Dışarıdan okuyor.Askeri okuldan atıldıysa normal üniversiteye neden devam etmedi? Öyle hak verdiler harp okulundakilere.
Bence ayrılın çok sorumsuz. Bütün yükü size yüklüyor.Dışarıdan okuyor.
Yanlış düşünmüyosunuz. Sorumluluğu size yüklemiş. Her şeyi sizden bekleyen sorumsuz biri. Evliliği sadece düşünüyo yani bi adım attığı yok.Evlenmeyi düşünüyoruz kendisi askeri okuldan atıldı şuanda MC Donaldsta iyi bir kariyere sahip oldu. Ancak maaşı dolgun değil. Sürekli arkadaşları ile gezmeler harcamaları çok fazla bende üniversiteden yeni mezun oldum. Polisliğe girdim. Sonuç bekliyorum. Bir taraftan da atanmayı. İşsizlik bunalımı yaşıyorum konu şu ki evlilik düşünüyor ancak birikimi yok hergün gezip tozuyor zaten pahalı bir şehirde yaşıyor. Benden birşeyler bekliyor. Atanmam yada polis olmam lazımmışmış. Gerçekten bunalımlara giriyorum canımı dişime takip 3 kuruş kazanayım diye ücretli öğretmenlik yapıyorum bize birikim olsun diye. Kendisinin pek umrunda değil. Böyle bir durumda bitirmeli miyim. ? Evlilik lafta değil biraz da icraatta olmalı bence. Bunalımdayım diye yanlış mı düşünüyorum.
Not: benim param senin paran olayı değil bu. Olay tamamen sorumsuz olması.
Annem de istemiyor zaten. Seviyorum diye sabrediyordum ama artık mantığım konuşacak.Sen 4000 tl alican o 2000 tl. Birde utanmadan atanirsan evleniriz diyor. Oda ugrassin baska bir memurluk icin. Aileni bahane et ve ayril bence. Sen atanirsan dengini bulursun zaten.
Canım müdür oldu 2000 civari aldığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorumDolgun olmayan maaşla iyi kariyer nasıl oluyor anlamadım.
Sevgi karin doyurmuyor artik. Birini seveceksende mantiginla sev.Annem de istemiyor zaten. Seviyorum diye sabrediyordum ama artık mantığım konuşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?