• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusunu açıp sonra kendisi kapatıyor

ayni zamanda cok eski arkadasiniz oldugu icin durum bana biraz garip geldi,
hani benim beklentim su olurdu acikcasi, siz birbirinize bazi seyleri aciklamadan bile birbirinizi anliyor olursunuz,
cok mu utopik bilmiyorum ama on yillik arkadaslikta bu kadar birbirini yanlis anlama analiz etme garip degil midir?

su durumda, adam sorunlu oldugu icin cift terapisi belki ise yarayabilir diye dusunuyorum,
belki adamin boyle iclerinde derinlerinde bir yerlerde bir sorunu vardir da bu sekilde kendini gosteriyordur bilemedim.

yine de siz niye cekesiniz,
ancak cok seviyorsaniz cekersiniz,
o durumda da kendinizin kiymetinizi bilin ve terapiye gidelim deyin.

10 yil sevgiliydiniz sonra evlendiniz bosandiniz simdi ayni kisiyle tekrar evlilik görüsmeleri oluyor dogru mu anladim? Baska erkek yok mu bu dünyada bu adamdan baska?
Yok 10 yıldır arkadaştık, sevgili değildik. Ortak yanlarımız, hatıralarımız var, bir-birimizi iyi tanır, sırlarımızı bilir, paylaşırız. Sohpetimiz iyi tutar. Sanırım bu bizi yakınlaştırdı.

Yarın adama "seni seviyorum aşkım, nikah işlemlerini başlat. 3 yıl oldu artık, sensiz bir hayat istemiyorum. Herkese de anlattım zaten, ailem haftasonu seni bekliyor tanışmak için" deyin, kalbine insin kurtulun:KK45:
:D bir keresinde buna benzer yapmıştım, hakketen kalbine inecekti. Ev almadan evlenmem falan diyordu ya, ipoteğe evler seçmiştim buna gönderiyordum takılmak için. Ciddi sanmıştı, çoook korkmuştu. :silah:

ayni zamanda cok eski arkadasiniz oldugu icin durum bana biraz garip geldi,
hani benim beklentim su olurdu acikcasi, siz birbirinize bazi seyleri aciklamadan bile birbirinizi anliyor olursunuz,
cok mu utopik bilmiyorum ama on yillik arkadaslikta bu kadar birbirini yanlis anlama analiz etme garip degil midir?

su durumda, adam sorunlu oldugu icin cift terapisi belki ise yarayabilir diye dusunuyorum,
belki adamin boyle iclerinde derinlerinde bir yerlerde bir sorunu vardir da bu sekilde kendini gosteriyordur bilemedim.

yine de siz niye cekesiniz,
ancak cok seviyorsaniz cekersiniz,
o durumda da kendinizin kiymetinizi bilin ve terapiye gidelim deyin.
Beni de üzen bu oldu zaten. 10 yıldır beni tanıyor, ama şaşırmama rağmen tekraren böyle davranıyor.

Terapiye şimdiki durumda gitmez, eminim. Kendisinde bir sorun yok sanıyor o. İkna etmek de zor olur. Yani o konuda da sorunlu. Galiba yine ayrılacağım, bunun sonu yok.

Beni de üzen bu oldu zaten. 10 yıldır beni tanıyor, ama şaşırmama rağmen tekraren böyle davranıyor.

Terapiye şimdiki durumda gitmez, eminim. Kendisinde bir sorun yok sanıyor o. İkna etmek de zor olur. Yani o konuda da sorunlu. Galiba yine ayrılacağım, bunun sonu yok.

Kendisi sorunlu ama, kabul etsin veya etmesin.
Sizin icin bence cok nahos su durum, neden kabul edesiniz ki, sevgi de bir yere kadar bence.

Back
X