- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Sevgi karin doyurmuyor artik. Birini seveceksende mantiginla sev.
Dikkat ettiniz mi yazdigima? Mantiginla sev dedim....Parayı mı sevsin?
Ayy canım benim ya.Ben ettim sen etme parasiz saadet olmaz pazartesi bosanmak icin basvurcaz 4 aylik evliyiz
Ben ettim sen etme parasiz saadet olmaz pazartesi bosanmak icin basvurcaz 4 aylik evliyiz
Bakın mesele para değil mesele sorumsuz olması. Bende aynı parayı alıyorum. Ama düşünüyorum birikim yapıyorum planlar yapıyorum aynı şeyi ondan da bekliyorum. İsterse bin lira alsın ama biraz düşünceli olsun.Şimdi konunun yönünü değiştirelim. Bu başlıktakilerin fikri doğrultusunda ayrılsa, eleman da 1 ay sonra dolgun maaşla başka bir işe girse, atıyorum 5bin tl alsa. Başlık sahibi ne yapacak?
Gelip hepinize dümdüz saydırsa haklı olmaz mı? Herkes paragöz olmuş bu nedir. Belki adam özünde iyi biri, belki potansiyeli olan biri. Klavye başında ayrıl demek ne kolay ya. Adamın maaşı iyi olsa hepiniz adamı kazanmaya bak diye taktik verirdiniz.
Dikkat ettiniz mi yazdigima? Mantiginla sev dedim....
Canim benim ya ben anlatamiyorum. Ya da sen anlamiyorsun. Sevecek tabi birini evlenecek. Sevmeden evlenilirmi. Akilli ol dengini bul diyorum. Seviyorum diye atlama diyorum. Konu sahibi benim ne demek istedigimi cok iyi anladi.Dikkat ettim. Size göre mantık para oluyor. Sevgi karın doyurmuyormuş. :))
Bakın mesele para değil mesele sorumsuz olması. Bende aynı parayı alıyorum. Ama düşünüyorum birikim yapıyorum planlar yapıyorum aynı şeyi ondan da bekliyorum. İsterse bin lira alsın ama biraz düşünceli olsun.
Okuduğunuzu anlamayacak kadar cahilsiniz lütfen tartışma yaratacak yorum yapmayın. Hatta mümkünse yorum yapmayın iyi geceler dilerim.Sizin mesele para değil ama konu para üzerinden gidiyor ne hikmetse.
Canim benim ya ben anlatamiyorum. Ya da sen anlamiyorsun. Sevecek tabi birini evlenecek. Sevmeden evlenilirmi. Akilli ol dengini bul diyorum. Seviyorum diye atlama diyorum.
Okuduğunuzu anlamayacak kadar cahilsiniz lütfen tartışma yaratacak yorum yapmayın. Hatta mümkünse yorum yapmayın iyi geceler dilerim.
Ben sustum. Size daha fazla anlatmaya calismayacagim. Anlamak istemiyorsunuz cunku. @esoesss beni anladi.O zaman sevmek yetmez diyebilirdin. Sevgi karın doyurmaz demek maddiyatı sevginin önüne koymak demek. Ben doğru anladım da, galiba sen yanlış anlattın:)
Cevap vermeyin sıkıntılı birisi zaten.Ben sustum. Size daha fazla anlatmaya calismayacagim. Anlamak istemiyorsunuz cunku. @esoesss beni anladi.
Agzina dusuncene eline saglik...Mc donaldsta ne kadar kariyerli olabilirki? Müdür mü? Diyelimki müdür. Normal satış elemanı 1800 alıyorsa müdür 1900 alıyor.
MC donaldsın heryerinde kariyer yapsa ne olur.
Ayrıca herif tam bir asalak kendisi yiyip içip s.çacak ama sen atanacaksın birikim yapacaksın para kazanacaksın.
Oldu olacak düğünde de damatlığı sen giy o gelinlik giysin malum adamlığı pek beceremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?