O 23 yasindaydi.bu soylediginiz herseyde o kadar haklisiniz ki ama o o zaman benm 4 yilimi almicakti.ve ben ona hep destek oldum gezsin tozsun eglensin bende yapiyim bunu ama ona buda yetmedi malesef..o baska kadinlari istemis hepsi bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O 23 yasindaydi.bu soylediginiz herseyde o kadar haklisiniz ki ama o o zaman benm 4 yilimi almicakti.ve ben ona hep destek oldum gezsin tozsun eglensin bende yapiyim bunu ama ona buda yetmedi malesef..o baska kadinlari istemis hepsi bu
Belki aldatıldığını öğrenmeseydin hala onu umutla bekliyor olucaktın nefret değilde sevgi hüküm sürecekti kalbinde. Ama ALLAH o kadar büyük ki yüreğinden sevgini alıp onu senden aldı şanslı olduğun gör ve hayatına bak.
Suan icin Hayatima bakmam cok zor tek yapabildigim uyku hapi icip uzun uzun uyumak sindirmek cok zor boyle bir durumu malesef.
Hanimlar oncelikle merhaba..sizin fikirlerinize ve tecrubelerinize gercekten ihtiyacim var 4 senelik bir iliskim 3 ay once bitti malesef.bunun nedeni erkek arkadasimin evlilik korkusu evlilik karari aldigimiz an ayriliyor benden bu 3 oldu artik ikimizde isi gucu olan insanlariz ve hic bir engelimiz yok.4 yil boyunca gercekten harika anilar biriktirdik.ama o evlilikten hep kacti en son tam oldu dedim aileler konustu soz dendi 1 hafta sonra yasamam ve yapmam gereken seyler var evlenmek istedigimde gelicegim ilk ve tek kisisin diyip cikti gitti.sonrasinda konusmalarimiz ve msjlasmalarimiz sık olmasada devam etti beni sevdigini ve bir gun donucegini soyluyor ama ben artik inancimi kaybettm ve anlarsiniz ki 4 sene artik butun oluyorsunuz bir,es oluyorsunuz.3 aydir cok zor gunler geciriyorum her gunum aglamakla kivranmakla geciyor hayata onunla tutunmusum hep suan kendi ayaklarimin uzerinde dahi duramiyorm kendime olan guvenimi kaybettim.burada esyalar aldik evimiz icin heveslenip yuzukler baktik o butun cevresine artik nisanlaniyoruz demis herkezde sevinmis buna ama o sanirim yapamicagini anladi sizce nasil davranmaliyim kendimi cekip gemesini mi beklemeliyim yoksa bu evlilik korkusunu anlayip onunla konusmayami calismaliyim.simdiden hepinize cok tesekkur ederim...
Şaka gibi bir kadınsın ya. Yuh yani.
Herif seni ortada bırakıp gitmiş, korkaklık edip kaçmış, sevgisini de külahıma anlatsın ve sen hala inancımı kaybettim ühühü modundasın.
Seni takmıyor bu şahıs. Avcunun içinde görüyor, tabii sen gibi safını da kolay kolay bulamaz bu devirde; ohhh ne güzel di mi... Gitsin hayatını yaşasın, sonra sana gelsin. Sen de kabul et. Biraz mantık, biraz akıl. Aileniz de mi uyarmıyor sizin gibi insanları anlamıyorum ki. 3defadır aynı terane, hala bekliyorsun. Hala konuşuyorsun. Bir tekmeyi basamamışsın. Seni seven biri yaşayacağı anılara seni de dahil etmek ister. Bu kadar körlüğe pes!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şaka gibi bir kadınsın ya. Yuh yani.
Herif seni ortada bırakıp gitmiş, korkaklık edip kaçmış, sevgisini de külahıma anlatsın ve sen hala inancımı kaybettim ühühü modundasın.
Seni takmıyor bu şahıs. Avcunun içinde görüyor, tabii sen gibi safını da kolay kolay bulamaz bu devirde; ohhh ne güzel di mi... Gitsin hayatını yaşasın, sonra sana gelsin. Sen de kabul et. Biraz mantık, biraz akıl. Aileniz de mi uyarmıyor sizin gibi insanları anlamıyorum ki. 3defadır aynı terane, hala bekliyorsun. Hala konuşuyorsun. Bir tekmeyi basamamışsın. Seni seven biri yaşayacağı anılara seni de dahil etmek ister. Bu kadar körlüğe pes!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamam şimdi biraz okudum acil görüşün hemen girip tüm makaleleri okuyup kendinize gelin,bende ablamı ve annemide yollıcam nisan ayı fulldü mayıs 10'da workshopuna bir süre önce yer buldum hemen git üzülme bitanem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bana biraz zaman ver benimde söyleyeceklerim var ama şuan meşgulüm
Borç ödemek için dönmüş olabilir çok hassas bir dönem hemen eve ulaşıp konuyu açıklığa kavuşturmak için çatlıyorum.çok şanslı bir kızsın hemde böyle kritik bir günde.(ay tutulması)
Benden daha iyilerine layıksın diyeceğine daha iyi biri olmaya çalışsana diyesim gelir böyle anlarda.Gerçekten seven bırakamaz bunu bil.Ama sevdiği halde bırakmak zorunda kaldı diyorsan tedavisi olmayan bir hastalık geçiriyor ve ömür boyu bu yaşayacağın hastalık nedeniyle hem kendine hem yakınlarına üzüntü yaşatacaksın.O nedenle bir süre egonu bir kenara bırak ve dürüst ol kendine gerçek sevgi bumu? Ona göre ya tedavi ya ötenazi!
Herkesden buna benzer sözler dinliyorum değil lütfen önyargısız okumayı dene yazdıklarımı.Empati yapabiliyorum hissettiklerini bende yaşadım çünkü aynı durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?