evlilik için uygun insanı bulabilmek çok zor

kimseyi beğenmesen bulamazsin
iyi olsun kötü olsun her hangi biri çikar..
benim bayan şefim vardi 50 yaşindaydi. hiç evlenmedi düşünmedi müdür oldu halada evlenmeyi düşünmüyo:)
ben evlenecegim için içten içe kıskanmişti:)
Emin olun oda istiyordur ama umudunu kaybettiği için öyle söylüyordur ve seni kıskanmak değilde özeniyordur kendiside aynı şeyleri yaşamak için

Ben de 29 yasinda bekar ogretmenim. Sizi cok iyi anliyorum. Cevremde kimse anlamiyor -ailem haric- duzgun insan cikmadi yani kabul edilebilecek biri cikmadi diyorum anlamiyorlar. Cok secici zannediyorlar. Hatta dun burada konu actim " Neden bu kadar beklenti diye" belki okumussunuzdur. Karsima cikanlar ya asiri ailesine duskun yani ailesine kole ariyor ya gorgusuz ya cimri ya maas karti sevdalisi ya da cok kibirli insanlar cikti. Uç noktalardaydi hep. Guzel bi bayanim yani genelde ben eledim karsima cikanlari, beni eleyenler azinliktaydi. Ama iste denk gelmiyor. Olmayinca olmuyor. Iyi biri ciksin insallah karsimiza. Ama gercekten zor herkes paraci olmus bu devirde. Guvenilecek adam bulmak ta zor. Karamsar olmayayim diyorum ama karsima salak salak insanlar cikinca umidim azaliyor
ümidini azaltma sakin yaşın çok geç değil önündeki yıllarını mutsuzlukla garantileme

Emin olun oda istiyordur ama umudunu kaybettiği için öyle söylüyordur ve seni kıskanmak değilde özeniyordur kendiside aynı şeyleri yaşamak için
Evet ozendigi belliydi ama evlenmediydi keşke evlenseydim diye düşündü onla yasit arkadaşları çoğu evlendi torun sahibi bile oldulardi

size kesinlikle katılıyorum, dünya kadar kural koymuştum öğretmen olmayacak emniyet mensubu olmayacak, mümkünse bermuda şeytan üçgenleri (çankırı,çorum yozgat), kırşehir kırıkkaleli olmayacak vs, 28 yaşındaydım o zaman, taa ocaklarına düşüp teker teker yaladım tükürdüklerimi. tanıştığım adam sevdi saydı, prenses muamelesi yaptı dğer saydığım şeyleri göz ardı etmek mecburiyetinde kaldım. 2-3 tane arkadaşım var, mavi gözlü en az 1.85 boy diye kriter koyanlar, hala bekliyorlar.
Enişte nereli peki?

Bence bu işler tamamen şans. Diger adıyla kısmet.
Ben eşimi tanıdığım zaman lisenin yeni basindaydim.
Hiç kriter koymamistim o yaşta.
Ama sonra 20 li yaşı geçince daha dikaktli inceledim. Ailesini inceledim. Ailesinin yemek yeme adabina kadar inceledim. Eşimi zaten delik deşik yaptım incelemekten. Tabi dört dörtlük değildi ama en azından minimum uyumsuzluk vardı. Sonra karar verdim. Benim icin dogru olanda bu zaten. Evlilik önemli ve edebildigimiz kadar cok iyi analiz etmemiz gerek karsi tarafı karar vermeden önce.

Size tavsiyem cok cok uçuk kriterler koymayin baştan. Bir bakin tanıyın zaman verin ondan sonra karar verin. Misal En başından ben doktor yada öğretmen olmazsa evlenmem tarzi şartlar olmasin.

Hızır as için söylenmiş bi laf vardır.
"Aramakla bulunmaz bulanlarsa yalnız aramış olanlardır."
Ben bu lafı koca için söylüyorum.

Evet ozendigi belliydi ama evlenmediydi keşke evlenseydim diye düşündü onla yasit arkadaşları çoğu evlendi torun sahibi bile oldulardi
İcinde ne firtinalar kopuyordur mudurunun kimbilir neden evlenmedi.Belki ailesin de sorunlari vardi evlilikten korktu,belki iyi bir cocuklugu olmadi huzursuz bir aile ortamin yada kimseler araci olmadi her evlenen gordugun de ici yaniyor belkide uzuntusunden cok zor yalnizlik .

Bence bu işler tamamen şans. Diger adıyla kısmet.
Ben eşimi tanıdığım zaman lisenin yeni basindaydim.
Hiç kriter koymamistim o yaşta.
Ama sonra 20 li yaşı geçince daha dikaktli inceledim. Ailesini inceledim. Ailesinin yemek yeme adabina kadar inceledim. Eşimi zaten delik deşik yaptım incelemekten. Tabi dört dörtlük değildi ama en azından minimum uyumsuzluk vardı. Sonra karar verdim. Benim icin dogru olanda bu zaten. Evlilik önemli ve edebildigimiz kadar cok iyi analiz etmemiz gerek karsi tarafı karar vermeden önce.

Size tavsiyem cok cok uçuk kriterler koymayin baştan. Bir bakin tanıyın zaman verin ondan sonra karar verin. Misal En başından ben doktor yada öğretmen olmazsa evlenmem tarzi şartlar olmasin.
Benim boyle bir sartim yok mesela.Tanistirmak isteyen oluyor bir face sinde icki masasi goreyim direk gorusmeden bitiriyorum yani bile bile lades yapamam su sosyal medya resmen karakterlerini ele verdirtiyor.Bir kere bile yuz yuze gorusemedim taliplerimle yaptiklari sacma sapan paylasimlardan dolayi.

kimseyi beğenmesen bulamazsin
iyi olsun kötü olsun her hangi biri çikar..
benim bayan şefim vardi 50 yaşindaydi. hiç evlenmedi düşünmedi müdür oldu halada evlenmeyi düşünmüyo:)
ben evlenecegim için içten içe kıskanmişti:)

Neden sizi kıskandıgınızı düşündünüz?

Sevgili artemis aradığınız nedir?

Çok yakınımda sizinle benzer şartlarda bir tanıdığım var. Hoş da bir kadın. Tanıştığı birkaç kişiyi gözlemleme fırsatım oldu, kendi anlattığı kadarıyla. Bir arkadaşının aracı olduğu boylu poslu yakışıklı işi gücü yerinde bir beyle ilk kez buluşacağı zaman bir buçuk saat gecikmişti. O arada adam onu beklerken çok acıkmış ve yemek yemiş diye duyar duymaz masayı terketmiş. İlk buluşmada nasıl bir kadını beklememiş ve yemek yermiş adam, bu terbiyesizlikmiş. Kendisinin geç kalması sorun değil ama. Sonra eşim çok sevdiği bir arkadaşıyla tanıştırdı hemen hemen bir öncekiyle aynı özelliklerde. Karadenizli ve burnu büyük diye ilk görüşmeden sonrası gelmedi. Sonra başka biriyle tanıştı kendinden az kazanıyormuş, bir erkek bir kadından az kazanamazmış diye yine ilk buluşmada kaldı. o kadar çok ki anlat anlat bitmez.

Şimdi gelip "karşıma kimse çıkmadı doğru düzgün, çok bahtsızım" dediği zaman diyecek bişey bulamıyorum. Evet abla bahtsızsın deyip geçiyorum. Sizin aradığınızı bulamamanız da bu tip bişey olabilir mi?
:KK64:

Benim boyle bir sartim yok mesela.Tanistirmak isteyen oluyor bir face sinde icki masasi goreyim direk gorusmeden bitiriyorum yani bile bile lades yapamam su sosyal medya resmen karakterlerini ele verdirtiyor.Bir kere bile yuz yuze gorusemedim taliplerimle yaptiklari sacma sapan paylasimlardan dolayi.

Şartım yok demişsin ama içki masasi görünce kafanda bitirmişin.
Seninde Şartın içki içmemesi oluyor.
Ama benim için içki İçmesi dogal bir şeydir. Icmese belki anormal karşılarım :) Şartım yok deme yani.

cnm bende 30 um. arama bosver o senı bulucak. suan bekarlıgın tadınıı cıkar benım gibi :KK66:
İnsan zamanla alisiyor yalnizliga ve unutuyor aslinda benimsiyor budurumu ben oyle oldum kimi zaman icim sizlasa da kabullenmekten baska care yok diyip hayati bir roman gibi goruyor elimdekilerle mutlu olmayacalisiyorum.

Back
X