Evlilik karari aldiktan 1 hafta sonra TERKEDİLDİM!

Boşverin, bende yaşadım geçmişte böyle birşey. Başka şehirlerdeydik üstelik biz, bir gün geldi Bursa'ya hatta aile arasında söz kesilmişti. Bizde kaldı, ve işlerimi toparlayıp geleceğim dedi gidiş o gidiş dönmedi bir daha. Çok üzüldüm çok ağladım ama değdi mi hayır. Ama yüce Rabbim öyle büyük ki, hiç ummmadığım anda karşıma eşimi çıkardı. O da yara almıştı geçmişte bende yaralıydım. Öyle güzel sardık ki birbirimizin yaralarını, o beni "sen bana Allah'ın hediyesisin" diye seviyor, ben onu "hayatımın sürprizi" olarak seviyorum. Ayaklarının üzerinde dur ve hep ileriye bak. Güzel bir hayat seni bekliyor.

Bizde ayri sehirlerdeydik.suan tamamen kapattim o defteri onume bakicam ama bir baskasina ne tahammulum nede istegim var ya erkeklerden nefret ediyorum desem yeridir.askindan kivrandigim adam dahi midemk bulandiriyor artik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki aldatıldığını öğrenmeseydin hala onu umutla bekliyor olucaktın nefret değilde sevgi hüküm sürecekti kalbinde. Ama ALLAH o kadar büyük ki yüreğinden sevgini alıp onu senden aldı şanslı olduğun gör ve hayatına bak.

Suan icin Hayatima bakmam cok zor tek yapabildigim uyku hapi icip uzun uzun uyumak sindirmek cok zor boyle bir durumu malesef.

Büyü de ondan sonra gel sen demelisiniz

Şaka gibi bir kadınsın ya. Yuh yani.
Herif seni ortada bırakıp gitmiş, korkaklık edip kaçmış, sevgisini de külahıma anlatsın ve sen hala inancımı kaybettim ühühü modundasın.
Seni takmıyor bu şahıs. Avcunun içinde görüyor, tabii sen gibi safını da kolay kolay bulamaz bu devirde; ohhh ne güzel di mi... Gitsin hayatını yaşasın, sonra sana gelsin. Sen de kabul et. Biraz mantık, biraz akıl. Aileniz de mi uyarmıyor sizin gibi insanları anlamıyorum ki. 3defadır aynı terane, hala bekliyorsun. Hala konuşuyorsun. Bir tekmeyi basamamışsın. Seni seven biri yaşayacağı anılara seni de dahil etmek ister. Bu kadar körlüğe pes!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevremdeki insanlar elbette uyariyorlar ben buraya derdimi anlatmak icin konusmak icin yazdim sizden azar yemek icin degil hanimefendi.

Ve ayrica sunuda soyluyim burada herkez onun hakkinda iyi de yazdi kotude ama herkez saygi cercevesinde yazdi bu siniriniz neye kime gercekten anlamadim.herif diye anlatip ortada birakilmis olarak beni kasttetiginiz durum zaten yeterince zor bide ustune sizin saygisizliginizi hic cekemicem.

Cepten girdim fazla zamanımda şuan olmadığı için başlığı görüp hemen müdahale etmek istedim,hiçbişey okumadım Seda Diker ile görüşün lütfen lotus kadınlar kulubu onunda sitesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam şimdi biraz okudum acil görüşün hemen girip tüm makaleleri okuyup kendinize gelin,bende ablamı ve annemide yollıcam nisan ayı fulldü mayıs 10'da workshopuna bir süre önce yer buldum hemen git üzülme bitanem

Son düzenleme:

Yeni konuda actim isler cok degisti okuyabilirmisiniz boyle dusunceli insanlarin fikirlerine ihtiycim var benim...dediginiz makaleleride en kisa surede okucam.

Canım bana biraz zaman ver benimde söyleyeceklerim var ama şuan meşgulüm

Canım bana biraz zaman ver benimde söyleyeceklerim var ama şuan meşgulüm

Yeni konumu okuyup yorumla ama bak olur mu en son ki gorusmemiz o cunku durumlar cok cok degisti 2 guncukte olsa kavustuk :)

Borç ödemek için dönmüş olabilir çok hassas bir dönem hemen eve ulaşıp konuyu açıklığa kavuşturmak için çatlıyorum.çok şanslı bir kızsın hemde böyle kritik bir günde.(ay tutulması)

Maddi olarak hic bir sıkıntimiz yok ailelerimizin durumlarida dugunumuzu rahatlikla karsilayabilecek durumda onun iside cok iyi mesele para degil canm onun psikolojik sorunlari yani en basindan beri korkuyor evlilikten etrafinda cunku mutlu evlilik yapan yok.gercekten korkuyor birbirimize karsida koyamiyoruz beni daha fazla oyalamamak icin birakti iste ama birbirimizi gordugumuz an anin buyusune kapilip hic birsey olmamis gibi oluyoruz.

Benden daha iyilerine layıksın diyeceğine daha iyi biri olmaya çalışsana diyesim gelir böyle anlarda.Gerçekten seven bırakamaz bunu bil.Ama sevdiği halde bırakmak zorunda kaldı diyorsan tedavisi olmayan bir hastalık geçiriyor ve ömür boyu bu yaşayacağın hastalık nedeniyle hem kendine hem yakınlarına üzüntü yaşatacaksın.O nedenle bir süre egonu bir kenara bırak ve dürüst ol kendine gerçek sevgi bumu? Ona göre ya tedavi ya ötenazi!
Herkesden buna benzer sözler dinliyorum değil lütfen önyargısız okumayı dene yazdıklarımı.Empati yapabiliyorum hissettiklerini bende yaşadım çünkü aynı durumu

Birakamadi zaten kacmayi denedi ama olmadi kalmayida basaramiyor ama iliski bunyesine agir geliyor kaldiramiyor.gozumun icine baka baka agladi 2 gun once guven bana sabret duzelicek hersey dedi ama zaman dedi.saatlerce dans ettik sarildik opustuk agladik bakistik uzun uzun askimizda tam aksi bir artis var ama o geri donmek icin hazir degil.ama ben onun tedavisini kendim yapmak istiyorum.onu 10 yilda olsa beklerim cunku su 4 ayda tarifsiz acilar cektim bir gunum digerinden hic iyi olmadi evet mantigim reddediyor onu ama vazgecemiyorum.doktora goturmek istiyorum kpss girer girmez onum bu konusuyla ilgilenicem istedigim adam o.korkularini yenmek benim artik tek istegim son gece beni eve biraktiginda artik ölebilirim dedim cunku gercekten ondan almak istediklerimi aldim kalbim,gozum,dudaklarim,ellerim herserim yanlzca sana ait seni kimse benden alamaz dedi ya bitti iste donmesede raziyim.icip kapima geldigi gunde bambaskaydi yani demek istedigim ben yansamda bitsemde tek iyi gunumuz icin senelerimi hatta butun omrumu verebilirim.bu tabi hic brsey yapmazsam ama ben o seneleri onunla gecirmek aile olmak istiyorm bu yuzdende benim sizin yardiminiza ihtiyacim var madem yasamissiniz tecrubedir bu paylasin benimle gercekten cok ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…