evlilik konusunda kafam karışık...

arkadaşlar aklıma geldi açtığım tek konu buymuş şimdi bakıyodum :)

o arkadaştan ailelerimizi tanıştırdıktan sonra ayrıldık o tarihlerde.

annesinin ve kızkardeşinin doldurmasıyla 3 tur aynı şeyleri tartıştık aynı cevapları verdiğim ve alttan aldığım halde. Nihayetinde alttan almaktan vazgeçip ağzımı açıp gözümü yumdum :)

bu sefer karşılıklı ve tek bi seferde tartıştık. ben böyle karşı gelince ona biz bukararı erken aldık galiba yeniden düşünelim dedi. ki benim babama bir erkek arkadaşım olduğunu söylemem bile çok büyük birşeyken ve aylarca ona aldığımız kararın erken olduğunu söylerken ben...

neyse ayrıldık. bikaç ay sonra kendi köylerinden akrabalarından kendisinden 10 yaş küçük bi kızla nişanlandı. fakat nişanı attılar bir süre sonra. haberim yok şimdi ne halde.

gelmek istediğim nokta şu. iyi ki yanlış bir karar alıp da evlenmemişim. yoksa gerçekten mutsuz olacaktım.

teşekkürler yorum yapan herkese :)

Hadi gözün aydin olsun, sevindim vallahi.
Simdi dört elle egitimine yönel, bak gör daha iyileri cikacak karsina, sana saygi gösteren deger veren.
Bundan emin ol.:32:

taa 2008 de bende sana bişeyler yazmışım. evet iyi ki vazgeçmişsin. inşallah yoluna hayırlı bir evlilik yapabileceğin sevebileceğin biri çıkar.

saygı saygı saygı..

bi insanı kitap okuyor die yadırgayamazsın.. ama bi insan küfür ediyor die onu yagırgamalısın... ve sen bunu yapmamışsın sanırım:S

kitap okuyorum dediğinde, sana kitap alan.. evlenince şöyle bi kitaplık yaptırcam diyen biriyle nekddar mutlu olursun düşünsene..

yaşın genç daha.. eğitimlisin.. çok daha iyileriniyle karşılaşacaksın.. sana saygı duymayıp küfür eden, hoşlandıgın şeyleri hor gören biriyle nasıl bi evlilik bi ömür sürceksin:S

safmışsın.. bnm sevgilimde bana bi kaçkez safsın dedi.. ama bunu derken gözlerinin için gülüyoduç ah bnm saf sevgilim die.. hep böyle kal hiç değişme derdi.. hani uyanık fırıldak olmak dahamı iyi:(

rabbim yardımcın olsun.. ama enkaz üzerine bina kurma..

bi tane denemem oldu ama ciddi niyetli birisi değildi bitirdim o zamandan beri de kimse yok hayatımda. :)
artık ince eleyip sık dokuyo gibi bişeyim. o kariyer eğitimini tamamladım pek faydası olmadı ama en azından deneyip görmüş oldum. şuan açıktan 2. üniversitemi okuyorum ama.
halimden çok memnunum yani.
çocukmuşum ya şu an bile hazır hissetmiyoken evliliğe öyle bodoslama dalıcaktım.

enkaz falan da yok ortada hatta 2009da ayrıldık bitti. bu beni pek sarsmadı. hatta hafiflemiş hissettim.
teşekkür ederim yorumlarınız için tekrar :)

Back
X