Evlilik korkusu

Şaşırıp korkacak bir şey yok bence.. cinsellik doğal bir şey olmasaydı Allah insanların üremesi ve zevk alması için böyle bir sistem yaratmazdi.

Sevdiğiniz insana güvenlikten sonra karşılıklı zevk almanin neresi kötü olabilir ki? Madem bu kadar tereddütlüsünüz terapi alin.

Yanlış düşünüyorsunuz bende evlenmeden korkanlardım , şimdi sorun yok

Ama siz azinliktasiniz biliyorsunuz degil mi?
Ayrica soyledigim de kotu bisey degil, ciftlerin cinsel beklentileri uyumlu olursa hayatlari boyunca en azindan bu konuda sorun yasamazlar, sadece burda bdv de bile kaynana sorunlarindan sonra en cok konu acilan sorun esim isteksiz ya da ben isteksizim sorunlari degil mi? Biri ayda bir de yapsam yeterli diyor, biri hic yapsam aramam, biri esim her gun istemiyor gunasiri istiyor diye agliyor, bu anlamda beklentiler uymali, en azindan bence uymali.

Ama siz azinliktasiniz biliyorsunuz degil mi?
Ayrica soyledigim de kotu bisey degil, ciftlerin cinsel beklentileri uyumlu olursa hayatlari boyunca en azindan bu konuda sorun yasamazlar, sadece burda bdv de bile kaynana sorunlarindan sonra en cok konu acilan sorun esim isteksiz ya da ben isteksizim sorunlari degil mi? Biri ayda bir de yapsam yeterli diyor, biri hic yapsam aramam, biri esim her gun istemiyor gunasiri istiyor diye agliyor, bu anlamda beklentiler uymali, en azindan bence uymali.
Yok söylediklerinizde haklısınız sonuna kadar da korkuyorum diyor, yaşamadığı için korkması normal. korktuğu için de ileride istekli olup olmayacağını bilemez. Belki evlendikten sonra herşey çok farklı olacak, büyük ihtimal de korkusunu yenecek. Mutlaka cinsel hayatta mutsuz olacaklar dememek lazım yani. Aşılabilir bişey büyük ihtimal.
Bende evlenmeden önce korkardım, okuldayken yurttaki kızlar öyle kötü anlatırlardı ki. Ama evlendikten sonra işler değişti.

Bende evlilikten korkuyorumm:cry:
Aldatılmaktan, uyuşamamaktan, ilgisiz kalmaktan, aile ilişkilerinden kısacası evliliğin herşeyinden korkar oldum
Kendi derdimi de bırakıvereyim şuraya :-)
İlk gece çokta zor olmasa gerek, herkes gibi sizde yaparsınız :ıslık:

Evlenmek istemiyorum 22 yasindayim erkek arkadasim var 3 yildir ama nedense ilk gece korkum var hep toplumdan dolayi... istemiyorum eminimki esimi zorlicam tuylerim diken diken oluyo bu konuyu ona soyledim dinleme su geri kafalilari ben anlayissiz birimiyim yaninda olucam diyo ama bilmiyorum kendisini cok seviyorum bu sorun yuzunden benden bosanmasinida istemiyorum.
Cinsel mitlerle ilgili kitaplar makaleler ve videolar var. Bilgi ve Teknoloji çağında yaşıyoruz. Biraz araştırınca toplumun çok normal şeyleri efsaneleştirmiş olduğunu göreceksiniz...

Bu forumda açılan konulara yapılan yorumlarda bazen konu açan kişiye yönelik yargılayıcı tutumlar oluyor. Biraz da yargılamak yerine anlamaya çalışmak ve destek olmak üzerine düşünsek keşke...

Benim zamanımda 11 yıl önce öyle ürkütücü şeyler anlatıyordu arkadaşlarım aman Allahım korkudan tir tir titrerdim o zaman böyle internet yok araştırma kısıtlı evleneceğim 2 hafta kalmış ama kafamda deli sorular.Aldım bir kitap o zamn okudum anladım ki her şey beyinde bitiyor kendini sıkıp kasmazsan ve eşin de anlayılı ise hiç bir sorun olmuyor.Abartıldıgı gibi değil kesinlikle.

Benim zamanımda 11 yıl önce öyle ürkütücü şeyler anlatıyordu arkadaşlarım aman Allahım korkudan tir tir titrerdim o zaman böyle internet yok araştırma kısıtlı evleneceğim 2 hafta kalmış ama kafamda deli sorular.Aldım bir kitap o zamn okudum anladım ki her şey beyinde bitiyor kendini sıkıp kasmazsan ve eşin de anlayılı ise hiç bir sorun olmuyor.Abartıldıgı gibi değil kesinlikle.
Ya bir kere insan düşünür ya hu. Madem bu kadar acı verici bir eylemse yaratıcı neden insanın doğasına dahil etsin ki? Yok bazıları diyordu ki ben sarhoş olucam. İçki içmesem hayatta bu korkuyla birlikte olamam. Hala birçok konuda çok ilkel bir toplumuz...

Ya bir kere insan düşünür ya hu. Madem bu kadar acı verici bir eylemse yaratıcı neden insanın doğasına dahil etsin ki? Yok bazıları diyordu ki ben sarhoş olucam. İçki içmesem hayatta bu korkuyla birlikte olamam. Hala birçok konuda çok ilkel bir toplumuz...

Kesinlikle katılıyorum ilk gece özel bir şeydir zaten nedne insan sarhoş olup ilk gecesini mahvetmek ister ki.Tutucu bir toplumuz diyoruz ama haberlere bakmak bile istemiyorum artık :(

Bu forumda açılan konulara yapılan yorumlarda bazen konu açan kişiye yönelik yargılayıcı tutumlar oluyor. Biraz da yargılamak yerine anlamaya çalışmak ve destek olmak üzerine düşünsek keşke...
Helal olsun.. :) kadin milleti iste gormedigi insana bile ofkeliler

Hmm
Temmuz ortasinda ilk gece korkunuz var
Temmuz sonunda nisanliniz size "sahip" oldu ( kast sistemindeyiz cunku, namaste demek istiyorum size)
Ayrica iki universite mezunusunuz
Yasiniz 21
Laflar boy boy maasallah
Babaniz giresunlu ananiz mardinli ama siz giresunlusunuz tabii ki
Cumlelerinizde de yasiniz 13
Allahim sana geliyorum
O nisanli gercekten var miydi cok meraktayim. Eger var ise iyi kacmis ya la adam helal olsun:deli:

Back
X