- 18 Ağustos 2017
- 2
- 0
- 1
- Konu Sahibi Kardelen cicegi
Arkadaslar merhaba 27 yasndaym bundan once 8 yillik bir iliski yasadm cok sevdim cok baglandim bir cok sorunlar yasadik surekli bitmeyen ayriliklar uzakta bir iliski yasyoduk ben balikesir o ise nigdede ydi universitedeyken her hafta nerdeyse kalkar gelrdi surprizler hic bikmazdi cok sevdik birbirmzi ancak inanilmaz kiskanc bi insandi dar giyme kisa giyme onunu kapat insan icinde cok gulme nerdeydin kimle konustun ben yokken naptin ve cok daha fazlasi cogu kez onun yüzünden cok fazla agladim cok yiprandim hep bi onu kaybetme korkusu bazen kavga ederdik bir hafta hic konusmazdk bi donem geldi 1 ay ayri kaldk sonra tekrar baristk derken askere gitti onu bekledim doncegi ay benden ayrildi bana guvenmyomus ankesorlu telefondan defalarca arardi bunu ona asordugumda yanina hic gitmemsm belki oyle gidermsm yorumunu aldm . Dedim ya birbirimizi cok sevdik kurtulamyodum bu sevgiden en son bulusmamzda beni kardesinin yaninda aglatti o gun karar verdim bitiricem bu iliskyi diye . Ve ise girdim ayrildim . orda biriyle tanstim gercekten cok iyi bi insan banada cok deger veryo ondan once etkilendim ama digerinden kurtulmak icin cok erken basladim diger iliskiden cok kisa sure sonra . Simdi onunla bir yil oldu evet alistim ona cok iyi bi insan anlasyoruzda deger veryo yaninda iyiym dyorum ama hep bi eksik ... Simdi size soruyorum olurmu bu is ask mi yoksa mantikmi arkadaslar sizin bi oneriniz varmi bu is olurmu asla diger iliskimdeki sevgi ask yok ama alistim ....