Evlilik hiçte hayat edildiği gibi olmuyormuş

kahpekader arkadasım konu içinde konu olmaz. kime yazdıgımızı sasırırız.

siz ayrı konu acın derim. oradan gerekli yorumlar yapılır

sarılıp tv ızlemk ıstemıyor ama gecelerı yatarken bana sarıl dıyor bende sarılıyorum neden kendısı sarılmıyor onuda anlamıyorum ama ses cıkarmıyorum bu bıle bır gelısme dıyorum aılesınden oyle gormus soguk ve resmıyet karı koca arasında sadece kadın yemek yapar, temızlık zamanı geldgında ılıskı ama ona dedım bız ask evlılıgı yaptık annen baban gıbı deıl oda ben oylemı ıstıyorum fln dedı ınkar etsede babası gıbı davranıyor neyazıkkı

kahpekader arkadasım konu içinde konu olmaz. Kime yazdıgımızı sasırırız.

Siz ayrı konu acın derim. Oradan gerekli yorumlar yapılır
nerden yenı konu aacabılırım ben vajınısmus ıcın kaydolmustum bu foruma canım ama cok aktıf deılım okuyorum ama kullanımı cok bılmıyorum yardımcı olabılırmsıın rıca etsem

ondan izin almanızı gerektiren neydi?

ya da ne dese yapmanız mı gerekiyordu? kendi fikirlerinizin önemi yok muydu ?

bunları kabullenerek devam etmişsiniz. eşiniz sonradan değişmemiş ki o zaman zor gelmeyen şeyler evlendikten sonra mı zor gelmeye başladı?

nerden yenı konu aacabılırım ben vajınısmus ıcın kaydolmustum bu foruma canım ama cok aktıf deılım okuyorum ama kullanımı cok bılmıyorum yardımcı olabılırmsıın rıca etsem

vajınısmus oldugum donem hayata küsmüş bu sarkıyı dınlıyordum sadece ısyerınde ozaman bu sıte sayesınde vajınısmusu yendım ama kaydolurken busekılde actım rumuzu

bir derdim var bölümüne gelin konu aça tıklayın ve konunuzu yazın

ozaman her dedıgını yapma sebebım sevgı olamaz 20 yasında ıdım cok cıddı bır ılıskım yenı bıtmıstı smdıkı esım ıle tanstgmda.aldatılmıstım esım ıse ıs arkadasımdı ıstememe ragmen sonra onun ısrarı uzerıne bende asık oldum ve flort etmeye basladık.. Oda oyle baglandımkı acılarımı unutturdgu ıcın belkıde cok sımarttım yasım kucuk olmasa, zor bı ılıskıden cıkmasam ona bu derece karısma ımkanı vermezdım sanırım.. Evlenınce suan kıskanclıgı yok karısmıyor askerde ıken gezmemı kıskanırdı smdı kıskanıcak bırseyı yok zaten benım kızdıgım kırıldıgım cok deısmesı.. Uzun yazıda yazdıgım gıbı

valla kızlar darılmaca kırılmaca yok, baştan maço adamlar bulup evlenip sonra o adamları prens yapmaya çalışıyosunuz olmuyo işte hamurlarında yok, ne demek dışarı çıkarken izin almak, kendi sarılmayıp yattığımızda sarılmamı beklemesi nedir bunlar yaa, süs bitkisi misiniz siz

aynen ya. valla hayretler içinde okuyorum ya..

merhaba canım;
öncelikle çok uzun oldugu için ara ara okudum,rabbım bizi bazı sınavlardan geçirıyor oda bunlardan biri sanırım erkekler malesef önemsemiyor onlar için hiçbirşey önemli değil bende 6 yıllık işiklimin sonunde evlendik işte olmuyo değil işte bizde çok tartısıyoruz ama gecııyo aynı evın içinde kus olmuyo işte belki talihsilik olmuş sende ilk başta gerdek olmaması belki eşinin bundan dolayı biraz uzaklaşmıs olabılır sende onu aştınızmı bılmıyorum ama güzel şeyler hazırla giy kuşan anlarsınya erkekler severlerr benımde kayınvalıdem benı basta ıstemedı hakkımda kotu seyler soyledı ama esımle aramıza gıremedı işte sevgının kuvvetı buda ne oldu sonra kabul etti bende sevmıyo degılım senın gıbı banada bazı seylerı ıtıcı gelıyo napalım eslerımızın annesı ıyı olmak zorundasın sen kendını cok yıpratma dıcem ama ınsan uzuluyo yıpranıyo işte esınle otur konus bı sebep ne neler beklıyo belkı uzlasırsınız

bazı şeyler tecrübeyle öğreniliyor ama..

yaşının küçük olması vs bahane aslında. duruşu insanın kolay kolay değişmez bence.

bazı şeyler tecrübeyle öğreniliyor ama..

yaşının küçük olması vs bahane aslında. duruşu insanın kolay kolay değişmez bence.

canım az çok beni tanıdın bildin bu forumdan, sürekli ben ben ben demek istemiyorum ama ben eşimle 17 yaşında tanıştım, 17 yaşında neye hayır diyosam bana gelmez diyosam hala aynısını diyorum 20 yaş bu bağlamda küçük bi yaş değil, insanın karakterinin oturmaya başladığı bi yaş yani

3 yıllık bi ilişkim var 3 şubatta nişanlıyorum bu yorumları okudukça korkmaya başladım evlilikten ya

hayılrısı olsun cnm

niye korkuyorsun korkma ben nişanlıyım.

doğru kişi olduguna inandıktan sonra korkulacak birsey yok.

gözlem, analiz, değerlendirme ye devam et.

insanoğlu sonradan değişir mi ? olabilir ..

ama şuan için soru işaretlerin yoksa takılma. aslında bdv'de fazla takılmamak gerek

çook saol haklısın aslında canım etrafımdakilerde çok üzüyo beni yaşın küçük flan diye 21 yaşındayım çokta güzel ilişkim var ama her sözde her yorumda kafam karışıyo..bdv nedir anlayamadım buarada

Son düzenleme:

evet. bazı seyler insanda değişmez.

Haklısın aslında canım etrafımdakilerde çok üzüyo beni yaşın küçük flan diye 21 yaşındayım çokta güzel ilişkim var ama her sözde her yorumda kafam karışıyo..

insanlar bayılırlar başkasının hayatını konuşmaya..

duymucan ,görmücen.

herşeyi kafana takarsan nişanlılık sürecinde özellikle cok yıpranırsın

forumda bir derdim var kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…