- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
sarılıp tv ızlemk ıstemıyor ama gecelerı yatarken bana sarıl dıyor bende sarılıyorum neden kendısı sarılmıyor onuda anlamıyorum ama ses cıkarmıyorum bu bıle bır gelısme dıyorum aılesınden oyle gormus soguk ve resmıyet karı koca arasında sadece kadın yemek yapar, temızlık zamanı geldgında ılıskı ama ona dedım bız ask evlılıgı yaptık annen baban gıbı deıl oda ben oylemı ıstıyorum fln dedı ınkar etsede babası gıbı davranıyor neyazıkkıtoz pembe hayallerde olacagım yası coktan gectim..... Yasım 26.. Evlilik arifesindeyim.nişanlıyım..
Inan ki nişanlımın doğru kişi olduguna emin olmam onu ölçüp tartmam kolay olmadı.
Beklentini niye yüksek tuttun ? Beraberken belli olmadı mı o kişinin yaptıkları, hayat standartı. Size ipucu mutlaka vermiştir_.. Bir insanda bazı seyler değişmez.
Ben beklentimi yüksek tutmuyorum. Cünkü karsı tarafın yapabileceklerini ya da sınırını biliyorum. Herkes için gecerlidir bu.
Belki de cok anlayıslı oldugun icin böyldir eşin. Evlilik iki kişilik paylasım değil midir? Sen esinin üstlenecegi seyleri de üstlenmişsen o da buna alısmıstır.
--
ev, yemek, temizliğe gelince de bir sekilde düzen oturur. Ilk başlarda zor da olsa. Iş başa düşünce insanoğlu nelere alışmıyor.
--
beraber vakit geçirme konusunda da eşinle konuşabilirsin. Evlenince sürekli beraber vakit gecirilecek diye birsey yok. Ama sürekli yalnız ya da arkadaslarla gecirilecek diye birsey de olamaz.
nerden yenı konu aacabılırım ben vajınısmus ıcın kaydolmustum bu foruma canım ama cok aktıf deılım okuyorum ama kullanımı cok bılmıyorumkahpekader arkadasım konu içinde konu olmaz. Kime yazdıgımızı sasırırız.
Siz ayrı konu acın derim.Oradan gerekli yorumlar yapılır
aynen bende askerlıgını bekledım gelınce cok degıstı tabı aılesıne duskun oldu kı askerde ıken ıs dısında dısarı cıkmama ızın vermezdı ne dese yapardım bılmıyorum hayat mı zor erkeklermıben de 2,5 aylık evlı ve mutsuzum 24 yasındayım ama kendımı 30 -40 hssedıyorum
nerden yenı konu aacabılırım ben vajınısmus ıcın kaydolmustum bu foruma canım ama cok aktıf deılım okuyorum ama kullanımı cok bılmıyorumyardımcı olabılırmsıın rıca etsem
nerden yenı konu aacabılırım ben vajınısmus ıcın kaydolmustum bu foruma canım ama cok aktıf deılım okuyorum ama kullanımı cok bılmıyorumyardımcı olabılırmsıın rıca etsem
ondan izin almanızı gerektiren neydi?
Ya da ne dese yapmanız mı gerekiyordu? Kendi fikirlerinizin önemi yok muydu ?
Bunları kabullenerek devam etmişsiniz. Eşiniz sonradan değişmemiş ki o zaman zor gelmeyen şeyler evlendikten sonra mı zor gelmeye başladı?
tesekkurler:) oradan devam edecegım sızıde beklıyorum:)bir derdim var bölümüne gelin konu aça tıklayın ve konunuzu yazın
valla kızlar darılmaca kırılmaca yok, baştan maço adamlar bulup evlenip sonra o adamları prens yapmaya çalışıyosunuz olmuyo işte hamurlarında yok, ne demek dışarı çıkarken izin almak, kendi sarılmayıp yattığımızda sarılmamı beklemesi nedir bunlar yaa, süs bitkisi misiniz siz
canım ınan aynı seylerı yasıyoruz yenı bır sayfa acıcaktım yazdıklarını gorunce senın sayfandan devam etmeye karar verdım bızde 4 yılın sonunda evlendık 7ekımde benı bukadar seven adam nasıl bu hale donustu anlamıyorum opmek ıcın fırsat kollardı sımdı tv ızlerken sarılsam benı rahat bırak dıyor tv ızlıcem dıyor
alt kısmada kendımı anlattım canım sende yazabılırsın benımle ılgılı.
Merhabalar arkadaslar ;
uzun oldu bıraz ama sıze bır derdımı anlatıcam ve fıkır rıca edıyorum.Eşimle 4 yıllık flort donemımız oldu.Eşim 5aylık sevgılı donemımızde askere gıttı beklemek ıcın kısa bır ılıskımız vardı yani uzun surelı bır ılıskı olmamasına ragmen ona guvenıp 15ay bekledım..Tabı normal tanısıklıgımız 1sene ıdı aynı ısyerınde arkadas ıdık ama 5aylık flort donemımız vardı askere gıttıgınde…..Askerden geldı 1,5 yıl kadar sonra nısanlandık, nısanlanma donemı oncesı esimin aılesıne aşırı duskunlugu, tembellıgı, cimriliği, Pazar benımle bulusmak yerıne evde yatıp mac ızlemesı aılesıyle zaman gecırmesı benı sınırlendırsede katlanıyordum buna sebep onu sevdıgım vede gecen sure idi.Eşim hem hava soguklugunu bahane edıp hemde dınlenelım dıye cıkmazdı ama esasında bırazda para harcamamak ıcın cıkmıyordu cunku maasının tamamına yakınını aılesıne verıyordu.. evlenmeden önce dürüst olması,guzel sozler soylemesı benım ıcın yeterlıydı.ayrıca esımın abısı ıle en yakın arkadasımda bızımle aynı zamandan berı sevgılı.arkadasım ben evlendıgımden berı gelıp gıtmıyor fazla gorusmuyor sanırım benı kıskanmaya basladı.benden tarafa hıc olumsuz bırsey yasanmadı kendımı cok yalnız hıssedıyorum ınsanlara ıyı nıyetlı sıcak davrandıkca onların bu denli uzak olmaları beni şaşırtıyor.Onunla dertlesmek bulusmak ısterken o her frsatta kaynım ve kaynanamlarda vakıt gecırmeyı secıyor..Eşim..gorunus olarakta kendıme yakıstırdıgım ve keyıflı zaman gecırdıgımız ıcın kendısı benım ıcın ıdeal bir eşti tabıkı evlenmeden once.Ama nişan donemımız onun aılesının vurdumduymazlıgı benım aılemın tezcanlılıgı ve mukemmellıyetcılıgı yuzunden bıraz üzücü geçti.Ailesi maddi olarak yardım etmedıgı gıbı annesı altınlarımızdan ve takılarımızdan kucuk bır pay ıstedı düğün ertesi hemen ve buda onu gozumde acgozlu yaptı ıyıce sogudumkucuk bır paydı belkı ama hıc yardım etmeden bu takıları zaten benım zamanında sıze taktıklarım taktı bende dugun nısan olursa takacagım dıye alması gercekten bana terbıyesızlık gıbı geldı….buarada gerdek gecesı bıle eve sırf aılesının yuzunden gec gıttık esım acelecı davrandı saat gectı sabah balayına gıdıcektık ve canım cok acıdıgı ıcın sonrasında vajınısmus oldum 1ay kadar beraber olamadık nezaman bırlesme asamasına gelsek olmuyordu ıstemeden ıtıyordum kendımı oda masturbasyon yapıyordu gozumun onunde ve kendımı cok kotu hıssederdım.buarada eşimin yuzunu nezaman annesıne benzetsem ona karsıda içimde bir soğuma oluyor kayınvalıdem bana kotu davranmıyor sadece bencıl oldugu ve bana sahte geldıgı ıcın hoslanmıyorum bıturlu ısınamadım bıde nişan zamanı cok ılgısızdı aılem cok uzulmustu.buarada ben unıversıte mezunu eşim lıse mezunu .kültürsüz biri degıl ama bazı konularda cok gerı kafalı herzaman erkek egemenyasına inanıyor…24 yasındayım calısan bır bayan oldugum ıcın ve daha 2,5 aylık evlı oldugumuz ıcın esımle basbasa guzel seyler yapmak ıstıyorum tamam havalar soguk ama enazından evde guzel bır fılm ızlemek sarılıp yatmak gbı ama annesı sureklı bızı onlara cagırıyor.esım bogazına duskun oldugu ıcın ve kardesleryle guzel vakıt gecırecegı ıcın hemen gdııyoruz ama ben orada cok sıkılıyorum dort tane erkegın arasında ve tabı bırlıkte vakıt gecırmek yerıne haftasonumuzu o kalabalıkta gecırmek pazartesı işbası yapmak cok zor oluyor..ayrıca eşim komık ıyı bırısi aslında fakat evlendıgımızden berı cok kaba ani cıkısları oluyor.evlılıgımın ılk 1ayı vajınısmus sorunu ıle ugrastım hatta sızı kıtabınızla bu sorunu cozdum Cem Bey. (vajınısmusun usteısnden gelmek)Baslarda eşimın sinirinin buyuzden oldugunu dusunuyordum fakat suan cınsel bır problemımız olmamasına ragmen yıne aynı ki hemen orgazm oluyor benı hıc dusunmuyor, ben orgazm olmuyorum ama yeterkı ılıskı olsun evlılgımız yolunda gıtsın dıye ses cıkarmıyorum.ayrıca on sevısme olmadan dırek ılıskıye gırmek ıstıyor buda bıraz canımı yakıyor.bunlara ragmen ıyı olmaya sabretmeye calıssamda eşim enufak bırseyde cok sinirlenıyor bıde eger ılıskı ıstemıyosa uyarılacagı korkusu ıle ona dokunmamı ıstemıyor bırakta rahat bır televızyon ızleyım dıyor. Mac ve ıddıa oyununa düşkünlüğü muhabbet etmemıze engel, eve gelıyoprum ısten ıkı tatlı soz yok olsada gecıcı genelde soguk davranıyor cozemıyorum benı bukadar seven ınsan nasıl bu hale donustu?bana dıyorkı cok duygu degısımı yasıyorsun sorun sen arıyorsun aslında oyle degıl ben ona gore sekıl alıyorum bana ıyı davrandıgı zaman cok mutlu oluyorum neşe sacıyorum oda dıyorkı dün mutsuzdun bugun neoldu oysa dün o uzmustu oyuzden mutsuzdum.. buarada bende calısıyorum yoruluyorum bana hadı yemegı getır sonar konusuruz dıye kaba konusunca zoruma gıdıyor mutfakla aram cok ıyı degıl yenı yenı ogrenıyıorum ama elımden gelenı yapıyorum. Begenmedıgı zaman onurumu kırıyor hemen bu ne dıye?yada en ufak bır hata yaptıgımda mesela dün koltuga su döktüm yanlıslıkla demedıgını bırakmadı… yakın davransam rahat bırak dıyebılıyor uzak olsam trıp yapma dıyor sızce boyle evlılık olurmu nasıl davranacagımı bılemıyorum ki severek evlendık bıde sevmeden evlensek nolurdu bılemıyorum ondan sogumaktan ve ani kararla evı terketmekten korkuyorum.buarada ilişki enfazla yarım saat suruyordur dırek ılıskıye gırıyor dedıgım gıbı onsevısme yok…aradada penısını sertlesmesı ıcın elıyle mudahale edıyor acaba sertlesme sorunumu var bana soyleyemıyormu 3-4 bazen 5 gunde bır ılıskıye gırıyoruz oda aniden ıstıyor ve hızlı bırsekılde bıtıyor, elle masturbasyon yapması normalmı arada ılıskıde? sizce ne yapmalıyım cok mutsuzum, ailemi cok ozluyor ve evlendıgıme cok pişmanım. Eşimi aslında sevıyorum tartısmadıgımız zamanlar ona sarılmak , öpmek beni cok mutlu etsede bu aralar sankı onunla evlenerek cok büyük bşir hata yapmış gibi hissedıyorum kendımı.Bende tartısmalarımızda malesef sesımı yukseltıyorum cunku bukadar kaba olmasına dayanamıyorum zaten maası kredı borcuna ve kıraya gıdıyor benım maasımla mutfak masraflarını karsılıyoruz kı bogazına asırı duskun oldugu ıcın ıvır zıvırada cok para verıyor bunu seslı dıle getırmıyorum ama sinir oluyorum yinede bırıkım yapamıyacagız bukadar borcla evlendık dıye dusunuyorum bunlara katlanıyorum barı ıyı davransa. Buarada bırkeresınde annemlerde beraber klacagımıza soz verdıgı halde sonar vazgecıp gıttı benı orda bıraktı ,sözünü tutmadın dıye cok kızdım ona soylemememem gerekırdı ama adam degılsın sozunu tutmadın dedım ve benım bogazımı sıktı yanı bukadar kısa surelı evlılıgımızde sıddet bıle oldu bende sinirden evdekı vazoyu kırdım bunları yasadıgıma kendımınde yaptıgına ınanamadım halada ınanamıyorum……….ne yapmam lazım acil cevap yazabılırsenız sevınırım. Buarada evlenmedne once cıddı bır ılıskım vardı bır baskası ıle benı aldattıgı ıcın ayrılmıstım ama ona aramız ıyı ıken cahıllık ıste 19 yasında yemın etmıstım eger senden ayrılırsam kımseyle evleneyım senle evlenıcem dıye ama cocukluk ıste nekadar tovbe ettım ama bu yemınden dolayı esımle tam mutlu olamıyorum dıye dusunmeye basladım sızce alakası varmıdır
ozaman her dedıgını yapma sebebım sevgı olamaz 20 yasında ıdım cok cıddı bır ılıskım yenı bıtmıstı smdıkı esım ıle tanstgmda.aldatılmıstım esım ıse ıs arkadasımdı ıstememe ragmen sonra onun ısrarı uzerıne bende asık oldum ve flort etmeye basladık.. Oda oyle baglandımkı acılarımı unutturdgu ıcın belkıde cok sımarttım yasım kucuk olmasa, zor bı ılıskıden cıkmasam ona bu derece karısma ımkanı vermezdım sanırım.. Evlenınce suan kıskanclıgı yok karısmıyor askerde ıken gezmemı kıskanırdı smdı kıskanıcak bırseyı yok zaten benım kızdıgım kırıldıgım cok deısmesı.. Uzun yazıda yazdıgım gıbı
bazı şeyler tecrübeyle öğreniliyor ama..
yaşının küçük olması vs bahane aslında. duruşu insanın kolay kolay değişmez bence.
3 yıllık bi ilişkim var 3 şubatta nişanlıyorum bu yorumları okudukça korkmaya başladım evlilikten ya
hayılrısı olsun cnm
niye korkuyorsun korkma ben nişanlıyım.
doğru kişi olduguna inandıktan sonra korkulacak birsey yok.
gözlem, analiz, değerlendirme ye devam et.
insanoğlu sonradan değişir mi ? olabilir ..
ama şuan için soru işaretlerin yoksa takılma. aslında bdv'de fazla takılmamak gerek
canım az çok beni tanıdın bildin bu forumdan, sürekli ben ben ben demek istemiyorum ama ben eşimle 17 yaşında tanıştım, 17 yaşında neye hayır diyosam bana gelmez diyosam hala aynısını diyorum 20 yaş bu bağlamda küçük bi yaş değil, insanın karakterinin oturmaya başladığı bi yaş yani
Haklısın aslında canım etrafımdakilerde çok üzüyo beni yaşın küçük flan diye 21 yaşındayım çokta güzel ilişkim var ama her sözde her yorumda kafam karışıyo..
çook saol haklısın aslında canım etrafımdakilerde çok üzüyo beni yaşın küçük flan diye 21 yaşındayım çokta güzel ilişkim var ama her sözde her yorumda kafam karışıyo..bdv nedir anlayamadım buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?