- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Noona_noona
Merhaba arkadaşlar;
İçim öyle huzursuz,öyle bulutlu ki, yazmaya karar verdim belki rahatlarım diye.
2 aya düğünüm var kısmetse.
Bütün mobilyaları,beyaz eşyayı nişanlımla ortak alıyoruz.
Ama onun ailesinden gram destek yok.
Gelinlik alınacak başka şehirlerde yaşıyoruz, ben yük olmamak adına uygun gelinlikçi buluyorum. 1 aydır gönderecek 1000tl'yi.. Başlayamadık provaya falan.
Benim ailem ise iğnede ipliğe hazırladılar,düzdüler evimi.Anneciğim koşturuyor ben çalıştığım için.
Nişanlım benim bulunduğum şehre geldi evlilik için. Haliyle birikmişi falan yok. Babası sadece bir düğün salonu tutararak düğün yapılabileceğini sanıyor. Bunun davetiyesi, kuaförü tonla şeyi var ama yok adam sormuyor bile.
Benimse içim içimi yiyor. Aileme karşı üzgün hissediyorum kendimi. Onların yaptıklarını görünce nişanlımın ailesi daha çok batıyor gözüme.
Ne zormuş bu evlilik süreçleri, ele karışmak ne zormuş.
Böyle bir durum işte benimki.
Vakit ayırıp okuyanlara, okuyup yorumlayanlara sonsuz teşekkürler...
İçim öyle huzursuz,öyle bulutlu ki, yazmaya karar verdim belki rahatlarım diye.
2 aya düğünüm var kısmetse.
Bütün mobilyaları,beyaz eşyayı nişanlımla ortak alıyoruz.
Ama onun ailesinden gram destek yok.
Gelinlik alınacak başka şehirlerde yaşıyoruz, ben yük olmamak adına uygun gelinlikçi buluyorum. 1 aydır gönderecek 1000tl'yi.. Başlayamadık provaya falan.
Benim ailem ise iğnede ipliğe hazırladılar,düzdüler evimi.Anneciğim koşturuyor ben çalıştığım için.
Nişanlım benim bulunduğum şehre geldi evlilik için. Haliyle birikmişi falan yok. Babası sadece bir düğün salonu tutararak düğün yapılabileceğini sanıyor. Bunun davetiyesi, kuaförü tonla şeyi var ama yok adam sormuyor bile.
Benimse içim içimi yiyor. Aileme karşı üzgün hissediyorum kendimi. Onların yaptıklarını görünce nişanlımın ailesi daha çok batıyor gözüme.
Ne zormuş bu evlilik süreçleri, ele karışmak ne zormuş.
Böyle bir durum işte benimki.
Vakit ayırıp okuyanlara, okuyup yorumlayanlara sonsuz teşekkürler...