Adami sanki yiyip kemirip kacacakmissiniz gibi davranmis. Elbette ev giderleri ortaktir. Uslup cok cirkin daha en basindan kira boluselim demek.Ben zaten para konularında çok hassasımdır. Yani hesabı o ödese kendimi kötü hissederim. Atanmazsam ben onun eline de bakamam,zoruma gider. Bunu kendi de bilerek o lafı etti.
İkimizde birbirinize karşı net değilsiniz.
İki sevgili yada evlilik kararı alacak olan iki insan birbirine şeffaf olmalidir.
O size ailesinin evlilik baskısını anlatmıyor siz de onun size sunduğu teklifleri uygun bulamadığıniz halde olur tamam diyorsunuz.
Bu noktada size nacizane bir tavsiyem kimseyi denemek yada sonunu görmek için bir cevap vermeyin özellikle evlilik ilişkilerinde... Erkekler bunu kadınlara yaptıklarında nasıl yıkım yaşıyorlar ise erkeklerde aynı şekilde yıkılıyorlar.
Ayrıca siz birlikte yaşamaya vs karşı iseniz birbirinizle görüşlerinizin farkliligini da gösteriyor.
Ki taa en başından kirayı bölüselim demesi de çok maddiyatci geldi.
Adami sanki yiyip kemirip kacacakmissiniz gibi davranmis. Elbette ev giderleri ortaktir. Uslup cok cirkin daha en basindan kira boluselim demek.
Siz bildiginizden sasmayin. Begenmiyorsa aha kapi iste sapi deyin gecin.
Sahsi fikrim dogru durust bir adam olsa der ki "askim ben ozelde is bulayim, ev tutayim esya alayim onlari odemeye baslayayim. Sen de o arada atanirsin,hem aradan zaman da gecer,baban ikna olur. Sonra evlilik yoluna gireriz."Evet dedim. Yani açıkça beklemek zorunda değilsin. Hayat müşterek ben senden ileride evlensek de para isteyemem dedim.
Neden yok yere nabız ölçüyorsun anlamadım. Neyi isteyip neyi istemediğin konusunda dürüst davranman gerek. Bi sene daha kpss'ye hazırlanmaya karar verdiysen neden özel sektör fikrine tamam dedin? Konunun sonu nereye varacak merak ediyorsun diye insanların duygularıyla oynamaya hakkın yok.
Baba sözü dinle. Karşındaki erkeği seviyorsan da ona seni kararında desteklemesini ve beklemesini söyle.
Benim anlamadığım özelde iş bulduğunda neden evlenmiyor da birlikte yaşıyor?
Sahsi fikrim dogru durust bir adam olsa der ki "askim ben ozelde is bulayim, ev tutayim esya alayim onlari odemeye baslayayim. Sen de o arada atanirsin,hem aradan zaman da gecer,baban ikna olur. Sonra evlilik yoluna gireriz."
O da birlikte yaşayacak biri değil bence. Her şeye karışan, kıyafetlerime müdahale etmeye çalışan biri. Tabi ki müdahale ettirmiyorum. Evet şeffaf olmuyoruz birbirimize bu da kötü bir şey. Benim ailem ona göre daha rahat ve ben de öyleyim. Belki de kabul ederim diye düşündü. Maddiyatçı olduğunu ben her zaman düşündüm. Bundan dolayı da atanmam gerektiğine gönülden inanıyorum.
İlişkinizin çok sağlıklı olduğunu düşünemedim. Siz biraz da inada bindirmissiniz. Bence aileniz tipi işi deyip kaydırmaya çalışmış ama onlarda şeffaf davranıp asıl sebeplerini söylememis.
Bu adamla birlikte olursanız üzülürsünüz gibi geliyor bana.
Sahsi fikrim dogru durust bir adam olsa der ki "askim ben ozelde is bulayim, ev tutayim esya alayim onlari odemeye baslayayim. Sen de o arada atanirsin,hem aradan zaman da gecer,baban ikna olur. Sonra evlilik yoluna gireriz."
Bitecek gibi görünüyor bence beni beklemez. Ailesi evlen diye baskı kuruyor üzerinde. Ailesini dinler gibi geliyor.
Bu yorum işte olayı özetleyen.
İşlerin ciddiye binmesinin en büyük faydası bu oluyor adamlar gerçek yüzlerini ortaya seriveriyorlar.
İlişkiyi ondan önce siz bitirin de pişman olmayın. Terk edildim hissiyatı ile yola devam etmek daha zor gelir. Bitmesi gerekiyordu bitti deyin. Olursa bu iş çok canınız yanar..
Aynı ilde değiliz 4 saat uzaklıkta yaşıyor. Ailesi anladığım kadarıyla evlilik konusunda çok baskı yapıyor. Fakat benim geleceğim önemli. Annesi ne çalışacak zaten çocuğu olur ona bakar,evinde otursun,evlensin,sizin maaşınız ikinize de yeter demiş. Yaşım geldi geçiyor diyor. O benden 4 yaş büyük bu arada. Bir sene daha bekler misin dedim ,çok şey mi istedim ondan bilmiyorum.
Bu ne yahu
Ben gerçekten anlayamıyorum
İyi ünv mezunuyum yazmışsın. Ailen de, özellikle baban gayet modern, kadın erkek ayrımı yapmayan insanlar. Bu kafada biriyle nasıl sevgili oldun, bu kafada biriyle nasıl mutlu oluyorsun???
Modern geçinen kadınların bu tip erkekleri beğenmesini gerçekten anlayamıyorym
Sen bu adamdan soğumuşsun.
Ben onu bu şekilde tanımamıştım. Haklısınız belki de boşluğuma denk geldi bilemeyeceğim. Fakat mutlu olacağıma inanın hiç inanmıyorum. Ailesi ile de geçinebileceğime inanmıyorum. Düşüncelerini önceden söylemiş olsaydı bu kadar sürmezdi diye düşünüyorum.
Yorumlarini okudum da sende bitmiş bu iliski. Adamada soyke kafani rahatlat kpss ye odaklan hayatinin dönüm noktası bu sinav bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?