Evlilik kararının çok güzel ertelenmesi ve hayatımdaki müdahaleler

Bence de, ben de ona sinirlendim.
alla alla ya ailesi ewlnsin diye baski kuruyor ama birlikte yasayinca bisey demicekler bu normal mi gelcek onlara .dusundugu birlikte yasayalim demis ya bunu deyince senin ewlencegini dusunmus olabilir ha bekarken birlikte yasamissin ha ewliyken.. yada maddi manevi seni kullanxak

Tamam 4 saat uzaklık aman aman bir iey değil ki her hafta gelsin görsün sizi Allah Allah. Ne kv ler var ayrıca evlen diye tutturuyor anlamadım ben çok meraklıymış onlar da. Ayrıca sizi eve kapatmalarına izin vermeyin kesinlikle. Ne demek maaşın yeter evde otur çocuk bak vs. Asıl düşünülmesi gereken bunlar bekleyip bekle memesi değil çünkü ilerde ilişkinizi çok zedeler hatta bitirir bu düşünceler. Babanız ve aileniz size emek veriyor ve kendi ayaklarınız üstünde durmanızı istiyor bu aile onlara da çok sorun çıkaracsk gibi duruyor. Sevgiliniz de özelde çalış diye bilerek diyor evlenince karnına çocuğu koyarım eve bağlanır işi de bırakır diye düşünüyordur devlet olsa çocuk da olsa 1 sene sonra geri dönersiniz çalışmaya bu da onların işine gelmez. Yaşı 28miş sanki 50 yaşında. Beklesin seviyorsa işi ne? Ama sizin dediğim gibi asıl probleminiz bu değil üstte yazdığım şeyler.

Babanız ne güzel bir insan, ellerinden öpüyorum.
Babanı dinle lütfen.

Babamı dinliyorum sonuna kadar. Babamın böyle beni beni düşünen seven biri olduğunu eni öğrendim. Keşke baştan bu kadar sevseydi beni de görseydim, yalnız hissetmeseydim. Allah razı olsun ondan, çok geç olmadan yanımda oldu.

Çok sinir bozucu değil mi? Bence gurur kırıcı bir durum. Zamanla bir şekilde kendimi ondan uzaklaştırmam lazım. Ve her şeyde bir hayır vardır.

Kirayı bölüşelim gibi bir detayın üzerinde durulmaz.
Eve çıktıktan sonra yanındaki insan öküz değilse kendi yardimci olur destek olur zaten ama sen daha en baştan bunu dersen ben hoş şeyler düşünmem.

Ev arkadaşı mısın sen onun?

Neyse belki kendince çözüm arıyor ama bir sene seni beklemeyen adam Güle güle gitsin. Doğru yoldasin Tebrikler.

Evet benim konumu çok güzel analiz etmişsiniz. Aynı sizin gibi düşünüyorum. Aklımı bir çok konu karıştırıyor. Ben 4 yıl okudum. O bölüm için hatırı sayılır bir puan aldım. Niyetim koca olsaydı liseden sonra evlenir hiç çalışmazdım. Kv adayı bunları hiç düşünmeden yorum yapmış. Herkes kendi çıkarını düşünüyor, kimse beni düşünmüyor.

Çok sinir bozucu değil mi? Bence gurur kırıcı bir durum. Zamanla bir şekilde kendimi ondan uzaklaştırmam lazım. Ve her şeyde bir hayır vardır.
zmanla degil canim istemiyirsan direk onunu kescen ne halt yedigini anlasin bu nasil bir anlayistir ya hic mi degerin yok ewlenmiyorsan beraber yasayalim nedemek oluyor

Siz sanırım yanlış anlamayın beni bu kişiyle adım atmak istemiyor da ayrılamıyor gibisiniz yani ben öyle anladım. Eğer öyleyse umarım beklemez sizi.

Evet ayrılamıyorum, neden bilmiyorum. İçim çok huzursuz. Belki de onu kırmak istemiyorum. Belki hala seviyorum. Yalnızca mantığım bu işi hiç sevmedi.

zmanla degil canim istemiyirsan direk onunu kescen ne halt yedigini anlasin bu nasil bir anlayistir ya hic mi degerin yok ewlenmiyorsan beraber yasayalim nedemek oluyor
Çok ayıp eti bana öyle diyerek. Ben kabul ederek tepkisini ölçmek istedim. Tepkisi de bu yönde oldu. Sonra öylesine dedim öyle bir şey olmaz dedi.

Anket düzenlesek kızınız polisle evlensin gonulden ister misiniz diye 100 kişiden 90 ı hayır der sanırım.
Şartları zor ve kişinin psikolojisini de kötü etkiliyor bu meslek artık eskiden beri ne örnekler görmüşlerse herkeste bir ön yargı..

Ben evlenirken yüzüme pek bir sey denmemisti ama bugün komşular bile dökülüyor.

Sen öğretmen olur olmaz evlendin zaten acelen neydi. Polis yerine karşına kendi mesleğinden bir sürü kısmet çıkardı falan..

Bazen yanlış bir düşünce desem de bazen hak veriyor bir yanim yalan değil. .

Teşekkür ederim. Benim tek istediğim doğruyu görmek. Acaba bu insan benim için doğru insan mı? Bu bir senede göreceğim inşallah. Şimdiden pürüzler çıkıyorsa demek ki doğru yoldayım :)

Evet ondan dolayı da istemiyorlar bir de yakıştırmıyoruz sana diyorlar. Şartları çok zor olduğu için sinirli oluyorlar ister istemez. Önceden bu çocuk böyle sinirli değildi. Göreve başladı değen insan eriyor. Hiç anlayış kalmadı.

Öyle bir meslek doğru. .
Zordur polis eşi olmak.
Ama onlar da yuva kurmasın mı diye pembe bakıyor başta insan..

Adam beklemem dememisama sanki sizin kabul etmeyeceginizden emin oldugu seyleri fikir olarak sunmus. Ya da bana oyle geldi. Bu arada beraber yasamaya karsi degilim ama erkek arkadasim bana gelip de beraber yasayalim derken ev kirasini boluselim dese de get ordan derim. Daha dakika bir gol bir evi tuttuk da sanki kirayi bolusmesi kaldi. Zaten biliyoruz hayat musterek de ayip yani kira boluselim demek. Ev arkadasi miyiz hayat arkadasi miyiz diye dusunurdum

İkimizde birbirinize karşı net değilsiniz.
İki sevgili yada evlilik kararı alacak olan iki insan birbirine şeffaf olmalidir.
O size ailesinin evlilik baskısını anlatmıyor siz de onun size sunduğu teklifleri uygun bulamadığıniz halde olur tamam diyorsunuz.
Bu noktada size nacizane bir tavsiyem kimseyi denemek yada sonunu görmek için bir cevap vermeyin özellikle evlilik ilişkilerinde... Erkekler bunu kadınlara yaptıklarında nasıl yıkım yaşıyorlar ise erkeklerde aynı şekilde yıkılıyorlar.
Ayrıca siz birlikte yaşamaya vs karşı iseniz birbirinizle görüşlerinizin farkliligini da gösteriyor.
Ki taa en başından kirayı bölüselim demesi de çok maddiyatci geldi.

Ben zaten para konularında çok hassasımdır. Yani hesabı o ödese kendimi kötü hissederim. Atanmazsam ben onun eline de bakamam,zoruma gider. Bunu kendi de bilerek o lafı etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…