Adam bekleyemem, güle güle dememiş ki. Seviyor belli ki ve çözüm üretmeye çalışmış kendince. Siz de kabul eder gibi yapıp ümit vermişsiniz. Gerçek düşünce ve hislerinizi anlatmamışsınız. Sonra da içten bir şekilde beklemek istemiyor diye ona kızıyorsunuz. Bence açıkça konuşun. Aynı evde yaşayamam, atanmak istiyorum diyin. Sonra bakarsınız kestirip atacak mısınız, şans mı vereceksiniz.
Sana sunduğu teklifler sana uymuyormuş zaten.sende kesin bi dille sende zamana ihtiyacın olduğunu ona bu şartlarda devam edip etmeyeceğini sor
Yaş kaç ? Babani tuttum. Kizini keskin sekilde adamdan ayirmak yerine makul sekilde ayiriyor. Baban ne diyorsa dogrudur. Ozelde is bul surun ev kirami ode oldu canim baska ?
Benim anlamadığım özelde iş bulduğunda neden evlenmiyor da birlikte yaşıyor?
Siz kızsınız aileniz bir gelin bir gelmeyin diyebilir. Erkek tarafı asıl bir gelcez bir gelmicez derse sıkıntı. Anlayışla karşılamaları gerek. Ne bitirdiniz hangi bölümü ? Kpssye hazırlanıp güzel bir puan alacağınıza inanıyor musunuz ? Ayrıca ailenizi kimse bana kızmasın ama meslek konusunda dinlemenizi tavsiye ederim.
İibf mezunuyum fakat iyi bir okuldan mezun oldum. Kendime inanıyorum, iyi bir puan alacağıma da. Ailemi ezip geçemem onlar benim canım. Ben de kendi hayatımı düşünüyorum.
Beyefendinin mesleği ne acaba yanlış anlamayın ona göre yorum yapacağım hayatımdaki örneklere göre. Ayrıca beyefendi de Üniv mezunu mu ?
Ailenizin maddi durumu nasil ?Evet üni mezunu ve polis memuru.
Ailenizin maddi durumu nasil ?
Ha pardon aileniz beğenmeyince mesleğini sizden biraz altta sandım. Eğer aynı ildeyseniz neden beklemek yerine illa evlenmekten bahsediyor anlamadım. Genelde ben de dahil karşı tarafa göre daha istekli oluyoruz. Sizi seviyor ve değer veriyor o belli çözüm üretmeye çalışıyor fakat aynı evde yaşama olayı dediğiniz gibi kendisi evden ayrılmak istiyorsa sizi de yanında maşa olarak kullanıyor olabilir. Aile yaşantısında problemleri mi var ondan mı bu evlenme veya ayrı evde yaşama isteği? Bir de size bilerek sorup denemiş sonra da öylesine sordum olmaz öyle şey demiş bu yalan kesinlikle tamsm deseniz hemen atlardı :)Evet üni mezunu ve polis memuru.
Ha pardon aileniz beğenmeyince mesleğini sizden biraz altta sandım. Eğer aynı ildeyseniz neden beklemek yerine illa evlenmekten bahsediyor anlamadım. Genelde ben de dahil karşı tarafa göre daha istekli oluyoruz. Sizi seviyor ve değer veriyor o belli çözüm üretmeye çalışıyor fakat aynı evde yaşama olayı dediğiniz gibi kendisi evden ayrılmak istiyorsa sizi de yanında maşa olarak kullanıyor olabilir. Aile yaşantısında problemleri mi var ondan mı bu evlenme veya ayrı evde yaşama isteği? Bir de size bilerek sorup denemiş sonra da öylesine sordum olmaz öyle şey demiş bu yalan kesinlikle tamsm deseniz hemen atlardı :)
nisanlinizin konusmasi bana cok sacma geldi madem ewlnmiyin ama birlikye yasayalim diyo ve kirayi boluselim diyo cok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?