evlilik meselesi

Sen bence evliliği değil bu ilişkiyi bile baştan düşün.

Yanlış düşünmüyosunuz. Sorumluluğu size yüklemiş. Her şeyi sizden bekleyen sorumsuz biri. Evliliği sadece düşünüyo yani bi adım attığı yok.

Gercekten bu adamla evlenmek icin mi hayatindan fedakarlık edeceksin. Sen memur olunca seni alacak adam cok zaten hiiic nazini kahrini cekip gencligini bunun için para birikterek geçirdiğine degmez. Demoyu izlemissin asil filme gecmek istediğinden emin misin?

Okuldan neden atılmış? Kendinin iyi bi işi yokken kıza iyi para kazanman gerek diyen erkekleri anlamam. Böyle erkekten ne kadar hayır gelir bilemem benim tercih edebileceğim bi tip değil en azından

Ben daha evlenmeden kadından maddiyat bekleyen erkekleri sevmiyorum.onun derdi çalışan bi kadın almak.kendi hayatını yasayacak sanada sorumluluk yükleyecek ne gerek var Allah aşkına ayrıl gitsin

ayakli 3bin istiyor ...gercekten boyel diyenler var... uyeler demiş maalesef sorumlulugu size yikacak ..adam ama size acik acik soyluyor ataman olursa evleniriz... simdi siz bunu kabul edip evlenirseniz ben sana demistim sen bile bile kabul ettin der...biriktireceksen kendine biriktir kimseye borclu degilsin hayirdir

Soruyor musun sen birikim yaptır musın diye ?
Senin atanmanla ne ilgisi varmış sorsana

Büyük ihtimalle astsubaylıktan atıldı sevgilin,diğer türlü mühendis falan oluyorlar çünkü,dışardan 4 yıllığı tamamlamadan tecrübe olmadan da müdür olması abes,olursa da sizi geçindiremez.Size bel bağlamaması lazım.Yoksa çok kullanır.

Canim sen bile anlatirken sıkıntı duyuyorsun. Yani eger evlilik dusunuyorsa kendisine az ceki duzen vermesi gerekir. Bunalima senin degil onun dusmesi gerekir hani gelecegimiz ne olacak kaygisi icin..

Sen 4000 tl alican o 2000 tl. Birde utanmadan atanirsan evleniriz diyor. Oda ugrassin baska bir memurluk icin. Aileni bahane et ve ayril bence. Sen atanirsan dengini bulursun zaten.

Dolgun olmayan maaşla iyi kariyer nasıl oluyor anlamadım.

Sen 4000 tl alican o 2000 tl. Birde utanmadan atanirsan evleniriz diyor. Oda ugrassin baska bir memurluk icin. Aileni bahane et ve ayril bence. Sen atanirsan dengini bulursun zaten.
Annem de istemiyor zaten. Seviyorum diye sabrediyordum ama artık mantığım konuşacak.

Evlendigi kizda yuksek maas arayan erkekler var ve genelde aradiklarini buluyorlar.Karsisindaki de bunu bilerek sevgili oluyor veya evleniyor.Herkesin hayat gorusu kimi insan karsilikli sevgi ve fedakarlik ister kimisi de o yanimda olsun yesin icsin onemli degil der.Sen ne istedigine karar vermelisin.

Evlenmeden senden bekliyor her seyi evlenince isten bile cikar boylesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…