biz küçücük imalı bir yorumda bulunsak ceza alıyoruz,konu kapanıyor vs....
bu saçma konu ve bu cahil üye niye hala gündemde
selam arkadaşlar.ben evlenmek istemiyorum daha yaşım çok genç.okulumu tamamlamak istiyorum.fakat olmuyor(..ailemin maddi imkanları sınırlı.heryere borç vs...e bende nasıl yapıcağımı şaşırdım iyice.zaten evimiz bir oda.inanın çok bunaldım.düşünsenize bütün gün bir odanın içinde yaşıyosunuz..kendime ait bir odam bile yok.yaşım 20.bıktım artık bu durumdan.babama diyorum git başka bir iş bak.çıkalım burdan.önemsemiyo.emeklilğe az kaldı flan diyo.ama bende bıktım.bir odanın içine 4 tane çocuk yapılır mı yaaa.nasıl birr cahilliktir buuu (...2 dklık zevk uğruna bizler dünyaya istemeden gelmiyormuyuz.sonrada ana baba her şeyi yedirmek içirmek sanıyo.manevi duygularını önemsemiyo.diceksiniz ki onlarıda öyle kabullen.olmuyo olmuyo.başkalarının ailelerine bakıyorum herkesin kendine ait odası var.benim neden yok.bıktım iyice artık yaa...annem neysede babamın bu durumu hiç iplememesi sinirime dokunuyo.benden küçük kardeşlerim var ders çalışacak yerleri bile yok.derslerinde başarısızlar o yüzden.ne aptalca ilişkiden çocuk olması yahu.adam zevkini veriyo kadına çocuk oluyo.biz birer sperm miyiz şimdi.ne iğrenç bi olayy yaa.bu olaydanda tikisiniyorum ayrıca.bana teklif eden birisi var evlenme teklifi.çocuk iyi biri aslında.maddi durumu da çok iyi.evlenmek istiyo.ama ben kararsızım.hem o kişiyi tip olarak kendime fazla yakıştırmıyorum hemde erkenden cinsellikle ilgili şeyler yaşamak istemiyorum.evlenmek demek 5 dk lık zevk aracımıdır.ne saçma insanda cinsel duyguların bulunması.keşke öyle bir duygu olmasaydı hayatımızda hiç.benim cinsel ilişkiden acaip midem bulanıyo.erkenden koca derdi çekmek istemiyorum.onun yemeğiydi adamın keyfine git filan.evlilikle duygusallığın yeri hiç yok mudur yaa..ne iğrenç duyguları var biz canlıların.birde ben çok ufakken tacize uğramıştım defalarca,onun psikolojisini atamıyorum üstümden.o yüzden erkeklerin cinsel güdülerinden tiksiniyorum.ama böylede olursa iyice kafayı yiyeceğim tek odada büyümekden (((((....bıktım artık her şeydennnn offf...ne olurr bir akıl verinn...
konunu okurken içimden geçenleri önceki konunu okuduktan sonra pekiştirip yazıyorum.. senin sıkıntın zaten ailenle değildi.. ailenle olan SÖZDE sorunundan ziyade sürekli cinselliğe takık bir şekilde yazmışsın zaten DERDİNİ.. senin derdin ailenin senin yanında herhangi birşeyler yapması değil.. ! cinsellikle ilgili yorumlar okumak istiyor olman..! ben inanmıyorum önceki konu da seninle ilgiliydi.. ya bunca insanla kafa buluyorsun, ya da rezilliğin ortaya çıktı diye dansözlük yapmaya çalışıyorsun.. ama farkında mısın her 2 durumda da YEMEZLER...dürüst bir şekilde davransaydın sana oturup burada yorum da yapılırdı adam gibi akıl da verilirdi.. lakin sen bunu zerre kadar haketmemek için elinden gelenini yaptın.. insanlar sana yardımcı olmak adına oturup zamanlarından ayırıyorlar.. ailene üzüldüm!!! çünkü yalan söylüyorsun!! 2 kız alt alta üst üste birşeyler yapmaya mekan bulabiliyorsanız ailenin de elbet cinsellik yaşayacakları mekanı vardır..! her durumda çelişki içinde çırpınıyorsun.. senin gibi insanlara gerçekten üzülüyorum.. git tedavi ol.. kimsenin günahını da alma... bunca insanı da senin yüzünden günah almaya zorlama!!! okuyorsan eğer konservatuar oku.. çünkü gerçekten senden iyi bir senarist olur..!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?