evlilik için uygun insanı bulabilmek çok zor

artemis2994

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
29
17
3
49
40 yaşında bekar ogretmenim.hala aradığım kimseyi bulabilmiş değilim evlenmek için.

Hiç karşınıza aşık olduğunuz biri de mi çıkmadı?

40 yaşında bekar ogretmenim.hala aradığım kimseyi bulabilmiş değilim evlenmek için.

arayıp da bulmaya çalışma bence hocam :) arama şartlarını en aza indirge o zaman malum etraf Türk erkekleriyle dolu başka şansın pek yok

aradığını bulup evlenenler sonra aradığının o olmadığını anlayanlar mı dersin

arayıp arayıp da en kötüsüne denk gelenler mi dersin

aramadan bilmeden evlenip mutsuzluğun doruklarında olanlar mı dersin

neler nelerle dolu burası

insan belli bir yastan sonra daha daha secici oluyor sanirim.belki her anlamiyla gonlunuze gore olsun istediginiz icin aradiginizi bulamiyorsunuz.cevrenizdede cok secici ve titiz olarak goruluyorsaniz bir cok kisi size yaklasmaya cekiniyor olabilir.insallh gonlunuze gore birini en kisa zamanda bulur mutlu bir evlilik hayati yasarsiniz ogretmenim..

Ah ah ben de 32 oldum.Seçe seçe bu yaşa geldim :) 5 yıllık ilişkim vardi en son karar verdm nisanlandk 1.5 ayda bitti.Onu ele bunu seç yaş da geçiyor.Artık beklentilerimi değiştirdim.Yok üni mezunu olsun yok memur olsuna bakmıyorum acı da olsa öğrendim.Adam olsun sevsin saysın, dürüst olsun yeter

Sevgili artemis aradığınız nedir?

Çok yakınımda sizinle benzer şartlarda bir tanıdığım var. Hoş da bir kadın. Tanıştığı birkaç kişiyi gözlemleme fırsatım oldu, kendi anlattığı kadarıyla. Bir arkadaşının aracı olduğu boylu poslu yakışıklı işi gücü yerinde bir beyle ilk kez buluşacağı zaman bir buçuk saat gecikmişti. O arada adam onu beklerken çok acıkmış ve yemek yemiş diye duyar duymaz masayı terketmiş. İlk buluşmada nasıl bir kadını beklememiş ve yemek yermiş adam, bu terbiyesizlikmiş. Kendisinin geç kalması sorun değil ama. Sonra eşim çok sevdiği bir arkadaşıyla tanıştırdı hemen hemen bir öncekiyle aynı özelliklerde. Karadenizli ve burnu büyük diye ilk görüşmeden sonrası gelmedi. Sonra başka biriyle tanıştı kendinden az kazanıyormuş, bir erkek bir kadından az kazanamazmış diye yine ilk buluşmada kaldı. o kadar çok ki anlat anlat bitmez.

Şimdi gelip "karşıma kimse çıkmadı doğru düzgün, çok bahtsızım" dediği zaman diyecek bişey bulamıyorum. Evet abla bahtsızsın deyip geçiyorum. Sizin aradığınızı bulamamanız da bu tip bişey olabilir mi?

Benimde 36 yaşında çok çok sevdiğim bir tanıdığım var gerçekten kısmet bu işler
çokta seçicide değil ama olmadı bir türlü kimse, üzülüyor çok, özelliklede anne olmak için can atıyor
gelinlik görmeye dayanamıyor yakınlarının bebeklerine özençle bakıyor hep, eşli davetlere gitmek istemiyor çünkü tek kalıyor Allah versin bir kısmet diyorum hergün dua ediyorum ona

Eskiden mahalle ortamları herkes bırbırnı tanırdı kim kime uygun bılırlerdi.Tanıstırrlardı.Şimdi şehirde insanlar bırbırınden habersız.Kimse kimseyi tanıştırmak da istemıyor kötü olurlarsa benden bilirler diye.

Eskiden mahalle ortamları herkes bırbırnı tanırdı kim kime uygun bılırlerdi.Tanıstırrlardı.Şimdi şehirde insanlar bırbırınden habersız.Kimse kimseyi tanıştırmak da istemıyor kötü olurlarsa benden bilirler diye.
EVET HAKLISINIZ AMA
ÇOK YAKIN TANIDIKLARIMIZDA İYİ ÇIKMAYABİLİYOR
SÖYLERİZ ŞEHİR VE YAŞ
İSTEYEN OLURSA TANIŞIR BİRBİRİYLE
YAŞ OLGUNLUĞU VAR ZATEN
HERKES KENDİ KARAR VEREBİLİR

EVET HAKLISINIZ AMA
ÇOK YAKIN TANIDIKLARIMIZDA İYİ ÇIKMAYABİLİYOR
SÖYLERİZ ŞEHİR VE YAŞ
İSTEYEN OLURSA TANIŞIR BİRBİRİYLE
YAŞ OLGUNLUĞU VAR ZATEN
HERKES KENDİ KARAR VEREBİLİR
Evt haklısınız olabılır.Önemli olan aynı krıterlerdki ınsanları tanıstrmaya aracı olmak.Bunu kimsye yapmıyor artık.eskıden alay konusu olan çöpçatan teyzelerımızi de yitirdık :KK39:

Back
X