Merhabalar..Evlilik konusunda uzun zamandır teredütteyim. 30 yaşındayım. Aslında ailemi hiç üzmek, kırmak istemedim. Ama bugüne kadar kaderimden midir, salaklığımdan mıdır bilmiyorum; hep aileme uygun olmayan kişileri sevdim. Mantıklı kararlar veremedim.Tamam kabul ediyorum makul şeyler istemedim ailemden, onlar da haklı ama ben de artık bir yuvam olsun istiyorum,sorun şu ki sevgilimin ilk evliliğinden bir kızı var ve ailem evlenmemize şiddetle karşı çıkıyor.Ben normal karşılıyorum,olabilecek sorunları tabi ki ben de görüyorum,ama bir başkasıyla da sorun yaşamayacağımın garantisi de yok ki..Ve seviyorum da..İnsanları küçük gören ,yadırgayan bir yapım asla yoktur,gelenekçi değilim,esneğim. Artık sakinim hiçbişeye üzülemiyorum.Annem hastalık numaraları yapıyor,şekerim,tansiyonum vs.Hep baskı..Bundan 3 yıl kadar önce de başka biri vardı hayatımda, doğulu diye zorla ayırdılar bizi..Ve içimden hiç affedemedim sebep olanları..Neyse şimdi mutluyum ama bu sefer de böyle bir sorun.Hata üstüne hata yaptığımı, onları rezil ettiğimi düşünüyorlar. Ne halin varsa gör o zaman diyorlar,hakkımızı helal etmeyize kadar gidiyor olay.Ama ben cidden üzülemiyorum çünkü ilk seferinde çok daha fazla zordu herşey.Çok üzülüp ağladım.Olmaz olmaz deyip beni daha çok dehliyolar sanki..Hata yapıp yapıp onları suçluyorum aileme göre.Ben de istemezdim böyle olmasını.İnanın ki çok sakin yapılı,etliye sütlüye dokunmayan,sessiz bir yapım var.Bu ilişkimi de bitirirlerse zorla da kimseyle evlenmeyeceğimi düşünüyorum.Kimse için hayatımı yaşamak istemiyorum artık.Beni anlasınlar, hemen karşı çıkıp het hüt demeden dinleyip yardımcı olsunlar, beraber olumlu ya da olumsuz bir karar alalım istiyorum.
Ben ailem rezil olsun istemiyorum, ne bileceklerse ben söyleyim dedim, böyle böyle bir durum var dedim ki ben de net kararımı vermiş değilim.Sevip sevilmek çok güzel.Kimseye kızmıyorum.Tek bildiğim bu işin içinden çıkmam gerektiği...Olan oldu,tamam aklı başında davranamadım ben de,duygusal davrandım doğru ama bütün sevdiklerim onlar yüzünden beni terk ediyor..Benim kalbim pat diye hadi bu mantıklı tamam bunu seveyim diye çalışamıyor..
Tabi aranızda anne olup, ailemi anlayan haklı bulanlar olacaktır.Siz olsanız ne yapardınız.bunu da bırakıp yoluna devam et,ama akıllı ol mu..İstiyorsan evlen,herkes alışır,senin bileceğin iş mi diyorsunuz.bu arda ilk ilşkim 5 yıl, ikinci ilşkim ise 2,5-3 yıl kadar sürdü, çalışıyorum,ayaklarımın üstünde durabiliyorum,bir evim var, uzun boylu,güzel bir bayanım.
Şu mübarek günde herkesten dua istiyorum.Hatalıysam hatamı görmek istiyorum,benim de hayırlı bir yuvam olsun istiyorum.Allah sizlerin de ne isteği varsa versin,dertleriniz bitsin inş..Kandiliniz mübarek olsun.
Ben ailem rezil olsun istemiyorum, ne bileceklerse ben söyleyim dedim, böyle böyle bir durum var dedim ki ben de net kararımı vermiş değilim.Sevip sevilmek çok güzel.Kimseye kızmıyorum.Tek bildiğim bu işin içinden çıkmam gerektiği...Olan oldu,tamam aklı başında davranamadım ben de,duygusal davrandım doğru ama bütün sevdiklerim onlar yüzünden beni terk ediyor..Benim kalbim pat diye hadi bu mantıklı tamam bunu seveyim diye çalışamıyor..
Tabi aranızda anne olup, ailemi anlayan haklı bulanlar olacaktır.Siz olsanız ne yapardınız.bunu da bırakıp yoluna devam et,ama akıllı ol mu..İstiyorsan evlen,herkes alışır,senin bileceğin iş mi diyorsunuz.bu arda ilk ilşkim 5 yıl, ikinci ilşkim ise 2,5-3 yıl kadar sürdü, çalışıyorum,ayaklarımın üstünde durabiliyorum,bir evim var, uzun boylu,güzel bir bayanım.
Şu mübarek günde herkesten dua istiyorum.Hatalıysam hatamı görmek istiyorum,benim de hayırlı bir yuvam olsun istiyorum.Allah sizlerin de ne isteği varsa versin,dertleriniz bitsin inş..Kandiliniz mübarek olsun.
Son düzenleme: