tamda bahsettiğim şey bu aslında... ikimizde eğlenmeye gezip dozmaya düşkünüz. birde önümüzde çok güzel bi örnek var ikimizin ortak arkadaşı geçtiğimiz sene evlendi onlarda aynı bizim gibiydiler ama evlendiklerinden beri doğru düzgün görüşemedik bile evlilik sanırım çoğu şeyi kısıtlamak demek birazda... bende sanırım bundan korkuyorum.Bende 22 yaşında evlendim 1 yıllık evliyim şuan. Neye göre erken tartışılır.
Genç evlilik, genç anne olmak bence çok güzel şeyler. Ama ben eviliğin sorumluğuyla uğraşırken yiyiyp içip giyinip gezip eylenen arkadaşlarımı görünce özenmiyorum değil. Bizde geziyoruz ama bi bekar kadar olmuyor.
Bazı şeylerin yeterince tadına vardığını düşünüyorsan okulun askerlik vs gibi beklemenizi gerektiren durumlar yoksa çokta erken sayılmaz bence.
Konu çok yetersiz
İkinizin de iş-güç-okul durumu önemli ?
Hatta onun askerliği ne durumda ?
Nasıl bir çiftiniz vs..
Hiç birine değinilmemiş
ikimizde üniversite mezunuyuz. askerliğini yaptı. ikimizinde iş durumu gayet iyi (parasal anlamda). ikimizinde kendi iş yerlerimiz var. ilişkimize gelince 2 senedir birlikteyiz. sorunlu bir ilişkimiz yok tam aksine arkadaşlarımıza göre örnek çiftiz.
teşekkür ederim canım. benim amacımda biraz ertelemek ama gel gör ki bunu sevgilime anlatamıyorumOlumsuz hiç bir yan yok buna göre
Kimisi e o zaman evlen niye bekliyosun diyebilir de
Ben olsam yine de 22 yaşımda evlenmek istemezdim
Evlilik güzel hoş
Belki hep beraber olma, özgür olma fikri de güzel
Ama şu an ki kadar sakin olmayabilir hayatınız
Evlilik zaten başlı başına bir sorumlulukken bir de
Aile ziyaretleri, akrabalar, düğünler-toplantılar vs. yorucu olabiliyo hem iş hem evin yanı sıra..
Bu rutine zaten gireceksiniz, o yüzden acele etmezdim ben olsam 2 yıl kadar daha ertelerdim sanırım evliliği
Mutluluklar dilerim bir ömür
teşekkür ederim canım. benim amacımda biraz ertelemek ama gel gör ki bunu sevgilime anlatamıyorum
bu tür şeylere kanmıycak kadar zeki bi sevgilim var ayrıca benimde o tür şeylerle uğraşıcak bi dakikam bile yokKpss düşünür müsün ?
Dershaneye yazılsınavdan sonra vs. dersin en azından
Hem senin içinde faydalı olur
bu tür şeylere kanmıycak kadar zeki bi sevgilim var ayrıca benimde o tür şeylerle uğraşıcak bi dakikam bile yokkendisinin bi evi var bi evde ben istesem ondan o alana kadar zaten zaman geçer
sanada teşekkürler o zamanBu zeki ve mikemmel çifte mutluluklar o zaman
tamda bahsettiğim şey bu aslında... ikimizde eğlenmeye gezip dozmaya düşkünüz. birde önümüzde çok güzel bi örnek var ikimizin ortak arkadaşı geçtiğimiz sene evlendi onlarda aynı bizim gibiydiler ama evlendiklerinden beri doğru düzgün görüşemedik bile evlilik sanırım çoğu şeyi kısıtlamak demek birazda... bende sanırım bundan korkuyorum.
Çok güzel söylüyorsun ama konu sahibi iş güç okuldan bahsetmemiş benim anladığım kadarı ile çalışmıyor ev kızı bizim tabirimizle. Bazı kesimler böyledir biliyorsun herkes çalışacak diye birşey yok. Eğer belli bir eğitim yoksa ilkokul , ortaokul mezunu filansa (sakın yanlış anlaşılmasın küçümsemem ki benim anne babam da ilkokul mezunu) bir iş bulması zor. Bulacaksa da az maaşa daha çok ezilme formülü ile çalışacak
Eş adayına gelince 25 yaşında kendine güvenip hadi evlenelim diyorsa illaki bir işi vardır yoksa aylak aylak gezipte hadi evlenelim demez heralde.
Birde düğün için birikmiş para bu yaşta olmaz cnm. O ancak 30dan sonra evlenenler için geçerli.Aileler paşa paşa yapacaklar herşeylerini 25 yaşında birinden 50.000 tl çıkaramazsın heralde. Senin var mı birikmiş merak ettim?
Gelgelelim sonuca eğer bu düşündüklerim gerçekse evlenmek için bir sorun görünmüyor. Evlensin hrkes zamanında kursun yuvasını. Şuan geri kafalı görülüyor olabilirim ama tekrar edeyim ben 30 eşim 33yaşındaydı evlendiğimizde 2 senem dolacak.İkimizin de işi gücü var şükür.
evet canım ben mimarlık fakültesinden yeni mezun oldum 5 ay önce büromu açtım. erkek arkadaşımında kendi iş yeri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?