Buraya o kadar çok konu açtım ki sevgilimle ilgilii.. Hep çok üzüldüm ama hep kendimi suçku gördüm. Aşıeıydım, hatalıydım onu kendimden soğuttum derken kendime çok yüklendim...
Onunla 3 sene bir beraberliğimiz oldu. Ben mezun oldum, nişanlanacaktık derken benden ayrıldı. Çünkü çok kavga ediyorduk ve kavgalarımızda sınırları saygıyı aşıyorduk. Ayrıldı benden, peşinden de çok koştum asla da istemedi beni. Ama toplam 1 yıllık ayrılıktan sonra ben bunun 4 5 ayı peşinden koşmayı bırakınca bana döndü. Beni çok sevdiğini o süreçte aşırı bunaldığını, yapamadığımıza inandığını söyledi. Öyle böyle inandım samimi buldum ve kabul ettim.ettim ama dedim ki bu yaz nişan bekliyorum, bi adım görücem dedim.tamam dedi.
Görüşeli konulalı üç ay oluyor. Her şey çok iyiydi ama son zamanlar arkadaşlarını çok sorun ettim baskı yaptım derken kavgalarımız oldu.yine ağır konuştum ona. Düzelttik yine. Bu kez evlilik konusu açıldım. Ona benimle evlenmek isteyip istwmediğini sordum. Yaza nişan diyorum ama sen bunu istiyor musun dedim. O da ben buna hazır değilim dedi. Ne maddi olarak ne manevi dedi . borç ödüyorum aileme yardım ediyorum ancak seneye birikim yapmaya başlayabilirim dedi. Ki kendisi öğretmen.daha sonra ise seni seviyorum seni istiyorum bi hayat yaşayalım çok istiyorum ama kavga anları çok çirkinleşiyoruz. Sınırı aşıyoruz şimdiden böyleysek evlenince kötü oluruz diye korkuyorum. İyi zamanlarda herkes iyi ama biz kriz anlarını aşamıyoruz senle düzelir diye bekliyorum.zamana bırakıyorum terefdütlerim olmadan bir yuva kurmalıyım dedi.
Bense anladım emib değilsin, ana daha kaç kavgayı bekliyorsun dedim. Senin için bi üç sene daha mı gerekiyor ol adı demek için dedim. Emin olmadığın biriyle niye berabersin ki.. Evlenmek in şüphelerin varsa niye benlesin deidn. Seviyorum çünkü düzelir diye bekliyorum dedi. Ben de yeterince birbirimizi tanıdık. Daha fazla senelere gerek yok emin olduğun gün beni ara dedim.
Ya ben mi abartıyorum? Diretiyor gibi miyim baskı mı yapıyorum?Haklı yanları var mı? Zamana mı bırakmalıyım?Hayır 3 sene beraberlik 1 sene ayrılık şimdi bi daha başlamak ve bana iki sene daha bekleriz diyo.. Çok saçma değil mi? Evlilik veklentim yanlış mı? Madem benle yapamıyorsun evlenmekte şüphen var niye birliktesin ki? Arkadaşlar napmam lazım benim bu tavır karşısında.. Gerçekten yardıma ihtiyacım vsr.