- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
22 yasindayim.elini omuzuna atmis kizin elide onun elinde ben eminim ama gecelik oldugunada eminim onun suan ki derdi beni kaybetmesi pacalari tutustu cunku gezip tozup bana donmekti niyeti ve bu surede benim hayatima baskasinin girmesinden korktugu icinde bekle dedi bana ama artik beklemedigimi ve onu affetmicegimi adi gibi biliyor aramasinin tek nedenide bu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hata benim basinda belki tepkimi koysaydim ben rest cekseydim boyle olmazdi herhalde.
22 yasindayim.elini omuzuna atmis kizin elide onun elinde ben eminim ama gecelik oldugunada eminim onun suan ki derdi beni kaybetmesi pacalari tutustu cunku gezip tozup bana donmekti niyeti ve bu surede benim hayatima baskasinin girmesinden korktugu icinde bekle dedi bana ama artik beklemedigimi ve onu affetmicegimi adi gibi biliyor aramasinin tek nedenide bu.
ne kadar gençsinnapcaksın bu yaşta evlenip yolu açık olsun onun bırak. sen önüne bak, karşına daha kimler çıkacak..bu arada onun yaşını bilmiyorum ama eğer aynı yaştaysanız o yaşta bir erkeğin evlenmek istememesi bana şimdi çok doğal geldi. çünkü çok erken bir yaş, özellikle erkek için.
23 onun yasi ama evlenmemiz zaten 25 ini bulucakti o evlenmekten degil sozden vazgecti aslinda su durumda
doru tatlım.keşke başında koysaydın tepkini.
neyse şu an koy bakalım napıcak.
geri çek kendini tamam bittiyse bitti.görğşmemize gerek yok fln de.
ama bu kadr evlilikten kaçan birinden evlilikte süper koca süper baba olmasını bekleyemem ben.hiç zannetmiorum.
sanada bu kadar emek boşa gitmiş demek istemiorum ama her insanın bir kadersizliği oluyor..
Hanimlar oncelikle merhaba..sizin fikirlerinize ve tecrubelerinize gercekten ihtiyacim var 4 senelik bir iliskim 3 ay once bitti malesef.bunun nedeni erkek arkadasimin evlilik korkusu evlilik karari aldigimiz an ayriliyor benden bu 3 oldu artik ikimizde isi gucu olan insanlariz ve hic bir engelimiz yok.4 yil boyunca gercekten harika anilar biriktirdik.ama o evlilikten hep kacti en son tam oldu dedim aileler konustu soz dendi 1 hafta sonra yasamam ve yapmam gereken seyler var evlenmek istedigimde gelicegim ilk ve tek kisisin diyip cikti gitti.sonrasinda konusmalarimiz ve msjlasmalarimiz sık olmasada devam etti beni sevdigini ve bir gun donucegini soyluyor ama ben artik inancimi kaybettm ve anlarsiniz ki 4 sene artik butun oluyorsunuz bir,es oluyorsunuz.3 aydir cok zor gunler geciriyorum her gunum aglamakla kivranmakla geciyor hayata onunla tutunmusum hep suan kendi ayaklarimin uzerinde dahi duramiyorm kendime olan guvenimi kaybettim.burada esyalar aldik evimiz icin heveslenip yuzukler baktik o butun cevresine artik nisanlaniyoruz demis herkezde sevinmis buna ama o sanirim yapamicagini anladi sizce nasil davranmaliyim kendimi cekip gemesini mi beklemeliyim yoksa bu evlilik korkusunu anlayip onunla konusmayami calismaliyim.simdiden hepinize cok tesekkur ederim...
böyle hesapçılara haddini bildirmek lazım onunda yolu planlarını bozmak
o yokmuş gibi davran canım
duvar ol taş ol ona karşı
ister tek gecelik olsun ister bir ömürlük bu süreçte yapılacak bir şey değildi bu yaptığı demek ki korku falan yokmuş beyimiz hovardalık peşindeymiş doymamış daha
Canim 4 senen gecmis onla. Onuda anla. Evlilik o kdr zor biseyki herkes kabul edemezki ben kiz halimle nisanliyim evlenmeme bikac ay kalmis evlilikten nasi kacsam diye dusunuorum. Yani onuda anla cidden bazi insanlar ellerini tasin altina koymaya gelince korkarlar. Ama bu sevmediginden degil korkularindan. Eger 4 sene boyunca seni mutlu etmis ve beraber olursaniz ilerde yine mutlu olcani dusunuosan, hic birakma en azindan konus elinden geleni yap rahatlatmaya calis onu evlilikle ilgili. Sikintilarini anlattir cozumler uret ona.Eger olmuyorsada ugrasma daha fazla. Ama konusurken onuda anlamaya calisarak konus cnm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aldatildigimi dun ogrendim zaten canm benim daha fazla boyle bir adam hakkinda konusmaya gerek yok ,4 yilima yazik etmisim ben hazir degilim degilmis mesele sevgilim var suan evlenemezmisim aslinda.
Hanimlar oncelikle merhaba..sizin fikirlerinize ve tecrubelerinize gercekten ihtiyacim var 4 senelik bir iliskim 3 ay once bitti malesef.bunun nedeni erkek arkadasimin evlilik korkusu evlilik karari aldigimiz an ayriliyor benden bu 3 oldu artik ikimizde isi gucu olan insanlariz ve hic bir engelimiz yok.4 yil boyunca gercekten harika anilar biriktirdik.ama o evlilikten hep kacti en son tam oldu dedim aileler konustu soz dendi 1 hafta sonra yasamam ve yapmam gereken seyler var evlenmek istedigimde gelicegim ilk ve tek kisisin diyip cikti gitti.sonrasinda konusmalarimiz ve msjlasmalarimiz sık olmasada devam etti beni sevdigini ve bir gun donucegini soyluyor ama ben artik inancimi kaybettm ve anlarsiniz ki 4 sene artik butun oluyorsunuz bir,es oluyorsunuz.3 aydir cok zor gunler geciriyorum her gunum aglamakla kivranmakla geciyor hayata onunla tutunmusum hep suan kendi ayaklarimin uzerinde dahi duramiyorm kendime olan guvenimi kaybettim.burada esyalar aldik evimiz icin heveslenip yuzukler baktik o butun cevresine artik nisanlaniyoruz demis herkezde sevinmis buna ama o sanirim yapamicagini anladi sizce nasil davranmaliyim kendimi cekip gemesini mi beklemeliyim yoksa bu evlilik korkusunu anlayip onunla konusmayami calismaliyim.simdiden hepinize cok tesekkur ederim...
psikolojik problemi var bence uzak dur derim zararın nereseinden dönersen kar dır kimse vazgeçilmez değil kuzum.Karar sizin hayatta sizin ama bir değil iki değil 3 kez evlilik kararından dönmüş şaşırtıcı bir durum...
Keske hersey dedigi gibi olsa hayatinda bir baskasi varmis ben dun ogrendim bunu yasadiginin evlilik korkusu olmadigini cok iyk biliyordum ben.butun hayallerimi umutlarimi yikti dun benim 4 senemi bir kadin ugruna harcadi gitti cok uzgunum cok ofkeliyim ona karsi.
İste hayat boyle! Ayni seyi sen ona yapsan seni burda degil gazetelerin 3. Sayfasinda okurduk ama o seni aldatinca olan sana oldu.Allah onu nasi biliyosa oyle yapsin. Suan aci cekisini anliyorum. Ne desem bos ama su lafimi unutma acin biraz dinsin allaha durmadan sukretceksin o adam iyiki gitmis baskasinin basini yakcak senin degil. Sen allahin nasi sevdigi kuluymussunki evlenmeden gosterdi sana yuzunu daha ne olsun. Gercekten sukret!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohooo ben bunu şimdi gördüm..
canım geçmiş olsun..
çok benzer bir olay yaşamıştım eskiden..
ama inan unutuyosun..
ilk önce üzülüyosun tabi ama herşeye rest çekip tertemiz bir sayfa açtığında rahatlıyosun..
kendini daha mutlu hissediyorsun sanki bir karanlıktan çıkmış gibi..
Allah tez zamanda göstermiş yine gerçek yüzünü...
eminimki doğru insan çıkıcaktır karşına..
bir kapı kapanır diğeri açılır...
kendini işine ver..
ve değmeyen bir adam için tek damla gözyaşı dökme artık..
hazmetmesi zor biliyorum ama böyle yapmak zorundasın..
köpekler gibi pişman olup deli divane peşinden koşsada sakın affetme bu saatten sonra...
ve emin ol peşinden koşucak sana ne diller dökücek "seni kaybettiğime çok pişmanım" bilmem ne diye..
ama hepsi vicdanını rahatlatmak için...
sakın inanma ve kendine yeni bir yol çiz...
psikolojik problemi var bence uzak dur derim zararın nereseinden dönersen kar dır kimse vazgeçilmez değil kuzum.
haydeeeee, başkası mı varmış hayatında, tabi tüm yorumları okumayınca böyle oldu....unut gitsin, hayatına bak. Unutuluyor ve inan ileri de yaşayacağın ilişkilerin için de çok iyi ders alıyorsun. Ve inan çektiğin bu üzüntünün karşılığında Allah seni gerçekten hak edeni çıkartıyor karşına hemde hiç beklemediğin bir anda
aaaa boşver ozaman ya gitsinnnPsikolojik problemleri degilde bir baska sevgilisi varmis...
Tüm yorumları okuyamadım ama, yaşlarınız kaç merak ettim. Özellikle erkek arkadaşının yaşını.
Ben kendi bakış açımdan bir kaç birşey söylemek istiyorum. Bence, bir erkek evlenmeden önce doyasıya yaşamalı herşeyi. gece hayatıysa gece hayatı, erkek erkeğe takılmaksa yapmalı bunu, yapmalı ki gençlik yıllarına dair hem keşkeleri kalmasın hem de anlatacak gençlik hikayeleri olsun. Çünkü etrafıma bakıyorum da, bekarlık günlerini doyasıya yaşamış, pek çok ortama girmiş çıkmış ve doymuş erkekler evliliğe hem daha sıcak bakıyor hem de evlilikte daha sadık oluyorlar. Gözleri pek dışarı da olmuyor.
Şimdi 4 senelik bir ilişkiniz varmış, işte o yüzden merak ettim bende yaşlarınızı. Bekarlığın tadını çıkartamadığını mı düşünüyor acaba. Mesela bende bayan olmama rağmen, geçmişe dönüp baktığım da doya doya yaşadım gençliğimi gezdim tozdum, kız arkadaşlarımla tatile çıktım, aileme isyan ettim vs vs... Ve tüm bunları yaşayıp doyduktan sonra da , evet şimdi evlenebilirim dedim.
Belki de böyle bir durum söz konusudur erkek arkadaşın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?