşırı tepki gösterecek bişey yok.
ama sen de eşini gönderdikten sonra uyuyabileceğine göre geri,kalkabilirsin diye düşünüyorum.çalışan bebekli kadınlar genelde gecelik 3-4 saatlik uykuyla gezerler.ben hep öyle geldim gittim işe.zor tabi ama alışıyorsun hele ki mecbursan paşa paşa alışıyorsun:))
ah evlilik sadece kahvaltı hazırlamaktan ibaret olsa.devede kulak bir mesele bence.

Niye ücte yatiyorsunuz? Esiniz calistigina göre her gece o saate kadar oturmuyor heralde.... Bide sahir gibi düsünün o gidince devirin totoyu uyuyun yine... Bikac seyi aksamdan hazir edin... Bide en önemlisi: Bu kadar yüz vermeyin su adamlara yaaa:KK62: Bikere kalkmadiniz diye kavga cikartan adam saygisizin tekidir, bindirmeyin tepenize...:KK14:

Arkasaim bizde hergun esinle beraber yatip beraber kalkiyoruz hic kahvaltisiz göndermedim esimi onunla kahvaltı yapmak bana çok keyifli geliyor biraz erken yatmaya calissaniz sorun cozulur

valla adam inatsa benim dediğim yöntemi dene her şeyi hazırla koy hatta akşamdan bi börek yapsan sabah çay olurken onu ısıtırsın falan ne bileyim aman bunlarında sağı solu belli olmuyor sen yap da yaranıp yaranamayacağını o düşünsün artık nankörlük yapmasın :D kolay gelsin

Niye ücte yatiyorsunuz? Esiniz calistigina göre her gece o saate kadar oturmuyor heralde.... Bide sahir gibi düsünün o gidince devirin totoyu uyiyun yine... Bikac seyi aksamdan hazir edin... Bide en önemlisi: Bu kadar yüz vermeyin su adamlara yaaa:KK62: Bikere kalkmadiniz diye kavga cikartan adam saygisizin tekidir, bindirmeyin tepenize...:KK14:
ah canım bana kalsa 12 olmadan yatıp sabah erkenden kalkarım ama adam alışmış geç yatmaya.uyuyana kadarda bi çay ister bi kahve ister bi atıştırcak bişeler ister.tv ye bakar.playstatıon oynar.yanı uyumamak için elinden geleni yapar.ama alışmış erkenden kalkar.bende herzmn bunu yapamayınca kavga başlar.

Back
X