- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Öncelikle hepinize Mutlu, huzurlu ömür geçirmenizi diliyorum. 24 yaşındayım 3 yıl oldu atanalı, çalışıyorum. Daha önce evlilik konusunda da şu an olduğu gibi hiç acele etmeme taraftarıydım. Kimseyle görüşmedim o yüzden. 26-28 e kadar düşünmüyordum, aslında hâlâ düşünmüyorum ama iş yerinden bir ablam beni aradı geçenlerde. Çok iyi karakterli bir çocuk var dedi 26 yaşındaymış, bir şirkette mühendis olarak çalışıyormuş. Açıkçası hiç düşünmediğim için hakkında hiçbir şey sormadım. Ben düşünmediğimi söyledim ama abla bana mutlaka tanı, olur ya da olmaz, tanı karar ver dedi. Bahsettiğim ablayı gerçekten çok seviyorum iyi biri, kırmamak için ben birkaç gün düşüneyim dedim. Bir türlü dönüş yapamadım beni aradı kararın ne diye, ben de çok erken olduğunu düşünmediğimi söyledim. Ama ikna edemedim tabi ki. Çok hata yapıyorsun, şimdi sürekli hayır dersen ilerde pişman olursun yaşın erken değil gibi şeyler söyledi ve bir buluşma atarlayacağunı ekledi. İtiraz etmedim ama bilmiyorum şimdiye kadar aklımdan geçmedi evlilik. Hep erken olduğunu düşündüm. Bu bir sorumluluk bana göre, hem de büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğu kaldırabilir miyim bilmiyorum. Daha önce kimse ile görüşmedim bu şekilde ilk olacak. Nedense bir türlü düşünemiyorum evliliği çok erken gibi geliyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Erken değil mi 24 yaş. Yoksa şimdiden hayır dersem sonra gerçekten çok mu pişman olurum? Daha önce böyle görüşeniniz var mı?