Evlilik mi bekarlık mı?

Sizin gibi yaşamayı düşünüyorum açıkçası ama bazen de hani benim daha doğru düzgün aşk anlamında güzel anılarım olmadı o yüzden böyle düşünerek erken mi davranıyorum diyorum kendime bilemedim
Yaşamadığın ve tatmadığın duyguların olduğu için böylesin.. İnan bana canım aşkı da gördüm sevgiyi de ama doğru insan olmayınca hepsi bitiyor... Kendini sevmeli ve kendini keşfetmelisin ... Yaşa ve gör canım... Bol şanslar 😘

Haklısınız, ben aşk konusunda açıkçası hep yanlış insan seçtim bir de bana gerçekten saygısızca davrandılar, aklım başıma geldi artık resmen ama geç geldi, ben hep tercih edilmeyen olduğum için kendimi eksik hissettim açıkçası ve bu ara böyle bir düşünceye kapıldım psikolog ile de konuştum bu konuyu sizlerinde görüşünü merak ettim
Ben de sevdim sevilmedim ya da secilen olmadim ama aslinda biri icin bir seçenek olmamak lazım yani bir erkek beni ayse mi lily mi diye dusunuyorsa hic secmesin yani.
Ayrıca daha yasiniz küçük hemen olmadi diye kendinizi treni kacirmis gibi düşünmeyin benden 10 yas kucuksunuz😃 yasinizdan olgun durmaya da calisiyorsunuz ama daha cok gencsiniz önünüzde nice seneler var hata yapmis da olabilirsiniz ama buna aaa ben cok hataliyim diyerek degil de yasanmisliklari tecrübe olarak gorup hareket edin. Zamanla tecrübeleriniz arttikca hayati daha iyi taniyacaksiniz. Pismanliklar yasamak icin cok kucuksunuz kendinize yüklenmeyin

Ailem iyi ama arkadaş çevremi görünce bir de sosyal medyada insanları da görüyorum garip bir şekilde eksik hissediyorum kendimi, bunun nedeni de geçmişte aşk anlamında güzel anılarımın az oluşu
Benim de az ama ben hayatımı ya da erkeklere yüklediğim anlami sosyal medyaya bakarak degerlendirmem. Siz de oyle bakmayin orada herkes mutlu zamanlarini paylasiyor ama mutluluk paylasilan pozlarla değil, icinizde ne hissettiğinizle.alakali bir sey

Kesinlikle yaşadığın bekarlığa bağlı eğer çalışmıyorsan bir çevren yoksa ailenleysen sürekli arkadaş gibi her şeyini paylaşacağın bir eşinin olması çok çok çok daha iyi. Ama yok çevrem var gezebiliyorum istediğim gibi ailem karışmaz hiç bir şeyime diyorsan aşık olmadığın sürece ya da çok etkilenmediğin sürece evlenme. 23 yaşına da kadar tama olarak 2. Anlattığım gibi bir hayatım vardı evlilik niyetiyle görüştüğüm tanıştığım çok insan oldu ama bekarlığı bırakmak cazip gelmemişti. Şimdi ise mesela 1. Anlattığım gibi çevrem azaldı aileme bağımlı kalmaya başladım ve şu an deli gibi evlenmek istiyorum 😅😅

Linclenmeyeceksem evlilik insan fıtratına ters diyorum.surekli değişim içinde olan insanoğlu aynı kisiyle bir ömür geçirmesi çok zor
Ben de tam olarak böyle düşünüyordum her sabah aynı kişiyle uyanmak her gün beraber yaşamak beraber yemek yemek çok sıkıcı olur diye düşünüyordum şimdi evlenmek için can atıyorum ☹️

25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
ben evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenenlere saygım var, ben evliliğin getirdikleri sorumlulukları alamam gibime geliyor

Mecbur mu hissediyorsunuz?
Evet hem çevreden bir baskı var hem kendim de endişeleniyorum artık. Aslında yeni değil 23 yaşından beri korkuyordum evlenememekten hatta 25 yaşına kalmamam lazım diye şartlanmışken ona bile yetişemedim 🥲 Ama yanlış anlaşılmak istemem işimi oturtmuş maddi manevi uygun birini bulmuş olmayı planlamıştım 25 yaşına kadar. İşte nasip diye bir olgu var hesap edemediğimiz konuyu yazanla o kadar benzer duygular içindeyim ki bu bir nebze de olsa içimi rahatlatıyor yalnız değilmişim hissi 😅

25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Bekarlık tabiki annemmmm el oğlunun derdi bitmiyor bakıcı hizmetçi olarak görüyor kadını. Milyonda bitanesi iyi eş oluyor onunda altında acaba biseymi yaptida iyi davranıyor gibi soru işaretleri oluyor. Özgürlükten güzeli var mı? Sevgi,aşk çok güzel şeyler ama eninde sonunda değişiyor insan maalesef.

Evet hem çevreden bir baskı var hem kendim de endişeleniyorum artık. Aslında yeni değil 23 yaşından beri korkuyordum evlenememekten hatta 25 yaşına kalmamam lazım diye şartlanmışken ona bile yetişemedim 🥲 Ama yanlış anlaşılmak istemem işimi oturtmuş maddi manevi uygun birini bulmuş olmayı planlamıştım 25 yaşına kadar. İşte nasip diye bir olgu var hesap edemediğimiz konuyu yazanla o kadar benzer duygular içindeyim ki bu bir nebze de olsa içimi rahatlatıyor yalnız değilmişim hissi 😅
O çevre baskısı var ya birde bekarlara acıma hali var insanlar da sanki çok önemli bir sınavı geçememişsin basarisiz olmuşsun gibi hissettirirler seni bilmezmiyim.kendini kanıtlamak toplumdan onay görmek için evleneyim de şunların dilinden kurtulayım dersin hepsini biliyorum yasadim

O çevre baskısı var ya birde bekarlara acıma hali var insanlar da sanki çok önemli bir sınavı geçememişsin basarisiz olmuşsun gibi hissettirirler seni bilmezmiyim.kendini kanıtlamak toplumdan onay görmek için evleneyim de şunların dilinden kurtulayım dersin hepsini biliyorum yasadim
Aa resmen içinde bulunduğum durum sormayın sormayın kendileri çok iyi bir durumdaymış gibi bana acıyan gözlerle bakıyorlar. Kimisi de tüm iyi niyetiyle (!) ben üzülmeyeyim diye evlilikten konuşulunca konuyu kapatıyorlar hani o kadar umutsuz vakayım evlilik benden geçti üzülmeyeyim diye konusunu dahi açmıyorlar ☹️ Aklı sıra yardımcı olmaya çalışanlar da var, saçma sapan talipler söylüyorlar hoşuma gitmeyince de küçümseyici bir ses tonu ve bakışla ee sen ne bekliyorsun ki hani senin ederin bu sana anca böylesi demeye getiriyorlar yanlış anlamayın ben değil onlar küçümsüyorlar aslında beni de bana uygun gördükleri kişiyi de herkesin bir beklentisi vardır istediği bir profil vardır ben uygun görmeyince havalı olmuş oluyorum 🥲 hepsini yaşamışsınız geçti mi peki geçiyor mu bu durum 😢😢 yoksa ölene kadar gerçekten herkesin acıdığı bekar olarak mı kalıcam

Aa resmen içinde bulunduğum durum sormayın sormayın kendileri çok iyi bir durumdaymış gibi bana acıyan gözlerle bakıyorlar. Kimisi de tüm iyi niyetiyle (!) ben üzülmeyeyim diye evlilikten konuşulunca konuyu kapatıyorlar hani o kadar umutsuz vakayım evlilik benden geçti üzülmeyeyim diye konusunu dahi açmıyorlar ☹️ Aklı sıra yardımcı olmaya çalışanlar da var, saçma sapan talipler söylüyorlar hoşuma gitmeyince de küçümseyici bir ses tonu ve bakışla ee sen ne bekliyorsun ki hani senin ederin bu sana anca böylesi demeye getiriyorlar yanlış anlamayın ben değil onlar küçümsüyorlar aslında beni de bana uygun gördükleri kişiyi de herkesin bir beklentisi vardır istediği bir profil vardır ben uygun görmeyince havalı olmuş oluyorum 🥲 hepsini yaşamışsınız geçti mi peki geçiyor mu bu durum 😢😢 yoksa ölene kadar gerçekten herkesin acıdığı bekar olarak mı kalıcam
Yaşadım evlendim sanma ki ağızları kapandı .hani çocuk da demeye başladılar.olmuyor mu geç evlendin ondan mı olmuyor ne zaman çocuk olacak.eee sende çok bekleme artık yap bir çocuk.milyon tane çocuk sorusu ve sanki senin elinde olan birşey de sen istemiyorsun gibi sorular tavsiyeler .sonra çocuk olur ikinci ne zaman arayı çok açma inşallah bu da kız olmaz sütun yokmu memelerine mi kiyamadin aaa çok kilo almışsın ay hamilelikten mi cirkinlesmissin benim sütüm duvara kadar fiskirirdi senin memelerde iş yok hepsine birşey söylemek istiyorum zikkimin koku zimaranin dibi.yani susmuyorlar susmazlar susmayacaklar

Evlilik kale gibi; içerdekiler dışarı çıkmak, dışardakiler içeri girmek ister.

Doğru bir evlilikse evlilik daha iyi. Öbür türlü bekarlık

Haklısınız, bende bu durum akrabalardan dolayı oluyor her telefonda görüşmede bana laf soktukları için, üstüne sosyal medyada arkadaşlarımı da görünce daha da kötü hissediyorum

Haklısınız, bende bu durum akrabalardan dolayı oluyor her telefonda görüşmede bana laf soktukları için, üstüne sosyal medyada arkadaşlarımı da görünce daha da kötü hissediyorum
Aynaya bakıyordum a saçımda beyaz çıkmış demiştim anneannem bana yaşlanıyorsun artık evlen demişti .teyzem evlenin de erkek kardeşinizin başına kalmayın demişti.yengem artık evlensenmi iyice yaşlanmadan demişti.28 yaşında evlendim bir tanıdık yanıma geldi ben senin haline çok üzülmus acimistim evlenemedi diye bak evlenmesiin çok iyi olmuş demişti.o kadar kızdım ki kadına sanki zavallaiyim niye uzulup açıyorsun gerizekalı evlenmek marifet mi .valla etrafında evliliği bir b... sanan insanlar var.akli olmayan da evleniyor çocuk da evlenir yolda geçen cahil de evlenir zor bişey değil bunu basari sayacaklarina hayatlaarinda bir başarı ya imza atsinlar.tas taş ustune koysunlar

Guzel bi evliligin olursa seni seven sana değer veren seni ozel hissetiren bi erkeğin karisi olacaksan evlilik guzel ama tersi olacaksa bekarlik sultanlik

Yine bu sitede okumuştum: bir adamla ha 30 yıl evli olmuşsun ha 40 yıl, farketmiyor. Evlilikle ilgili şahsi fikrim ise: amaaan yaşlanınca evlenirim nikah memuru kaçmıyorya😂😂😂😂

Back
X