Evlilik kararı verirken eşinizin işi neydi? iş ne kadar önemli?

hifa_bera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
172
239
103
Merhaba kızlar:KK8:
Muhtemelen çoğumuzun yaşadığı durumdur... Benim yoluma da ışık tutacağına inanıp soruyorum. Sizce eşinizin işi ne kadar önemli? İlla memur olsun mu diyorsunuz yoksa özel sektörde olsa da olur mu diyorsunuz?
Nişanlanmadan önce yada evliliğe adım adım yaklaşırken eşinizin işi hakkında tereddütleriniz oldu mu?
Görücü usulü konuştuğum kişiler oldu. Öğretmen ve memurla oturup konuştum beni beğendiler ama hep bir eksiklik vardı ben sevdiğim adamla gelecek kurmak istiyorum ve oturup konuştuklarımda geleceğe dönük bir şey hissedemedim ve kabul etmedim kimseyi. Özel sektör olsun ama sevdiğim adam olsun istiyorum fakat çevrem, ailem, eş, dost özel sektöre sıcak bakmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Eşleri özel sektörde çalışıp gayet de mutlu yaşayanlar var mı?

Bu isler kısmet canım tabiki sevgi bi hoşlanti içinde biseyler hissetmen lazım sonrada mantıksal olarak maddiyat sana güzel bi gelecek sunabilirmi düşünmen gerekir ikiside olmalı bence ailesinin durumu iyi olur özel sektörde iyi bir yerde iyi bir maaşı olur neden olmasın yoksa artık asgari ücretle geçim zor sende çalışman lazım ancak öyle

Eşim özel sektörde çalışıyor tatmin edici maaş alıyor gayet de mutluyuz, devlette çalışıyor olsaydı da mutlu olurduk diye düşünüyorum çünkü sabırlı, çalışkan ve güçlü bir yapıya sahip..Bunun özelde ya da devlette çalışma ile alakası yok diye düşünüyorum...

haklısınız kızlar. Özel yada devlet kurumu ayrımı yapmıyorum. Seveceğim biri olsun, çalışkansa azimliyse özelde de kazanır ki eğer kazancımız yeterli olmazsa bende çalışırım. Bakalım, Allah kadir kıymet bilene düşürsün huzur da olur geçimimiz de olur

Back
X