evlilik meselesi

Firma degistirmeyi dusunmez mi?

Tum zincir magazalari bilirim. Acikcasi suan mudur de olsa alacagi maasi biliyorum. Calistigi sartlari da biliyorum. O kadar stresli bi ortamdan sonra yeme icme gezme merakinda inanin cok hakli. Yapmadan anlayamazsiniz.

Ben de magazaciyim
Her ay tatile giderim yoksa kafayi yerim.
Hele ki mudur denen adama bile asgari ucretin bir tik ustunu veren firmalardan birinde olsaydim durumum allahlik olurdu.

Sizin de bir isiniz olmasini istemesini ben tuhaf bulmuyorum. Kendi kus kadar maas aliyor. Karsi tarafinda geliri olmali ki bir ev cekip cevrilsin.
Ancak bazi firmalar var ki magaza muduru olunca ne polis ne ogretmen maasina tenezzul etmez insan. Bir teklif edin isterseniz. Buna hala "yok gerek yok sen atan evleniriz" diyorsa ayrilin.

Şimdi konunun yönünü değiştirelim. Bu başlıktakilerin fikri doğrultusunda ayrılsa, eleman da 1 ay sonra dolgun maaşla başka bir işe girse, atıyorum 5bin tl alsa. Başlık sahibi ne yapacak?
Gelip hepinize dümdüz saydırsa haklı olmaz mı? Herkes paragöz olmuş bu nedir. Belki adam özünde iyi biri, belki potansiyeli olan biri. Klavye başında ayrıl demek ne kolay ya. Adamın maaşı iyi olsa hepiniz adamı kazanmaya bak diye taktik verirdiniz.

Bakın mesele para değil mesele sorumsuz olması. Bende aynı parayı alıyorum. Ama düşünüyorum birikim yapıyorum planlar yapıyorum aynı şeyi ondan da bekliyorum. İsterse bin lira alsın ama biraz düşünceli olsun.

Dikkat ettim. Size göre mantık para oluyor. Sevgi karın doyurmuyormuş. :))
Canim benim ya ben anlatamiyorum. Ya da sen anlamiyorsun. Sevecek tabi birini evlenecek. Sevmeden evlenilirmi. Akilli ol dengini bul diyorum. Seviyorum diye atlama diyorum. Konu sahibi benim ne demek istedigimi cok iyi anladi.

Sizin mesele para değil ama konu para üzerinden gidiyor ne hikmetse.

Canim benim ya ben anlatamiyorum. Ya da sen anlamiyorsun. Sevecek tabi birini evlenecek. Sevmeden evlenilirmi. Akilli ol dengini bul diyorum. Seviyorum diye atlama diyorum.

O zaman sevmek yetmez diyebilirdin. Sevgi karın doyurmaz demek maddiyatı sevginin önüne koymak demek. Ben doğru anladım da, galiba sen yanlış anlattın:)

Şuan aynı evin içinde değilken delirdin,birde evlendiğini düşün (sakın düşünme)
Evet eşler çalışır birlikte yuvalarını güzelleştirir,ancak kadın eve sadece katkıda bulunur isterse evi geçindirmek erkeğin görevidir.Bu kişide bu hiç yok malesef,kendinizi yakmayın doğacak çocuklarınıza bu kötülüğü hiç yapmayın.
Göz var nizam var yani,bu adamlar ne olduklarını bu kadar bağıra bağıra gösterirken bu bayanlardaki vicdan neyin nesi ben anlamıyorum cidden.

Okuduğunuzu anlamayacak kadar cahilsiniz lütfen tartışma yaratacak yorum yapmayın. Hatta mümkünse yorum yapmayın iyi geceler dilerim.

Çok bilgilisin niye forumda bilgi dileniyorsun bakim. Git kendin karar ver madem.
Bu da ayrı bir ekol oldu. Foruma başlık açıp cevabı beğenmeyince cırlamalar. Psikoloğa git kardeşim sen. Seviyorum ama cücük kadar maaşını bana koklatmayan delüğanlıdan ayrılayım mı diye sor.

Mc donaldsta ne kadar kariyerli olabilirki? Müdür mü? Diyelimki müdür. Normal satış elemanı 1800 alıyorsa müdür 1900 alıyor.
MC donaldsın heryerinde kariyer yapsa ne olur.

Ayrıca herif tam bir asalak kendisi yiyip içip s.çacak ama sen atanacaksın birikim yapacaksın para kazanacaksın.

Oldu olacak düğünde de damatlığı sen giy o gelinlik giysin malum adamlığı pek beceremiyor.

Agzina dusuncene eline saglik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…