Evlilik karari aldiktan 1 hafta sonra TERKEDİLDİM!

çok şaşırdım seni bu kadar oyalamasına, acaba sanamı güvenmiyor? ne bileyim senle sevgili kalmak istiyor ama iş cidiye binince vaz geçiyor çok çok ilginç kusura bakma ama bence ondan adam olmaz

Bana o kadar bagli bir adamdoki butun ailem imrenirdi bize butun arkadaslarimiz siz nasil bir ciftsiniz bu nasil bir adam boyle derlerdi uzerime titrerdi benim.ama is evliligw ne zaman geldiyse hep ayrildi benden.ki evliligi acanda o belkide ne biliyim sadece bir rastlantidir.ama ne biliyim en son konusmamizda evlilik dusunmuyorm ben dedi kahretti beni.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlilik korkusu nedir ya.kiz olsun erkek olsun insan bian once sevdigiyle yuva kurup etrafin lafi sozu olmadan rahat rahat gorusmek yasamak ister. Evlilige engel bi durumunuzda yok. bence kendinizi biraz geri cekin gorusmeyin msjlasmayin.

Kendimi tamamen cektim zaten ondan cunku yeterince aldim gururumu ayaklar altina beni birakma diyerek.bni bekle dediginde beklicem dedigime bin pismanim kim bilir nelere doyupta gelicek.bir erkek daha ne ister annesi babasi benden baskasini istemiyor ya bu kiz yoksa baskasi olmaz tum arkadaslariyla aram iyi cok sukur elim ayagim duzgun isim gucum var onu deliler gibi sevdigimide biliyor bir erkek daha ne ister ki...

yanlış anlama ama yardım edebilmek için soruyorum, siz evli bir çift gibimi yaşıyorsunuz? ve her istediginiz zaman görüşüyormuydunuz? çünkü genelde öyle oluyor, evlilerle farklı olmayan çiftlerde erkek evlilige yanaşmıyor nede olsa bekarkende herşeyi yaşayabiliyorum diye

Sizi kaybetmekten korkmuyor, ben her istediğimi yaşayıp gelsem de beni nasılsa kabul edecek buna emin olduğu için bu kadar rahat. Biraz daha gezsin tozsun keyfini sürsün sonra canı sıkıldığında doyduğunda sana dönerim diye düşünüyor. Ona bunun böyle olmadığını gösterirseniz kazanırsanız eğer ki istiyorsanız onu geri ama istemiyorsanız da hiç boşuna düşünmeyin kendinize yeni bir yol çizmeye bakın

Gorusme konusunda aynen dediginiz gibi ama diger konuda oyle bir durum yasamadik.ama gel dedi geldim git dedi gittim.

Geri istiyorum onu bir yandan bir yandanda nasil olucak diyorum kendi kendime cok cabaladim bugune kadar donuceksede o cabalasin o yapsin o ugrassin istiyorm ama bu nasil olcak bilmiyorum ben.

O ne demek yahu,yani demek istiyor ki daha ben kızlarla gezip tozcam,her haltı yicem,evlenmeye karar verirsem bir gün senle evlencem sen beni bekle demiş kısaca Yuh ya sizi avucunda biliyor ben olsam aşkımdan ölsem ile kabul etmem sonra geldiğinde,gururum daha önemli,hem böyle birinden eş olmaz

Son düzenleme:

Bu hafta burda bakalim gorursem yada gorusursem son birkez konusucam cunku suan kendimi cok kotu hissediyorum gurursuz aciz hissediyorm kendimi ona karsi.

Bu hafta burda bakalim gorursem yada gorusursem son birkez konusucam cunku suan kendimi cok kotu hissediyorum gurursuz aciz hissediyorm kendimi ona karsi.

Üzülme canım ya umarım en doğru kararı verirsin

O n öle ya bn bi arkadasa bakıp da cikicaktm gbi... ewlnmei düşündüğüm zmn glirm... bnce siz şuan acıdan w aliskanliktan grcekleri goremiosnz. Kndine saygısı olmayan bi insan oldgnuzu dusnmuyrm insan kndi iliskisinde objektif olamio maalesef. .. ama bnce bi silkenenip kndinize gelip kabullenmek zorundasnz...

ßůšr@

Aslında bunu yapmanz gerektiğini siz d ck ii bliosnz ama zor gelio yaşanılan see n kdar büyükse acısı da öle oluo n yazk ki...ama kndinize zmn ayirip bu bi süreç bn bu acıyı Çekicem w üstesinden gelicm die düşünmek isinize yarayablir...kndinize hc olmdgnz kadar değer werin bnce bu dönemde sorgulamak düşünmek daa ck can yakıcı en başta görüşmeyi tmamn kesin yni bi numara klasik olck ama hr zmn ise yarar böle başlayın kuaför bizi ck mtlu eder bi süre biliosnz zmn ayırın kndinize... Kişisel Gelişim kitapları işinize yarayablir bi süre anilardan uzak durun kolay olmicaktr biliorm ama inanin ısrarlı dawrandkca isinize yaricak bunlar ztn calisiosunz anldgm kadaryla...bnce en mantklisi btmesi kangren olmuş belli...

ßůšr@

Gaz wermiş gbi olmiim da

ßůšr@

Gaz wermiş gbi olmiim da

ßůšr@

Soylediklerinizde cok haklisiniz ben zaten bunlarin bana sundugu seylerin bahane oldugunu aslinda en basindan beri biliyordum sadece kabullenmek istemedim bugun itibariylede hayatinda baska biri oldugunu ogrendim zaten...acim bin kat daha artti bana beni bekle sana donucem diyen adam megerse baska birinin kollarindaymis cok aci.

Aciniz hiç d artmasin bi şok gecirdinz diyelim...ama bu da gecicek merak etmeyin...inanciniz n yönde bilmiorum tbi d bnce hmn bi şükür namazı kılın ki Allah kurtarmış...bi bahane warsa arkasından bise ckio ya saf yaklasmamak lazm erkeklere...dedigm gbi kndnize hc yapmadgnz kadar önem werin hyat aldıklarını gri wermio...

ßůšr@

evlilik korkusuymuş! geçeceksin.. bahane bunlar bahane. adam hayatını yaşamak istiyor. bekar olmak istiyor. sana bağlanmak bir aile olmak baba olmak, adamın bunlarla alakası yok demek ki. sen hala bu insanla görüşerek kendi özsaygını zedeliyorsun. bir de dalga geçer gibi sana diyor ki bir gün evlenmeye karar verdiğimde o sen olacaksın. bunun tercümesi şu: ben henüz gezicem tozucam her haltı yiycem, ama sen beni bekleyecek kadar acizsin ve istediğim an nasılsa ceptesin..ne kadar onur kırıcı. lüfen bir kadın olarak kendine bu tavrı layık görme. restini çek ve iletişimini de heryerden kes..ola ki evlilik kararıyla dönmek istese bile bu adamla hayatını birleştirmek gibi bir hata yapma..

Bugun itibariyle onunla bir daha asla gorusmeme karari aldim yeni sevgilisiyle resmini gormem beni yikti yakti kavurdu biliyordum ama sanirim kabullenmek istemiyordum ben.artik yoluma onsuz devam edicem mecburum buna arayip ona yaziklar olsn dedim hala reddediyor yok oyle birsey diyor ariyor acmiyorum icimde ki tek his nefret artik midemi bulandiriyor.

vayy ş.refsiz bir de sevgili mi yapmış! nerde gördün facebookta mı? hala nasıl inkar edebiliyor ki? sakın muhatap olma. k.çına tekmeyi önceden basacaktın ah ah..

Son düzenleme:
Bir arkadasi resim koymus ucundanda bunlar gozukuyor ve hala inkar ediyor ariyor ama asla acmayi dusunmuyorum benim icin artik hic bir anlam ifade etmiyor suan sadece ona verdigim 4 yilima en guzel yillarima aciyorum

hım.. belki de olmayabilir.. ama bu seni caydırmasın. biri var ya da yok sonuçta bu adamdan hiçbir halt olmaz. merak ettim sen kaç yaşındasın

hım.. belki de olmayabilir.. ama bu seni caydırmasın. biri var ya da yok sonuçta bu adamdan hiçbir halt olmaz. merak ettim sen kaç yaşındasın

22 yasindayim.elini omuzuna atmis kizin elide onun elinde ben eminim ama gecelik oldugunada eminim onun suan ki derdi beni kaybetmesi pacalari tutustu cunku gezip tozup bana donmekti niyeti ve bu surede benim hayatima baskasinin girmesinden korktugu icinde bekle dedi bana ama artik beklemedigimi ve onu affetmicegimi adi gibi biliyor aramasinin tek nedenide bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…