evlilik içi taciz

ingiliccekarakter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
622
439
23
43
arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler

Popoya dokundu diye sikayet ederseniz ne sonuc alirsiniz bilemiyorum. Ama bosanma davasi acarsaniz bosanma sebebiniz olarak fiziksel tacizi gosterebilirsiniz. Tabii surekli yasiyorsaniz bu durumu. Ama barismak icin bir defa yasanan seyi de abartmamak lazim
Adama da uzuldum,size zaten uzuluyorum,cok degisik dusunceleriniz var.

arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
Beynim yandı..Kocan popona dokundu ee boşanmak niye ? Karı kocasınız taciz bunun neresinde?

Adama tahammülün yoksa boşan.

Back
X