- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi aysekaya06
SENDE ÖYLE
Kib......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SENDE ÖYLE
hahaha evet en azindan ariyosam senin gibi yasi basi gecmis birini aramiyorumkendıne bak ya boşanmışsın erkek arayıp duruyorsun Allaha şükür senin gibi değilim
Salle pute de merdesensın ahlaksız git 17 erkekle görüş. erkek arayan KAŞAR
bende kendimi satmıyorum kendını senın gıbıler satarSalle pute de merde
Salope
istegidim kisiyle gorusurum kizim sanane o senin yazdiginin en buyugusun hatta en kalitelisinden
erkek ariyosam ciddi evlilik icin ariyom senin gibi kendimi satmiyom
Demi
belki sevgilisinin bi abisi hatta babasi vardir bana kiyak gecerde ayarlar bana![]()
Canım bu adamla evlılık yaşarsan bi süre sonra onu aldatıcaksın biliyosun demikendıne bak ya boşanmışsın erkek arayıp duruyorsun Allaha şükür senin gibi değilim
Doktor diye evlenen sen,kendınden yaşca büyük biriyle evlenmeyi düşünen sen mi bu lafları kullanabiliyorsunbende kendimi satmıyorum kendını senın gıbıler satar
sensın ahlaksız git 17 erkekle görüş. erkek arayan KAŞAR
kendıne bak ya boşanmışsın erkek arayıp duruyorsun Allaha şükür senin gibi değilim
fake veya erkek.sensın ahlaksız git 17 erkekle görüş. erkek arayan KAŞAR
merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..[/QUO
canım benim de böyle arkadaşlarım var arada çok yaş farkı olan ama sonradan çok pişman oluyorlar.senin isteklerini karşılayamıyorlar çünkü onlar yaşamış oluyorlar her şey zamanın da güzel derler ya sen doğru kararı annen ile verebilirsin onla konuş en önemlisi de senin ne istediğin inşallah doğru karar verirsin canım yolun açık olsunmerhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
Yorma kendini ben yaptım bile..
SİZCE BUNLARI DÜŞÜNEMEMİŞ OLABİLR MİYİM?
Bugün yoktum, gecikme için özür dilerim sizlerden, birtakım işlerim vardı.Müdürüm gelince görecek nasılsa..