Evlilik Korkusu yaşıyorum, yardima ihtiyacım var..

Bir daha gözden geçirin derim
Sonrası daha zor oluyor
Zaten bu korkunun sebebi de tam olarak bu. .
Çok idareci bir insan olduğum söylenemez ..
Saygimi kaybetmem ama herşeyi dile getiririm.
Bu ilişki beni yordu .
Tüketti hatta ..
Öyle üzgün ve bitkinim ki ...
Ama kimse anlamıyor .
Herkes nisanlimin çok ama çok şanslı olduğunu söylüyor.
Falan filann ...

Bende esimin akbabalari (akraba diyemiyorum) ve akbaba doldurusuna gelen annesi yuzunden en guzel gunlerim zehir oldu hepsine hakkimi haram ettim.

Sonra ne oldu peki ?

Beni dışladılar dugunde takiyi bile takmayip kv ye verdiler o harcasin diye. Vs vs. Ama esim hepsinin haksizliklarini yalanlarini gordu benim yanimdaydi. Yine de bir suru huzursuzluk anlat anlat bitmez. Kv de doldurusa cok gelen gel git akilli birisi ki bu cumleyi bana esim soyledi annem boyledir diye. Yani dugun gunumden bi gun once sinir krizi gecirmistim hastanedeydim kimse gelip sormadi. Dugun gunu kuaforde vs aksama kadar agladim. Ve dugunum berbat gecti fotolara bakamiyorum sinirlerim bozuldu buyuk bi travmaydi benim icin. Ama Allah goruyor su mubarek gunlerde yerde koymasin ahimi... yillarca gelin basi vs fotosu biriktirmistim pcde ama dugun gunu kuafore ne yapiyorsan yap dedim her sey gibi o da berbatti. Erkek kardesim bile cok uzulmus ablam o kadar ozenip fotolar biriktirmisti diye. Tabiki hepsini silerken baya agladim. Ben dugunum olmamis gibi hissediyorm hâla icimde kaldi ustelik daha yeni evliyim. Gelinlik veya gelin, dugun vs gorsem cok uzuluyorum. Ben mutlu olarak giyemedim diye. Simdi de kaynima kiz sozlediler onun uzerinden bana hava atmaya calisiyorlar Allah goruyor ne diyeyim benim yerime o versin cevabini... Aile onemli degil esim onemli deme oyle bi onemli oluyor oyle bir huzur bozuyorlarkii...

Zaten bu korkunun sebebi de tam olarak bu. .
Çok idareci bir insan olduğum söylenemez ..
Saygimi kaybetmem ama herşeyi dile getiririm.
Bu ilişki beni yordu .
Tüketti hatta ..
Öyle üzgün ve bitkinim ki ...
Ama kimse anlamıyor .
Herkes nisanlimin çok ama çok şanslı olduğunu söylüyor.
Falan filann ...

Ayrılmak için neyi bekliyorsun

Beni dışladılar dugunde takiyi bile takmayip kv ye verdiler o harcasin diye. Vs vs. Ama esim hepsinin haksizliklarini yalanlarini gordu benim yanimdaydi. Yine de bir suru huzursuzluk anlat anlat bitmez. Kv de doldurusa cok gelen gel git akilli birisi ki bu cumleyi bana esim soyledi annem boyledir diye. Yani dugun gunumden bi gun once sinir krizi gecirmistim hastanedeydim kimse gelip sormadi. Dugun gunu kuaforde vs aksama kadar agladim. Ve dugunum berbat gecti fotolara bakamiyorum sinirlerim bozuldu buyuk bi travmaydi benim icin. Ama Allah goruyor su mubarek gunlerde yerde koymasin ahimi... yillarca gelin basi vs fotosu biriktirmistim pcde ama dugun gunu kuafore ne yapiyorsan yap dedim her sey gibi o da berbatti. Erkek kardesim bile cok uzulmus ablam o kadar ozenip fotolar biriktirmisti diye. Tabiki hepsini silerken baya agladim. Ben dugunum olmamis gibi hissediyorm hâla icimde kaldi ustelik daha yeni evliyim. Gelinlik veya gelin, dugun vs gorsem cok uzuluyorum. Ben mutlu olarak giyemedim diye. Simdi de kaynima kiz sozlediler onun uzerinden bana hava atmaya calisiyorlar Allah goruyor ne diyeyim benim yerime o versin cevabini... Aile onemli degil esim onemli deme oyle bi onemli oluyor oyle bir huzur bozuyorlarkii...
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Umarım evinde hep huzurlu olursun. .
Benimkiler çok stratejik, çok sinsi ..
Nisanım çok rezalet geçti onların yüzünden ama bakcak olduğunda hiç bir laf söz yok .
Herşeyi imalarla , bakislarla ifade ediyorlar.
Keşke sizinkiler kadar net olsalar .
Düşünün ne haldeyim ..
Bende nisanim olmamış sayiyorum ..
Çok karmaşık ve çok endiseliyim

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Umarım evinde hep huzurlu olursun. .
Benimkiler çok stratejik, çok sinsi ..
Nisanım çok rezalet geçti onların yüzünden ama bakcak olduğunda hiç bir laf söz yok .
Herşeyi imalarla , bakislarla ifade ediyorlar.
Keşke sizinkiler kadar net olsalar .
Düşünün ne haldeyim ..
Bende nisanim olmamış sayiyorum ..
Çok karmaşık ve çok endiseliyim

Ben acikca yaziyorum onlar bazi seyler haric hem sinsilikle yaptilar ne istiyorlar insanlarin mutlulugundan anlamiyorum... cok sagol canim insallah hepimiz.mutlu huzurlu oluruz. Sen de bir nevi bana yakin seyler yasamissin Allah yardimcin olsun ne diyeyim.

önemli olan senin ne istediğin? sen bu ilişki gelecekte de kararlı adımlar atıp sağlamlaştırız diyorsan dene derim. daha sonra sırf ailesi istemedi diye bitir diyemem, kimsenin ilişkisine bitir ya da başlat diyebilme hakkım olduğunu düşünmüyorum ama yinede karar senin, hayatın seçimlerinden ibaret olacak, onun ailesiyle bir araya gelebileceğiniz bir ortam yaratmaya çalış, nişanlınla bir organizasyon yap mesela onun ailesini çağır senin için almış oldukları o önyargı belki ortadan kalkacaktır. en azından kız kendini sevdiriyor diye düşünebilirler ha buna rağmen bir sıcaklık sevgi şefkat duygusu göremiyorsan, bence sen elinden geleni yapıyorsundur onlar görmek istemiyor demektir. çok da düşünme.. bu hayat senin bi yerde de kendini düşünmek zorunda kalabilirsin.. ama bi dene..

Şöyle aciklayim, uzun zamandır nisanliyim ..
Bir kez dahi benimle iletişim kurmadilar.
Bir kahve dahi icmedik ...
Yolda görüp arkalarını dönüyorlar ..
Kaynim da ağzından kaçırıp, benim esimide istemediler dedi..
Disladilar dedi .
Sonra toparlamaya çalıştı ama geçti tabi

Dertsiz başına dert arama arayıp sormaları daha iyi mi sanıyorsun en iyisi melek olsa bile kanadıyla çarpar
Nişanlın ile atan iyiyse ondan şüphen yoksa hiç böyle konuları takma
Beni katta sözde çok seviyor çok istiyorlar bayılıyor kv ama benide bir kez arayan soran olmadı ne nişan ne düşün ne hastalığımda ne başka
Bende nişanlı iken çok bozuluyordum nişanlım la çok tartisiyordum ailesi yüzünden ama şimdi iyiki diyorum çünkü bende hiç aramıyorum bayramlar hariç eşimede ne ekersen onu biçersin annen bana böyle yaptı bende aynısını yapıyorum diyorum haklısın diyor
Sende ailesini boşver mesafe candır

önemli olan senin ne istediğin? sen bu ilişki gelecekte de kararlı adımlar atıp sağlamlaştırız diyorsan dene derim. daha sonra sırf ailesi istemedi diye bitir diyemem, kimsenin ilişkisine bitir ya da başlat diyebilme hakkım olduğunu düşünmüyorum ama yinede karar senin, hayatın seçimlerinden ibaret olacak, onun ailesiyle bir araya gelebileceğiniz bir ortam yaratmaya çalış, nişanlınla bir organizasyon yap mesela onun ailesini çağır senin için almış oldukları o önyargı belki ortadan kalkacaktır. en azından kız kendini sevdiriyor diye düşünebilirler ha buna rağmen bir sıcaklık sevgi şefkat duygusu göremiyorsan, bence sen elinden geleni yapıyorsundur onlar görmek istemiyor demektir. çok da düşünme.. bu hayat senin bi yerde de kendini düşünmek zorunda kalabilirsin.. ama bi dene..
Artık o kadar kirip döktüler ki kesinlikle ben bir adım atmam..
Şayet atan olur ise de geri ceviririm ...
Kimsenin sahte sevgisini istemiyorum .
Igreniyorum adeta ...
Midemi bulandırıyor sahte sözler, hareketler ...
Nisanlim şu an bana çok düşkün .
Çok ilgili , çok sevgi dolu.
Onu bu yüzden birakamiyorum .
Öyle şeyler atlattik ki, pek çok kisi evli iken bu sorunların üzerinden gelemiyor iken biz çok az hasarla atlattik ..
Işsizlik, çok ağır hastalık, haftalarda aylarca gorusememek...
Her birini aştik ..
Çözüm bulduk...
Onun kimsesi yok yanında , bana çok güveniyor , çamaşırlarını bile yıkayan yoktu .
Aylarca yikadim, utuledim.
Yemek yaptım .
Parası yoktu , bir gün lafini etmedim .
Iş kurdu şimdi .
Büyüdü işleri .
Daha bir sürü şey .
Bunlar olurken onlar hiç yoktu

Konu içeriğini okumadım başlığa bakarak tam da derdinizi iki günde bir acıkan boşanma konularının aile sorunlarının başrolde kv ve görümce olup peşini aldatma şiddet ve olaylarının takip ettiği yerdesiniz korkularınızı destekleyecek çok üye olacağına eminim bu yüzden.

Esiniz olacak insanla mutluysaniz ayrilip yazik etmeyin baskalarinin lafina bakan biriyse sıkıntı ama hepsine kulagini kapayip size laf soyletmeyecek biriyse baskalarini bosverin

Back
X