- 31 Aralık 2017
- 25
- 42
- 3
- 45
Cevap vermeyin sıkıntılı birisi zaten.
Evde kalmanız başınıza vurmuş anlaşılan :)) lütfen ama lütfen daha da kırıcı olmadan burayı terkedelimBen mi sıkıntılıyım? :))
Ben böyle ciddi konularımı foruma açıp fikir dilenmeyecek kadar sıkıntısız biriyim. Kendi başıma karar verebiliyorum şükür. Hadi sana hayırlı goygoylar.
Adam kurtulmuş iyi bari. Nafaka diye yakasına yapışırsınız gerçi.
Evde kalmanız başınıza vurmuş anlaşılan :)) lütfen ama lütfen daha da kırıcı olmadan burayı terkedelim
Ben mi sıkıntılıyım? :))
Ben böyle ciddi konularımı foruma açıp fikir dilenmeyecek kadar sıkıntısız biriyim. Kendi başıma karar verebiliyorum şükür. Hadi sana hayırlı goygoylar.
Evde kalmanız başınıza vurmuş anlaşılan :)) lütfen ama lütfen daha da kırıcı olmadan burayı terkedelim
Ben erkek annesiyim ama her zaman genc kizlara soylerim. Hadi diyelim ki seviyorum diye evlendi. Bir kac yil gectikten sonra bazi seyler insana batmaya basliyor rahatsiz oluyorsun. Sonrada kafana danklayip pisman oluyorsun. Keske dengimi bulsaydim diye dusunmeye basliyorsun. Ask sevgi karin doyurmuyor. Sevmeden hoslanmadan evlenilmez tabi. Para var diyede sevmedigin biriylede evlenilmez. Hem seveceksiniz hemde akilli olacaksiniz.Mc donaldsta ne kadar kariyerli olabilirki? Müdür mü? Diyelimki müdür. Normal satış elemanı 1800 alıyorsa müdür 1900 alıyor.
MC donaldsın heryerinde kariyer yapsa ne olur.
Ayrıca herif tam bir asalak kendisi yiyip içip s.çacak ama sen atanacaksın birikim yapacaksın para kazanacaksın.
Oldu olacak düğünde de damatlığı sen giy o gelinlik giysin malum adamlığı pek beceremiyor.
Fetöcü olduğundan değil darbe olayından dolayı okulları kapatıldığı için atıldı. Kınadığınız şeyin başınıza gelmesi dileğiyle.Hahaha benim mi başıma vurmuş? Ah yavrum benim. Evliyim 2 evladım ve mutlu bir evliliğim var şükürler olsun.
Fetöden atılmış kariyerli cücük maaşlı hamburgerciden koca yapmaya çalışanın başına vurmuştur. Benim değil.:))
Niye saldırıyorsunuz?Hahaha benim mi başıma vurmuş? Ah yavrum benim. Evliyim 2 evladım ve mutlu bir evliliğim var şükürler olsun.
Fetöden atılmış kariyerli cücük maaşlı hamburgerciden koca yapmaya çalışanın başına vurmuştur. Benim değil.:))
Niye saldırıyorsunuz?
Fetöcü olduğundan değil darbe olayından dolayı okulları kapatıldığı için atıldı. Kınadığınız şeyin başınıza gelmesi dileğiyle.
Hanımefendi durduk yere demedim herhalde. Yanlış bulduğunuz şeye niye patavatsız yorum yaparsınız anlamam kiNiye başına vurmuş diyene demiyorsunuz bunu? Muhakeme yetisi emekliye ayrılmış herhalde.
Aynen hesaba almıyorumMuhattab olma canim benim profile baktim egitim yok is yok evde kaldim diye nick almis 2. Kocayi ariyor burda biri yetmediyse demekki
Teyze anandır bebişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?