- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. sorum saçma gelmez umarım.. Aslında seneye yaza düğün düşünüyorduk fakat nişanlımla düğün tarihimizi ocak'a almaya karar verdik. Ama bir hesap yapıp ona göre kredi çekmemiz gerekiyor. çünkü herşeyi biz yapıcaz. ailelere yük olamamk için(ailelerimizin durumlarından dolayı). benim aşağı yukarı bir fiyat listesi çıkartmama yardımcı olabilir misiniz? özellikle şu an düğün alışverişi yapan, yeni yapmış olanlardan mesaj bekliyorum.. Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
Koltuk takımı, yatak odası takımı, yemek masası sandalyeler, beyaz eşyalar, mutfak(tabak,çatal, bıçak, çaydanlık,tencere vs.)
gelinlik, damatlık, bindallı, davetiye, kuaför(gelin saçı)..
Uygun fiyatlı şeyler almayı düşünüyoruz. indirimleri takip edeceğim. Başka önemli bir eksik varsa benim yazmayı unuttum ekleyebilirsiniz.. fiyatlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Koltuk takımı, yatak odası takımı, yemek masası sandalyeler, beyaz eşyalar, mutfak(tabak,çatal, bıçak, çaydanlık,tencere vs.)
gelinlik, damatlık, bindallı, davetiye, kuaför(gelin saçı)..
Uygun fiyatlı şeyler almayı düşünüyoruz. indirimleri takip edeceğim. Başka önemli bir eksik varsa benim yazmayı unuttum ekleyebilirsiniz.. fiyatlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.