- 19 Ekim 2015
- 398
- 2.409
- 43
- Konu Sahibi gokkusagi dusler
-
Aslinda daha once cok net hayir diyebiliyordum simdi evet demeye de korkuyorumEvliyim cocugum var.
Bunu niye belirttim .. Bence herkes evlenecek diye bir durum yok.
Birilerinin zorlamasi ile birseylere baslamak ne kadar saglikli bilmiyorum.
Ben de dusunmuyordum aklimdan dahi gecmiyordu esimle tanisip o ikna etmisti beni evlilige ..
Sartlandirma ile yapma bunu. Eger birini tanimak istiyorsan gercekten yap.
Yas ilerledikçe insan daha seçici oluyor daha temkinli davranıyor evlilik konusunda, sevecek birini bulmanız lazım insan sevdikten sonra gerisi geliyor zaten acele etmeyin ama geçte kalmayın ..Seksenuc dogumluyum simdiye kadar evliligi hic dusunmedim hayal dahi etmedim aslina bakarsaniz annemin ve cevrenin inanilmaz baskisiyla fikir olarak kendimi alistirmaya calistim simdi ki fikrimi sorarsaniz yine de cok sicak baktigim soylenemez ama daha once kara olan fikrim griye dondu ne yapmaliyim beyaza donmesi icin.inanin soran olunca eve bile yaklastirmadim bir gorucuye dahi cikmadim griyken talipler var cikmali miyim degerlendirmeli miyim yoksa fikrimin daha net olmasi icin beklemeli miyim inanin bilmiyorum.
Çok hoşuma gitti sözünüz:))"beyaz atlı prensi bekleme, seyise razı ol, yoksa ata kalırsın" demeye geldim, gidiyorum.
Yuregin bir isinsin.inan bunlari dusunup dile bile gtirmiyorsun o zaman.Arkadaslar biraz daha konuyu acayim sirf bana ilerde kimse sana bakmaz demesin diye unv. Okudum.hatta memurum da.
Ama is bunlarla bitmiyir annem gibi diyonuz her sey vaktinde guzel gec kalma diyor cok da baski yapmiyor Allah var ama benim tirstigim ne kadar da tanirsan tani yabanci biriyle yabanci yaa nasil bir evi paylasacam
Aynı eve girince yabancılık kalmıyor ki canım sonuçta bizler de onlar için yabancıyız önyargılısın birazArkadaslar biraz daha konuyu acayim sirf bana ilerde kimse sana bakmaz demesin diye unv. Okudum.hatta memurum da.
Ama is bunlarla bitmiyir annem gibi diyonuz her sey vaktinde guzel gec kalma diyor cok da baski yapmiyor Allah var ama benim tirstigim ne kadar da tanirsan tani yabanci biriyle yabanci yaa nasil bir evi paylasacam
Iste bu fikre gorur gormez mi iste bu diyorsunuz yoksa vakit mi gecmesi lazim.mesela gecen birini gosterdiler fotosunu gorur gormez itici geldi hemen yok dedim kendim bile sasirdim Allah var kotu degildi ama bem bir baktim bi daha bakamadim Rabbim hayirli es nasib etsin ona daYuregin bir isinsin.inan bunlari dusunup dile bile gtirmiyorsun o zaman.
Haklisin bu kisimlari dusununce guzel bende istiyorum ama ne yalan soyleyeyim hem cevremdeki hemde burdaki konulari gorunce pesimisttim hepten kayislar koptu fobiye mi donustu ne bardagin dolu tarafini goremiyorum aslinda deneyim ve goruslerinizle terapi olur diye dusundum cunku annemle ve ablamla da konustum anladilar ama baski gibi anlarim korkusuyla cesaret vermeyi biraktilar bizim zorumuzla yaptim deme sonra diye. hakli olarak .bi de yabanci diyorum affiniza siginarak yani disardan birileri daha objektif ve rahat gorus bildirir diye size sorayim dedimYani gercekten nasipin güzel olursa güzel bir şey evlilik.yaninda olan biri oluyor.yalniz hissetmiyorsun. eee hele çocuk işin balı kaymağı.
Ama neler okuyoruz burda evlenene kadar agzin içine bakan adamlar evlenince 360 derece tersine dönüyor.o olmasa aileler var.
Yaniii evlenmek de zor evlenmemekte.ama anladığım kadarıyla işi gücü olan akıllı bir insansınız.deneyin gözlemleyin o tatli heyecanlar için bile denemeye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?