- Konu Sahibi Alyanazzzzz
-
Başlığa ithafen değil. . İçeri de okuyunca yazarimMerhabalar...
Söze nasıl başlıyacağım inanın bilmiyorum
24 yaşındayım üç yıl evvel nişanlandım iki hafta sonra babamın isteği üzerine ayrıldım babamla hep kopmalar yaşıyorduk çocykluğumdan beri canı sıkılır annemle bana defolun gidin der küser konuşmaz surat asar hep bu şekilde büyüdüm kimseyle ne konuştum ne bişiy yaşadım ilişki anlamında hep uzak kaldım bugüne dek evden dışarı çıkmayan biriyim çevrem tarafından olgun oturaklı düzgün olarak bilinirim beni biri istemeye gelse hep sorun çıkardı bu güne dek babam yok görüştümü konuştumu (ona görw böyle şeyler çok yalnış) tanımama dahi izin yok ve son olarak bi arkadaşı sormuş beni yeğeni için gelin dwmiş bu akşam geldiler ve sonrasında istemediğimi söyledim yani anneme dedim duydu( bir yıldır kınuşmuyorum yine beni çok kırdığı için) sonuç olarak bana kızına şu lafları sarfetti "sen içkicilere layıksın sen daha beterine düşecen ne halin varsa gör"
Ve hala ağlıyorum benim gibi bir insana bu nasıl denir ki ben bir erkekle konuşurken yüzüne bakamam bir baba bunu nasıl der
Ve size sorum şu asla intihar edemem günah ama bu hayattan bıktım her gün kırılmaktan ağlamaktan yıldım karşıma ilk çıkanla evleneyim mi ben napayım?..
Evlenme! mum ışığında ödev yap , yırtık ayakkabıyla okula git.. onlugun kirli eski ama elinde sımsıkı asildigin gelecegin (kitaplarin)... Kışın ayazında okuldan koşa koşa eve geldiğinde yanan sobada ısıtirken usuyen ellerini agla ağrısından.. annen nefesiyle üfleyerek avuclarinin arasında isittikca usuyen ellerini anla ki ne güzelmiş üşümek... anla ki ilk taşa takildiginda düşme.. anla ki hayat bu kadar zorken pes etme... Evlilik çözüm değil sadece okulunu bitirip ayaklarının uzerinde Durduk tan sonra yapabilecegin güzel mutlu bir secim yol arkadaşın olsunMerhabalar...
24 yaşındayım üç yıl evvel nişanlandım iki hafta sonra babamın isteği üzerine ayrıldım babamla hep kopmalar yaşıyorduk çocykluğumdan beri canı sıkılır annemle bana defolun gidin der küser konuşmaz surat asar hep bu şekilde büyüdüm kimseyle ne konuştum ne bişiy yaşadım ilişki anlamında hep uzak kaldım bugüne dek evden dışarı çıkmayan biriyim çevrem tarafından olgun oturaklı düzgün olarak bilinirim beni biri istemeye gelse hep sorun çıkardı bu güne dek babam yok görüştümü konuştumu (ona görw böyle şeyler çok yalnış) tanımama dahi izin yok ve son olarak bi arkadaşı sormuş beni yeğeni için gelin dwmiş bu akşam geldiler ve sonrasında istemediğimi söyledim yani anneme dedim duydu( bir yıldır kınuşmuyorum yine beni çok kırdığı için) sonuç olarak bana kızına şu lafları sarfetti "sen içkicilere layıksın sen daha beterine düşecen ne halin varsa gör"
Ve hala ağlıyorum benim gibi bir insana bu nasıl denir ki ben bir erkekle konuşurken yüzüne bakamam bir baba bunu nasıl der
Ve size sorum şu asla intihar edemem günah ama bu hayattan bıktım her gün kırılmaktan ağlamaktan yıldım karşıma ilk çıkanla evleneyim mi ben napayım?..
Hayır kendine bu kötülüğü yapma evlenmek için kurtulmak için evlenme...Merhabalar...
Gidemeyiz annem ev hanımı o da yıllardır çekmiş içkisi yok kunarı yok işinde gücünde diye teselli etti durdu kendini yıllardır
Teşekkür ederim biraz olsun telkin ettiğiniz için ama okuma gibi bir hevesim yok evlenmeyi anne olmayı istiyorum ama bu şekilde diil içime sinmeyen biriyle yan yana bile oturamazken evlilik çılgınlık ama bugün duyduğum lafların üstüne cidden artık bittim dediğim noktadayım iş okul bunlar diil böyle biriyle nasıl başaçıkabilirim napabilirim nasıl ağlamadan durabilirim güçlü durabilirim karşıma biri çıksa doğru değerlendirebilirim?
İşts bu soruların cevabı yok bende
öyle yapmaya çalışıyorum inanın sürekli bişiyler dikiyorum poğaça pasta yapıyorum süreklç kafam meşgul olsun diye fakat yetmiyorAaa olur mu hic.sakin ha.
Babani duyma takma bile.belli ki patavatsiz olgunlugu eksik birisi.evde bol kitap oku.valisma imkanin varsa calis.
Icine sinmeden sevmeden nedir kimdir bilmeden evliligi kurtulus görme lutfen.canin cok fazla daha yanar
Sakın evden kurtulmak için evliliği düşünme hata yapmış olursun , çalışmayı düşünmüyor musun illa biriyle evlenmek mi tek düşüncen şuan ?
Öyle olsa6dı evlenirdim gerçekten çok güzel zarif bir kızım ama ben swvmeden evĺenemem ama dün akşam o lafları duyduktan sonra bir kez daha beni istemediğini anladım herkes tarafından çok seviken biriyim ama o bizi çocukluğumuzdan beri zaten gözden çıkarmış biri ben buna dayanamıyorumSakın evden kurtulmak için evliliği düşünme hata yapmış olursun , çalışmayı düşünmüyor musun illa biriyle evlenmek mi tek düşüncen şuan ?
Kafamı dağıtmak için meşgale arıyorum mesleğim var eczacı teknisyeniyim ama iş bulamıyorum napabilirimBazı sanssizlar olarak dünyaya geliyoruz senin ve benim gibiler. Nerede aile konusu açılsa nerede yaşadığım şeylerin benzerini yaşayan görsem öyle öfke doluyorum ki yılların birikmisi var içimde böyle atmak istiyorum ama sırtıma yapışmış beni bırakmayacak gibi hissediyorum. Benim babam da aynı sizin babanız gibi evlat olarak ne isterlerse yaparsın, dilediğin gibi gezip tozamazsin bir fikrini birle rahatca dile getiremezsin ama yine sen kötü olursun hak etmediğin muameleye maruz kalırsın. Sana tek söyleyeceğim şey kendi ayaklarını üzerinde durmayi öğren çalış oku bir şey yap yani babanın ağzından çıkacak iki kelimeye neden muhtaç ediyorsun kendini, ağlamamak takmamak için güçlü olman gerekirken sen evde oturup pasta yapmayı tercih ediyorsun
Kendi alanınızda yoksa başka sektörlere bakın, her anlamda kendi ayaklarınız üzerinde durun. Bunu sizin icin söylüyorum ne kadar muhtaç halde olursan o kadar baskı hissedersin üzerindeKafamı dağıtmak için meşgale arıyorum mesleğim var eczacı teknisyeniyim ama iş bulamıyorum napabilirim
Teşekkür ederim biraz olsun telkin ettiğiniz için ama okuma gibi bir hevesim yok evlenmeyi anne olmayı istiyorum ama bu şekilde diil içime sinmeyen biriyle yan yana bile oturamazken evlilik çılgınlık ama bugün duyduğum lafların üstüne cidden artık bittim dediğim noktadayım iş okul bunlar diil böyle biriyle nasıl başaçıkabilirim napabilirim nasıl ağlamadan durabilirim güçlü durabilirim karşıma biri çıksa doğru değerlendirebilirim?
İşts bu soruların cevabı yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?