- Konu Sahibi doktoradayi
yorumunuz icin tskr ederim gerckten cok ictendi .yazdikarinizin bilincindeyim.eskiyi hep dusunmemin nedeni yine eski .hep arayip sormaya calismasi ben evlenirsem baskasiyla nasil uzulecegini hep iletti bana.yeniye anlatmamamin da nedeni yine yeni.eskiden nisanlisi tarafindan terkedilmis olmasi .her soylemeyi dusndungumde ailesinin cevresinin ona ne tepki verecegi nasil uzulecegi geliyor aklima.eski nisanlisiyla da ayni sehirde o da duyucak bak olmuyor kimse onu sevemiyor dicek belki.yaptigimdan gurur duymuyorum yai aklimin karisikligindan kendimi savunacagim tek sey eskinin defalarca bulusamk istememesine ve onu sevmeme ragmen asla onunla iletisim kurmadim.benim korkularim var hepsi bu evlilikten dogru kisi kim onu bilememekten korkuyorum
bol boll dua et canm Allah hayırlısını nasip etsin diye.... kimin ne derece hayırlı olacagını Allah tan baskası elbette ki bilemez... benım tecrubelerım (yine de buyuk konusmak ıstemem) bır kez gıtmeye tesebbus eden yıne gıdecektır...sen onu hala sevsen de o yıne bır gun senden vazgecebılır ve yıkabılır yenıden senı... eski gitmiştir ve aradıgını bulamadıgı ıcın donmustur..bence eskıyı unut..yenısı ıcın de kalbını dınle.... su sunu der bu bunu der ..ayy uzulur falan dıye duusnme cunku bugun uzmedıgın ve kıyamadıgın ıcın yarın daha cok uzulebılırsın ..belkı de bugun kıyamadıgın yarın sana kıyar bılemezsın.... bol bol dua et ve Allah tan hayırlısını ıste... eskısi ayrıca hırs yapmıs olabılır belkı sen nısanı atınca bır zafer kazanmıs olacak ve basardım bana dondu dıyecek....eskısı ıcın kesınlıkle cok cok olumsuz duusnuyorum... onu sevıp sevmedıgınden bır emın ol bence cunku terk edıldıgımız ıcın bazen biz ınsanlarda aslında cokta yogun duygular hıssetmedıgımız kısıler de olsa ''kör ölür badem gözlü olur'' sendromu oluyor....