• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik işleri, masraflardan kaçınma, fikir istiyorum

Modern bir çift olsanız örneğin İstanbul da aileden ayrı çalışıp yalnız yaşayan, bir nebze karşı gelebilirsiniz ama şu şartlarda sanmıyorum. Her gün aile evine giden ve evlenmek üzere olan insanların kafasını karıştırıyor aileler.

Modern bir çift olsanız örneğin İstanbul da aileden ayrı çalışıp yalnız yaşayan, bir nebze karşı gelebilirsiniz ama şu şartlarda sanmıyorum. Her gün aile evine giden ve evlenmek üzere olan insanların kafasını karıştırıyor aileler.

Dediğiniz gibi olsa keşke, bizim de hevesimiz bizim de bilmemnemiz, ben yapamadım siz yapın konuşmaları gerçekten baskı altında bırakıyor insanı.

Bahsettiğim şeyler keyif almadığım şeyler ama? Hoşlanmadığım halde sırf yapsınlar işleri ne diye düşünerek yaptırmalı mıyım? Başkasına yaptıklarında da neden yaptınız diye düşünmeyeceğimden eminim çünkü gram umursamıyorum böyle şeyleri, onlarla değil erkek arkadaşımla evleniyorum biz bunun farkındayız, sonrasında da sıkı fıkı olacağımızı sanmıyorum çünkü anlattığım gibi kendi oğullarına bu kadar çektirmişken bir şey beklememeleri gerekiyor zaten. Destek verirlerse ev için vesaire amenna ama sırf neden yapmıyorlar diye de böyle şeyler yaptıramam istemediğim halde. Haksızlığa karşı da sesimi çıkartmayacak biri değilim açıkçası, umarım dediğiniz gibi şeyler yaşamam, teşekkür ederim yorumunuz için. Bunlar teferruat keşke aileler hiç dahil olmasa olaylara (çabaladığım da bu) eşinizle mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Ah güzelim ne diyeyim ki insallah keşke demezsin evlendikten sonra erkekler gerçekleri göremiyor o çektirdiğini söylediğin ailesi herşeyi yapmış oluyor ve sana da nankör damgası vuruluyor. Bu işin raconu bu malesef aldırmazsan değersiz görülüyorsun. Benden kısılanla ay farkıyla iki nişan yapıldı. Sonra ikinize de aynı şeyi yaptık oldu. Evlendikten sonra eş kişisi ailesine tapıyor anam da anam oluyor o yüzden kesin konuşma derim. Samimi olmam görüşmem mesafeli olurum işe yaramıyor İnan bir telefonla hayatının içine edebiliyorlar

O iş modern olmakla bitmiyor malesef eşler modern olsa ailede bir varoş illa çıkıyor. Ben üç kuşak istanbulluyum dediğiniz gibi olmuyor

O iş modern olmakla bitmiyor malesef eşler modern olsa ailede bir varoş illa çıkıyor. Ben üç kuşak istanbulluyum dediğiniz gibi olmuyor
Modern derken tam anlatamadım, beş yıldır aileden ayrı başka bir şehirde çalışıp tanışıp evlenenler gibi demek istedim. Akşam bir erkek aile evine gidip nişanlımla şöyle karar verdik dediği an on kişi muhalefet olur çünkü :kızgın:

Ben sizi çok çok çok takdir ettim. İnşaallah çok mutlu olursunuz.
Asıl olması gereken sizin davranışınız zaten, eger kiymetiniz bilinmiyorsada bu onların ayibidir. Gerçi balık bilmezsede Halık bilir hic merak etmeyin.
Eş adayinizda buna deger ise sakin yolunuzdan şaşmayın. Degmez ise zaten yolunuza altin dokse ne fayda...
Oyle devirde yasiyoruzki gosteris olsun diye el alem ne der diye bir gece icin insanlari eglendirmek icin duğün adi altinda servet harcaniyor, ayni sekilde marka olsun diye ayni esyalari uc kati fiyata almalar şatafatlar vs vs sonrasinda ise gelsin borclar gelsin kredi taksitleri. halbuki o bu bos islerden tasarruf ettigi parayla akli olan çıkar dunya turu yapar.
Arti borc ile kurulan evde huzur olmaz. Tamam aşk olur sevgi saygi tamam ama huzur olmaz.
Tekrar soyluyorum olumsuz yorumlara yada olumsuz insanlara hic kulak asmayın, dogru olan sizsiniz. Mutlulugunuz daim olsun.

Ben sizi çok çok çok takdir ettim. İnşaallah çok mutlu olursunuz.
Asıl olması gereken sizin davranışınız zaten, eger kiymetiniz bilinmiyorsada bu onların ayibidir. Gerçi balık bilmezsede Halık bilir hic merak etmeyin.
Eş adayinizda buna deger ise sakin yolunuzdan şaşmayın. Degmez ise zaten yolunuza altin dokse ne fayda...
Oyle devirde yasiyoruzki gosteris olsun diye el alem ne der diye bir gece icin insanlari eglendirmek icin duğün adi altinda servet harcaniyor, ayni sekilde marka olsun diye ayni esyalari uc kati fiyata almalar şatafatlar vs vs sonrasinda ise gelsin borclar gelsin kredi taksitleri. halbuki o bu bos islerden tasarruf ettigi parayla akli olan çıkar dunya turu yapar.
Arti borc ile kurulan evde huzur olmaz. Tamam aşk olur sevgi saygi tamam ama huzur olmaz.
Tekrar soyluyorum olumsuz yorumlara yada olumsuz insanlara hic kulak asmayın, dogru olan sizsiniz. Mutlulugunuz daim olsun.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, kendimi anlatabildiğime çok seviniyorum böyle okuyunca, umarım hepimiz her daim mutlu oluruz. Başkası için yaşamak çok yıpratıyor insanı, ben kendim ve sevdiğim insan için yaşayabilmek istiyorum yalnızca, çünkü hayat herkesi mutlu etmek için çabalayamayacak kadar kısa. Tekrar çok çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni. :KK15::KK200:

Back
X