Evlenmemelisin,kaçış olarak gördüğün evlilik daha büyük zararlar verebilir
Cinsellikten,erkeklerden bu kadar tiksinmenin sebebi sanırım küçükken uğradığın tacizler
Bunun içinde psikolojik destek al,devlet hastenesinde falan olabilir
Okurken part-time çalışamaz mısın ?
Kaçıncı sınıfsın bu arada ?
babana nasıl diyebiliyosun git kendine iş bak diye
herkes saraylarda doğmuyo ya
herkesin dört dörtlük hayatı da yok
zevk mevk sonuçta gelmişsin dünyaya biri anan diğeri baban
hayatta onlardan başka kimsen yok, sanırım daha farkında değilsin onların ne kadar değerli olduklarının
sabret üniversitemi okuyosun
evliliğe ait böyle düşüncelerşn varsa şuan için evlenme derim
derdin bir ken iki olur çünkü
okulu bitir iş hayatına atıl
sonra herşey kolay
değerli değiller demedimkiii ben.ama onların yüzünden geldik biz dünyaya.2 dklık zevkler uğruna.ben mecburmuyum bu hayatı yaşamaya ya(.neden öyle diyosunuz şimdi.bizlerin günahı de.saraylarda büyümek değil benim amacım.bende sakin bir ortam istiyorum.böyle bende psikoloji denen şey kalmadıki.sizlerde benim gibi olsaydınız eminim kat ve kat daha iyi anlardınız.
evliliğe sadece cinsellik olarak bakıyor olmanı küçükken uğramış olduğun tacizlere veriyorum canım ama bu ne büyük bi nefretannene babana karşı bu kadar acımasız olma çok zor koşullar altında insanlar çok güzel yerlere geliyorlar bunlar bahane değil
evlilik oyuncak değil hele hele kurtuluş hiç değil. Çocuk değilsin enine boyuna bunları düşünebiliyor olman lazım
diyorumya yaşayan daha iyi anlar(...evet bendeki büyük bir nefretttt...çünkü açık yada kapalı defalarca tacize uğradımm diyorum yaa bunun bendeki etkisi tartışılamaz boyutlarda..vajinismus gibi bir şey bu.tabiki evlilik çocuk oyuncağı değil ama belki mutlu olurum diye düşünoyoum bazen o yüzden...tamam da çok iyi yerlere gelebilen var diyosunuz doğru ama psikolojileri allaj bulak oluyo o yaşa gelene kadar.sonra mühendis olsan profesör olsan ne yazarki.insan bazı şeylerin etkisi altında kalabiliyo.ben kimseye karşı acımasız değilim.ama onların bizler için bişeyler yapmaları lazım değil mi???....sonuçda onlar istedi diye biz dünyaya geldik.ben hiç bir şekilde kabul etmiyorum.isteseler yapabilirler.babamda öyle cahil,ahmak bir insanda değil ki.her şeye akılları sarıyo.benim çocuğum olsa şahsen ben her şeyiyle ilgilenirdim.bu benim görevim çünkü.yani oda yok düşünün yanınızda ilişkiye girebilen anne babanız var.çok mu hoşşş sizce.artık acaip midem bulanıyo.bu cinsellikden başıma gelmeyen kalmadı.bende diyorum çalışayım ayrı eve çıkayım.ne diyosunuz olurmu bi sizce???
nasıl yani canım yanınızda mı ilişkiye giriyorlar
evet.biz uyurken filan dibimizde hiç çekinmeden.ufak kardeşim görmüş bir iki kere filan.abla ben kafamı yastığa gömüyorum görmemek için diyo(...annem hiç utanmıyomusun filan demiş..çocuğumdan mı utancam demiş.tabiii nede olsa biz onun spermiyiz neden utansınki o zevk verir biz dünyaya geliriz.babamın kötü huyları bunlar.ben niye nefret ediyorum işte bu yüzden.midem bulanıyo işte bu yüzden.belki hayatım boyunca kimseye yakınlaşamayacağım bu yüzdenn!!!!....
çok ilginç yaaa ne demek çocuğumdan mı utanacağım
sen uyarsan anneni canım konuşsan bu böyle olmaz olmamalı desen
evet.biz uyurken filan dibimizde hiç çekinmeden.ufak kardeşim görmüş bir iki kere filan.abla ben kafamı yastığa gömüyorum görmemek için diyo(...annem hiç utanmıyomusun filan demiş..çocuğumdan mı utancam demiş.tabiii nede olsa biz onun spermiyiz neden utansınki o zevk verir biz dünyaya geliriz.babamın kötü huyları bunlar.ben niye nefret ediyorum işte bu yüzden.midem bulanıyo işte bu yüzden.belki hayatım boyunca kimseye yakınlaşamayacağım bu yüzdenn!!!!....
konunu biraz önce okuduğumda anne babana olan tavrından dolayı sana çok kızmıştım şu ilişki meselesini okuduğumda tuhafıma gitti bak kuzum yazdıklarından anlaşıldığı üzere psikolojisi iyi olmayan ama bunun farkında olan olaya bir çok yönüyle bakan birisisin. Diyosun ki ayrı eve mi çıkayım e güzelim aklın ayrı eve çıkmayı kestirebiliyosa al aileni daha geniş bir eve çık hiç değilse iki gözlü bi eve, sen yalnız çıktığında eve baban kirayı vermeyecek sanırım ee durum böyleyken mecbur çalışıcan çalışacaksan iki yol var önünde bir ya ailenide alacaksın doğru düzgün eve geçeceksin kendinden sonra gelen yavruların sağlığıda bozulmayacak yada çalışıp paranı kazanacaksın ve derhaneye gideceksin kazandığın parayla sonrada iyi bir üniversitede okuyup kurtaracaksın kendini. Haaa evlilik meselesine gelince sakın ha yanından bile geçme sen evlenirsen çok geçmez boşanırsın. Kendine yazık etme yavrucum oku ve senden sonra gelen kardeşlerininde okumasını sağla....
psikologlar çok iyi bilir ki çocukların yanında cinsel ilişkiye girilmesi
o çocukların psikolojisine çok büyük zedeleyici tehdittir
annenin ne varki çocuklarımında mı utancam demesi evet çok cahilce
bak canım sen 20 yaşındasın cinsellikle ilgili psikoljin bozulmuş
ya o küçük kardeşlerin
annenin ve babanın bir an önce kendilerine gelmeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?