Evlilik karari aldiktan 1 hafta sonra TERKEDİLDİM!

Bide sunu soyluyim sana benden daha iyilerini hakkediyorsun demedi bana sadece beni bekle evlenmek istedigim ve isticegim tek kisi sensin ama suan zamani degil dedi.hatta 2 gun once sahildeyken ben ona dedim ki sana aidim baska bir adami sevemem dokunamam dedim buna zaten izin vermem dedi.yani durum gorundugundende karisik ne istedigini inan ben bile tam olarak algilayamadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozaman şimdi senden şunu isticem.Ne yazıkki bir arkadaşımla konuşur gibi karşılıklı konuşarak değil,burada yazı yazarak düşüncelerimi seninle paylaşabileceğim için yeteri kadar hissettiklerimi aktaramayabilirim.Bu nedenle iyi niyetime güvenmeni ve klişe ''boşversene kızım'' tarzı konuşmak istemediğimi bilmeni istiyorum.
Seda Diker Hanım'ın yazılarını okumuşsundur umarım.Büyük bir yararı olacağına adım gibi eminim.Yalnız şimdi sakinleşip sanki bir film izliyormuş gibi objektif olmaya çalışalım.İnançların ve bakış açını bilmediğim için en basit şekilde anlatmaya çalışıcam düşüncelerimi,eğer açık olduğunu hissedersem belki bu olayı,bu ilişkiyi,bu acılı sevgiyi hayatına neden çektiğini beraber bulabiliriz.Sebebi bulabilirsek sonucada ulaşmak kolaylaşır.Ve umarım bu kriz anını fırsata dönüştürebilirsin.
Sakin bir şekilde bu gece erken odana gidip,annen ve babanın ilişkisinin durumunu,eğer varsa önceki ilişkilerinde yaşadıklarını,ve uzun zaman önce o karşına çıkmadan önce evlilik aklına geldiğinde neler neler istediğini tüm ayrıntılarıyla düşünmelisin.
Sen söylediğin için,senin düşüncen şuanda böyle olduğu için ''Onun evlenmekten korktuğundan'' bahsettiğinden dolayı aslında senin bilinçaltında ''Tek bir kişiye bağımlı yaşama'' korkun olabileceği ihtimali var.Eksik ve yanlış yönlerimizi kötü deneyimler yaşatıp,bize farkettirmeleri ve düzeltebilmemiz için bize AYNA tutacak insanları çekeriz heran hayatımıza.

onu tanidigimda 18 yasindaydim o gune kadar evlilikle ilgili hic bir istegim veya arzum yoktu benim.tanistigimiz ilk gun daha ilk mesajinda yanimdaki arkadasima dondum dedim ki ben bu adamla evlenicem yuzume oyle afallamis bir bakis atti ki.daha tanimiyorsun bile dedi biliyorum ama hissediyorum evlenicem dedim.4 sene boyunca onunla evlenicem dusuncesiyle adim attim hep ben evlilik dedikce o bu dusunceden uzaklasti erken oldugunu hazir olmadigini soyledi belkide o kactikca ben dahada cok istemeye artik bunu baski yollu soylemeye basladim.onu kaybetmekten hep cok korktum ben bu yuzden belkide bir an once ayni evi paylasirsak bu korkumu yenerim sandim cunku sehirlerimizde farkli suanda.yanina gittigim zamanlarda bir hafta on gun o kadar mutlu oluyordumki ayni evde ayni havada ayni gecede.biz gercekten cok guzel anlar biriktirdik onunla.ve simdi artik hersey oturdu is hayat sartlari bunu ona dile getirdim eger kaldiramicaksan bitirelim mutsuz bir hayat gecirmeni istemiyorm dedim ama yok eger benmleysen artik bir adim atalim dedim ki adim dedigimde daha 5 ay vardi.aileler bu kararimiza fazlasiyla mutlu oldu iki tarafta bizden cok memnun.ama iste bir anda tam hersey oldu dedigim anda yapamicam dedi isin garibi suan bende yapamam cunku bir kez daha evlilik karari alip en mutlu gunlerimi dahi diken ustunde gecirmek istemiyorm.o bana gelsin bir mucize olsun istiyorum.onun suan donmemesinin en buyuk nedenide bu ben hep evlenmek istedim onunla cok dile getirdim cok heveslendm suan ki dusuncelerim ona inandirici gelmiyor belkide konunun gene evlilige geliceginden korkuyor.

Birazda olsa içimi rahatlattın.Herşeyin farkındasın aslında ama tutkun nedeniyle şuan kendini bu kadar yıpratıyorsun anladığım kadarıyla.Farkında olmayıpta tutkuna devam etseydin az önce bahsettiğim tedavisi olmayan hastalığı yaşadığın için tedirgin olacaktım

canım çok üzüldüm senin için..yalnız beyfendinin bu tavrı çok normal gelmedi bana...nebileyim bi çeşit kişilik bozukluğu gibi...bir insanın sevdiği insanla en çok yapmak isteyeceği şeydir evlenmek..ama moralini bozmak istemem belki gerçekten bazı ailevi yada içsel sorunları ona bunu yaptırtıyordur...

seni haketmiyormuş canım

Evlenmekten korkan bir adam için 2 buçuk yıl uğraştım.Bunun bir buçuk yılında nişanlıydık.Nikah tarihi aldıkve iptal etti.En sonunda mantığımı dinledim ve ayrıldım çünkü onun korkularıyla,depresyonuyla uğraşmak bugün evet dediğine yarın hayır demesini çekmekten çok yıpranmıştım.İyi ki de ayrılmışım.Hayat hayatta ne yapmak istediğini bilmeyen birine harcamak için fazla kısa ve güzel.

Sen de iyi düşün.Söz,nişan hiçbiri önemli değil.Adam nikah günü alıp depresyona girip kendini işten izin alarak on gün eve kapattı.Nikah gününü iptal etti,Allah bilir iptal etmese masadan kalkar giderdi.Beni çok sevdiğini hep biliyordum ama sevgi yetmiyor.İçinde her evlilik düşüncesinde pırpır eden bir kalp ve her hevesin sonunda yaşanacak derin hayal kırıklıkları ile harcanacak yıllarım var diyorsan git barış derim.Ama ne değişecek?

Son düzenleme:

Ayni seyleri yasamisiz ne hissettigimi anliyorsundur suan.cok zor bir durum bir yanda gecip giden hayat bir yanda canimdan cok sevdigim adam.donse evlilik icin beklerimde yasimiz kucuk daha ama donmuyor iste.seviyor opuyor kokluyor ama donmuyor cunku korkuyor.

diğer yorumları okumadan cevap veriyorum üç kez seni yüzüstü bırakan mahlukat evlilikte hayatı sana zindan eder...terket dönme onun geleceği kapıları kapat bir sene ağla zırla rahatla..sonra hayatına hayatını paylaşmaktan kaçmayacak insan evladı bir erkek sok

Bence senin onsuz da yaşayabildiğini görmesi lazım.
Bir gün gelicem ne demek ki sen hayatın boyunca onu beklemek zorunda mısın?
Kendine zarar veriyorsun bence.
İlerde evlenirsen bu adamla o zaman da her sorumluluktan bunaldığında kaçıcak mı böyle

Bir gun dedi ve bugun geldi :))

Bugun gorustuk geri donus yapti biraz zaman verdik konusalm pat diye baslamayalim dedim bende artk evlilik dusunmuyorm hevesim defalarca kirildi cunku

Mutlu edemeycek sizi. Neden korkuyor evlilikten. Hazırl olduğumda gelicem ne demek yaa.. Anlamsız sen beklersin o bilmem kaç sene gelmez. süre ver bence 3 ayın var nikah dairesinden gün al. Sadece şahit çağır gelirsen evleniriz gelmezsen senle olan defterimi kapatıcam artık de. Aldığın hikah tarihini söyle sadece şahitleriniz gelsin gelinlik giyme ...İlerde düğün yaparsınız tabi gelirse.

Bu adam asla kendini hazır hissetmeyecek.

merhaba arkadaşım bence hata yapıyorsun çalışıyormusun bilmiyorum ama bence bir an önce kendine gelmen lazım toparlanman lazım onun döneceği falanda yok yoksa hiç bir erkek hele sen bir dur ben sana bir ara dönerim demez bence istediği sen değilsin bir an önce kabullen ve yoluna devam et beklemediğin bir an çıkar gelir belki yani yaptığın tek şey onu beklemek olmasın bırak hayat aksın akışta ol sana güzel şeyler getirsin takılıp kalma

E bu adam seni aldatmadı mı kızlarla fotosunu görmüştün onlara noldu ?
Yahu tek gecelik bile olsa aldatma aldatma değil midir?
Bunların nasıl üstesinden geldin ?

Bu ne ya çocuk oyuncağı mı bu. sen dur ben yine gelirim. Hem kendine hem karşıdakine saygısı yok bence..Ya evlenirsin ya evlenmezsin. Bu işin ortası olmaz!!...Bir kere sizi kendi ailenize ve kendi çevrenize karşı küçük düşürüyor...
sanırım özgürlüğüne çok düşkün. kendi gibi özgürlüğüne düşkün birini bulsun o zaman. Bilemiyorum tabi, kaderinizde yazılıysa olur ama Allah bazen sevdiği kullarına başından gösterirmiş bazı şeyleri, karşıdaki kişinin hayırlı olup olamayacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…