Aklıma gelen tek şey şu polis eşi olmak için güvenlik taraması oluyor askeri okuldan atılan biri o taramadan geçer mi?Evlenmeyi düşünüyoruz kendisi askeri okuldan atıldı şuanda MC Donaldsta iyi bir kariyere sahip oldu. Ancak maaşı dolgun değil. Sürekli arkadaşları ile gezmeler harcamaları çok fazla bende üniversiteden yeni mezun oldum. Polisliğe girdim. Sonuç bekliyorum. Bir taraftan da atanmayı. İşsizlik bunalımı yaşıyorum konu şu ki evlilik düşünüyor ancak birikimi yok hergün gezip tozuyor zaten pahalı bir şehirde yaşıyor. Benden birşeyler bekliyor. Atanmam yada polis olmam lazımmışmış. Gerçekten bunalımlara giriyorum canımı dişime takip 3 kuruş kazanayım diye ücretli öğretmenlik yapıyorum bize birikim olsun diye. Kendisinin pek umrunda değil. Böyle bir durumda bitirmeli miyim. ? Evlilik lafta değil biraz da icraatta olmalı bence. Bunalımdayım diye yanlış mı düşünüyorum.
Konu fake mi? Gerçek misiniz siz? Adam ben yiyip içiyim sen git çalış biriktir diyor öyle mi? Sizle evleneceğini nerden çıkardınız peki? Ne kadar merakliymissiniz karaktersiz adamlara para biriktirmek için kendinizi strese sokmaya. Allah akıl fikir versinEvlenmeyi düşünüyoruz kendisi askeri okuldan atıldı şuanda MC Donaldsta iyi bir kariyere sahip oldu. Ancak maaşı dolgun değil. Sürekli arkadaşları ile gezmeler harcamaları çok fazla bende üniversiteden yeni mezun oldum. Polisliğe girdim. Sonuç bekliyorum. Bir taraftan da atanmayı. İşsizlik bunalımı yaşıyorum konu şu ki evlilik düşünüyor ancak birikimi yok hergün gezip tozuyor zaten pahalı bir şehirde yaşıyor. Benden birşeyler bekliyor. Atanmam yada polis olmam lazımmışmış. Gerçekten bunalımlara giriyorum canımı dişime takip 3 kuruş kazanayım diye ücretli öğretmenlik yapıyorum bize birikim olsun diye. Kendisinin pek umrunda değil. Böyle bir durumda bitirmeli miyim. ? Evlilik lafta değil biraz da icraatta olmalı bence. Bunalımdayım diye yanlış mı düşünüyorum.
Okuldaki herkesi attılar. Bir sorunu olduğu için değil. Sorun olmuyor. Tüm mesele sorumsuzlugu.Aklıma gelen tek şey şu polis eşi olmak için güvenlik taraması oluyor askeri okuldan atılan biri o taramadan geçer mi?
Sorumsuz değil adam yiyici bence uzak durunOkuldaki herkesi attılar. Bir sorunu olduğu için değil. Sorun olmuyor. Tüm mesele sorumsuzlugu.
Bakın hanımefendi ben biraz içine kapanık biriyim bazı şeyleri söylemeye çekiniyorum kırmaktan incitmekten korkuyorum birşey söyleyecek olsam bunaldığni söylüyor ve bende bundan çokça sıkıldım.Konu fake mi? Gerçek misiniz siz? Adam ben yiyip içiyim sen git çalış biriktir diyor öyle mi? Sizle evleneceğini nerden çıkardınız peki? Ne kadar merakliymissiniz karaktersiz adamlara para biriktirmek için kendinizi strese sokmaya. Allah akıl fikir versin
Benden birşeyler bekliyor demişsin. Buna istinaden senin maaşına güvenerek birşeyler yapacağını düşündürdü beni. Sen birikim yaparken de o gününü gün ediyor olacak hiç adil değilEvlenmeyi düşünüyoruz kendisi askeri okuldan atıldı şuanda MC Donaldsta iyi bir kariyere sahip oldu. Ancak maaşı dolgun değil. Sürekli arkadaşları ile gezmeler harcamaları çok fazla bende üniversiteden yeni mezun oldum. Polisliğe girdim. Sonuç bekliyorum. Bir taraftan da atanmayı. İşsizlik bunalımı yaşıyorum konu şu ki evlilik düşünüyor ancak birikimi yok hergün gezip tozuyor zaten pahalı bir şehirde yaşıyor. Benden birşeyler bekliyor. Atanmam yada polis olmam lazımmışmış. Gerçekten bunalımlara giriyorum canımı dişime takip 3 kuruş kazanayım diye ücretli öğretmenlik yapıyorum bize birikim olsun diye. Kendisinin pek umrunda değil. Böyle bir durumda bitirmeli miyim. ? Evlilik lafta değil biraz da icraatta olmalı bence. Bunalımdayım diye yanlış mı düşünüyorum.
Not: benim param senin paran olayı değil bu. Olay tamamen sorumsuz olması.
Evet evlenince de yine arkadasları ile gezip tozacak çocuklarına ilgisiz bir baba olacak diye korkuyorum. En çok bundan dolayı bitirmeyi düşünüyorum.Benden birşeyler bekliyor demişsin. Buna istinaden senin maaşına güvenerek birşeyler yapacağını düşündürdü beni. Sen birikim yaparken de o gününü gün ediyor olacak hiç adil değil
Çocuklardan önce kendini düşün mutlu etmeyecek bir eş mi istiyorsun ?Evet evlenince de yine arkadasları ile gezip tozacak çocuklarına ilgisiz bir baba olacak diye korkuyorum. En çok bundan dolayı bitirmeyi düşünüyorum.
Maaşı 2000 civarı müdür oldu yakınlarda. Ben öğretmenlik mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum polislik mülakatına da girdim. Kendisi ön lisans mezunu. Darbeden sonra okulları kapatıldı meslek hakları ellerinden alındı. Şimdi bir şekilde çalışıyor ama çalıştığını da aynı hızda harcıyorMaaşı kaç lira
Siz net yazın dolgun mu değil mi biz bakalım
Bir de iyi kariyer ne mc donalds da böle müdürü falan mı
Adam lise mezunu yanlış anlamadı isem okumak gibi bir düşüncesi yok mu
Siz ne mezunusunuz atanmak polislik ve ücretli öğretmenlik geçiyor konuda
İçine kapanık olmakla ilgisi yok, ben de strese giriyorum diyin. İncinirse incinsin sizinki can değil mi?Bakın hanımefendi ben biraz içine kapanık biriyim bazı şeyleri söylemeye çekiniyorum kırmaktan incitmekten korkuyorum birşey söyleyecek olsam bunaldığni söylüyor ve bende bundan çokça sıkıldım.
Haklısınız.İçine kapanık olmakla ilgisi yok, ben de strese giriyorum diyin. İncinirse incinsin sizinki can değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?