- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
alla alla ya ailesi ewlnsin diye baski kuruyor ama birlikte yasayinca bisey demicekler bu normal mi gelcek onlara .dusundugu birlikte yasayalim demis ya bunu deyince senin ewlencegini dusunmus olabilir ha bekarken birlikte yasamissin ha ewliyken.. yada maddi manevi seni kullanxakBence de, ben de ona sinirlendim.
Aynı ilde değiliz 4 saat uzaklıkta yaşıyor. Ailesi anladığım kadarıyla evlilik konusunda çok baskı yapıyor. Fakat benim geleceğim önemli. Annesi ne çalışacak zaten çocuğu olur ona bakar,evinde otursun,evlensin,sizin maaşınız ikinize de yeter demiş. Yaşım geldi geçiyor diyor. O benden 4 yaş büyük bu arada. Bir sene daha bekler misin dedim ,çok şey mi istedim ondan bilmiyorum.
Babanız ne güzel bir insan, ellerinden öpüyorum.
Babanı dinle lütfen.
alla alla ya ailesi ewlnsin diye baski kuruyor ama birlikte yasayinca bisey demicekler bu normal mi gelcek onlara .dusundugu birlikte yasayalim demis ya bunu deyince senin ewlencegini dusunmus olabilir ha bekarken birlikte yasamissin ha ewliyken.. yada maddi manevi seni kullanxak
Tamam 4 saat uzaklık aman aman bir iey değil ki her hafta gelsin görsün sizi Allah Allah. Ne kv ler var ayrıca evlen diye tutturuyor anlamadım ben çok meraklıymış onlar da. Ayrıca sizi eve kapatmalarına izin vermeyin kesinlikle. Ne demek maaşın yeter evde otur çocuk bak vs. Asıl düşünülmesi gereken bunlar bekleyip bekle memesi değil çünkü ilerde ilişkinizi çok zedeler hatta bitirir bu düşünceler. Babanız ve aileniz size emek veriyor ve kendi ayaklarınız üstünde durmanızı istiyor bu aile onlara da çok sorun çıkaracsk gibi duruyor. Sevgiliniz de özelde çalış diye bilerek diyor evlenince karnına çocuğu koyarım eve bağlanır işi de bırakır diye düşünüyordur devlet olsa çocuk da olsa 1 sene sonra geri dönersiniz çalışmaya bu da onların işine gelmez. Yaşı 28miş sanki 50 yaşında. Beklesin seviyorsa işi ne? Ama sizin dediğim gibi asıl probleminiz bu değil üstte yazdığım şeyler.
zmanla degil canim istemiyirsan direk onunu kescen ne halt yedigini anlasin bu nasil bir anlayistir ya hic mi degerin yok ewlenmiyorsan beraber yasayalim nedemek oluyorÇok sinir bozucu değil mi? Bence gurur kırıcı bir durum. Zamanla bir şekilde kendimi ondan uzaklaştırmam lazım. Ve her şeyde bir hayır vardır.
Siz sanırım yanlış anlamayın beni bu kişiyle adım atmak istemiyor da ayrılamıyor gibisiniz yani ben öyle anladım. Eğer öyleyse umarım beklemez sizi.
Çok ayıp eti bana öyle diyerek. Ben kabul ederek tepkisini ölçmek istedim. Tepkisi de bu yönde oldu. Sonra öylesine dedim öyle bir şey olmaz dedi.zmanla degil canim istemiyirsan direk onunu kescen ne halt yedigini anlasin bu nasil bir anlayistir ya hic mi degerin yok ewlenmiyorsan beraber yasayalim nedemek oluyor
Ha pardon aileniz beğenmeyince mesleğini sizden biraz altta sandım. Eğer aynı ildeyseniz neden beklemek yerine illa evlenmekten bahsediyor anlamadım. Genelde ben de dahil karşı tarafa göre daha istekli oluyoruz. Sizi seviyor ve değer veriyor o belli çözüm üretmeye çalışıyor fakat aynı evde yaşama olayı dediğiniz gibi kendisi evden ayrılmak istiyorsa sizi de yanında maşa olarak kullanıyor olabilir. Aile yaşantısında problemleri mi var ondan mı bu evlenme veya ayrı evde yaşama isteği? Bir de size bilerek sorup denemiş sonra da öylesine sordum olmaz öyle şey demiş bu yalan kesinlikle tamsm deseniz hemen atlardı :)
Kirayı bölüşelim gibi bir detayın üzerinde durulmaz.
Eve çıktıktan sonra yanındaki insan öküz değilse kendi yardimci olur destek olur zaten ama sen daha en baştan bunu dersen ben hoş şeyler düşünmem.
Ev arkadaşı mısın sen onun?
Neyse belki kendince çözüm arıyor ama bir sene seni beklemeyen adam Güle güle gitsin. Doğru yoldasin Tebrikler.
sen birak bu kisiligi adam yazcaktim da yakismadiÇok ayıp eti bana öyle diyerek. Ben kabul ederek tepkisini ölçmek istedim. Tepkisi de bu yönde oldu. Sonra öylesine dedim öyle bir şey olmaz dedi.
sen birak bu kisiligi adam yazcaktim da yakismadi
Anket düzenlesek kızınız polisle evlensin gonulden ister misiniz diye 100 kişiden 90 ı hayır der sanırım.
Şartları zor ve kişinin psikolojisini de kötü etkiliyor bu meslek artık eskiden beri ne örnekler görmüşlerse herkeste bir ön yargı..
Ben evlenirken yüzüme pek bir sey denmemisti ama bugün komşular bile dökülüyor.
Sen öğretmen olur olmaz evlendin zaten acelen neydi. Polis yerine karşına kendi mesleğinden bir sürü kısmet çıkardı falan..
Bazen yanlış bir düşünce desem de bazen hak veriyor bir yanim yalan değil. .
Evet ondan dolayı da istemiyorlar bir de yakıştırmıyoruz sana diyorlar. Şartları çok zor olduğu için sinirli oluyorlar ister istemez. Önceden bu çocuk böyle sinirli değildi. Göreve başladı değen insan eriyor. Hiç anlayış kalmadı.
Öyle bir meslek doğru. .
Zordur polis eşi olmak.
Ama onlar da yuva kurmasın mı diye pembe bakıyor başta insan..
Adam beklemem dememisama sanki sizin kabul etmeyeceginizden emin oldugu seyleri fikir olarak sunmus. Ya da bana oyle geldi. Bu arada beraber yasamaya karsi degilim ama erkek arkadasim bana gelip de beraber yasayalim derken ev kirasini boluselim dese de get ordan derim. Daha dakika bir gol bir evi tuttuk da sanki kirayi bolusmesi kaldi. Zaten biliyoruz hayat musterek de ayip yani kira boluselim demek. Ev arkadasi miyiz hayat arkadasi miyiz diye dusunurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?