Merhabalar...Yaklaşık 3 yıldır görüştüğüm biri var ve artık oda aileside evlilik zamanımızın geldigini ve adım atmamız gerektiğini düşünüyolar.Aslında yaşımızda geldi geçiyo 28 yaşındayız ikimizde ama ben evlilikden korkuyorum.Aramızda zaman zaman anlaşmazlıklar oluyo.Aşılacak şeyler ama aile yapılarımız farklı onun ailesi daha mütasıp benim ailem daha açık bunlarda korkutuyo.Etrafda mutsuz evlendiğine pişman çok insan var.Evlendikten sonra kafese tıkılmış gibi olcam diye düşünüyorum bazen.Kafam karışık.Bi insan nasıl doğru karar verir acaba.Yada nelere bakar?
Tum kaygilarinizi, aklinizdaki sorulari erkek arkadasinizla acik acik konusun. Aldiginiz cevaplar neticesinde evlilik ile alakali kararinizi verin. Bence sizin korkunuz genel olarak evlilikten yana degil de su an birlikte oldugunuz kisiyle evlenmekten korkuyor gibisiniz. Sizin aklinizdaki sorularin cevabi burada degil. Sizi evlilige ikna edebilecek tek kisi erkek arkadasiniz.
Bende 29 yaşındayım canım. 5 ay önce nişanlandım.
Bende zaman zaman kararımı sorgularım.
Çünkü büyük bir sorumluluk gerçekten.
Heleki ailelerin uyuşması da çok önemli.
İyice ölç tart. erkerk arkadaşınla konuş.
ailesiyle tanıştınmı?
senin giyimine falan karışırlar mı ileride?
tartışmalar aşılmayacak şeyler olmadığı sürerce problem olmaz,ailleler arasında sorun olup olmayacağını da nişanlılık döneminde görürsünüz ona göre çözüm bulunur
şimdi birde kafese tıkılmış gibi olcam diye korkuyorum demişsiniz sevgiliniz sizi çok sıkmıyosa bundan korkmayın
pişman olup olmayacağınız sevgilinize bağlı ki 3 yıl da tanımışsınızdır onu
Bende 29 yaşındayım canım. 5 ay önce nişanlandım.
Bende zaman zaman kararımı sorgularım.
Çünkü büyük bir sorumluluk gerçekten.
Heleki ailelerin uyuşması da çok önemli.
İyice ölç tart. erkerk arkadaşınla konuş.
ailesiyle tanıştınmı?
senin giyimine falan karışırlar mı ileride?
Evet tanıştım.İyi bi aile birbirlerine bağlı.Zaten baba vefat etmiş yıllar önce.Ailelerimiz farklı yapıda da olsa uyum saglanır diye düşünüyorum.Anladığım kadarıylada annesine ona neden böyle giyiniyo diyebilecek yorum yapmasına fırsatı vermez.Ben zaten açık olsamda üzeyli giyinir ve sınırlarımı bilirim.Fakat sonradan karışırlarmı karışmazlarmı.Erkek arkadaşımı etkileyip etkilemeyeceklerini bilemiyorum
Evet tanıştım.İyi bi aile birbirlerine bağlı.Zaten baba vefat etmiş yıllar önce.Ailelerimiz farklı yapıda da olsa uyum saglanır diye düşünüyorum.Anladığım kadarıylada annesine ona neden böyle giyiniyo diyebilecek yorum yapmasına fırsatı vermez.Ben zaten açık olsamda üzeyli giyinir ve sınırlarımı bilirim.Fakat sonradan karışırlarmı karışmazlarmı.Erkek arkadaşımı etkileyip etkilemeyeceklerini bilemiyorum
tartışmalar aşılmayacak şeyler olmadığı sürerce problem olmaz,ailleler arasında sorun olup olmayacağını da nişanlılık döneminde görürsünüz ona göre çözüm bulunur
şimdi birde kafese tıkılmış gibi olcam diye korkuyorum demişsiniz sevgiliniz sizi çok sıkmıyosa bundan korkmayın
pişman olup olmayacağınız sevgilinize bağlı ki 3 yıl da tanımışsınızdır onu
yaşadığın belirgin bişey yoksa bu kadar korkmana gerek yok aslında
zaten nişan dönemleride bunun içindir, nişanlanıp gözlemleyebilirsin sevgililikten daha farklı olur
yaşadığın belirgin bişey yoksa bu kadar korkmana gerek yok aslında
zaten nişan dönemleride bunun içindir, nişanlanıp gözlemleyebilirsin sevgililikten daha farklı olur
Haklısınız nişan uyumu gözlemlemek için önemli bi süreç fakat aile yapılarımız farklı olunca bazen umutsuzluga kapılıyorum ya olmazsa geçinemezsek diye.Bide biliyosunuz biz Türk toplumu olarak nişanlanıp olmazsa nişandan ayrılan kızlara 2. sınıf muamelesi yaparlar kafamda daha bieyler olmadan ya olmazsası beni tedirğin edip umutsuzluga kapılmamam sebep oluyo