evlilik için arada 27 yaş var?

54 yaşında adama kolayca güvenmeyin bence ya, çocuğu yaşında kıza bakmış bir durmak lazım..
Ki bence enerjiniz uymaz bir yerden sonra...
Bilmiyorum çok yaş farkıyla devam edenleri tek tük duydum ama...

sensın ahlaksız git 17 erkekle görüş. erkek arayan KAŞAR
Salle pute de merde
Salope
istegidim kisiyle gorusurum kizim sanane o senin yazdiginin en buyugusun hatta en kalitelisinden
erkek ariyosam ciddi evlilik icin ariyom senin gibi kendimi satmiyom

Salle pute de merde
Salope
istegidim kisiyle gorusurum kizim sanane o senin yazdiginin en buyugusun hatta en kalitelisinden
erkek ariyosam ciddi evlilik icin ariyom senin gibi kendimi satmiyom
bende kendimi satmıyorum kendını senın gıbıler satar

bende kendimi satmıyorum kendını senın gıbıler satar
Doktor diye evlenen sen,kendınden yaşca büyük biriyle evlenmeyi düşünen sen mi bu lafları kullanabiliyorsun :kızgın:
27 yaşındasın ama olgunluğa erişememişsin eleştiriye hiç açık değilsin ama öyle bi durum halınde herkesten tepki alıcaksın o zaman napıcaksın saygısız seni yaşının kadını ol biraz :KK20:

sensın ahlaksız git 17 erkekle görüş. erkek arayan KAŞAR

:oha::oha::oha::skandal:

yuuh inanamıyorum sen nasıl bi kadına böyle bi kelime kullanabilirsin? bu nasıl bi ruh hali? benim düzgünce sorduğum soruya cevap vermiyorsun, çünkü tartışma yaratan bi şey demiyorum sana, işine gelmiyor, ama kavga etmeye gelince maşallah mesaj yağmuruna tutuyorsun insanları.

burda insanlara hakaret etme hakkını kendinde görebiliyorsun, çok şaşkınım şuan.

Mune Mune @Margarikotin Kazen Kazen lütfen biriniz bakın buraya, bu şahıs daha fazla yazamasın artık.

merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..[/QUO

merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
canım benim de böyle arkadaşlarım var arada çok yaş farkı olan ama sonradan çok pişman oluyorlar.senin isteklerini karşılayamıyorlar çünkü onlar yaşamış oluyorlar her şey zamanın da güzel derler ya sen doğru kararı annen ile verebilirsin onla konuş en önemlisi de senin ne istediğin inşallah doğru karar verirsin canım yolun açık olsun

SİZCE BUNLARI DÜŞÜNEMEMİŞ OLABİLR MİYİM?

Bağıran harfler falan ne oluyor?
Burada yorum seçecekseniz konu açmayacaksınız.
Kimseyi azarlamaya hakkınız yok. Size terbiye sınırında bir yazı yazdım siz de haddinizi bilerek cevap verin.
Buradan pek de düşünen biri gibi durmuyorsunuz ki sordum

Ayy daral geldi okudukca kib bastim
Soruyu sorunca iyide cevap alincami kötü ne bekliyordun

Aaa çok güzel devam et dememizimi hemen evlen kacirma dememizimi. ?

Back
X