- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
daha önce açtığın konularada baktım
çok çelişkili şuan ki konunla
gerçekten derdin mi var yoksa başka bir şey mi anlamadım
cinsel isteklerim çok fazla demişsin diğer konunda
bu konu fake yada değil bilmiyorum ama
bence senin cinsel problemlerin varsa daha doğru bi şekilde yardım almalısın
daha önce açtığın konularada baktım
çok çelişkili şuan ki konunla
gerçekten derdin mi var yoksa başka bir şey mi anlamadım
cinsel isteklerim çok fazla demişsin diğer konunda
bu konu fake yada değil bilmiyorum ama
bence senin cinsel problemlerin varsa daha doğru bi şekilde yardım almalısın
Bana da şimdi kandırmaca geldi neyse yöneticiler ilgilenirler
canım daha önce ki konunda da çok yoğun cinsel istek olduğunu söylemişin kendinle çelişiyorsun bi konununda içeriğini boşaltmışsın gerçekten dalga mı geçiyorsun bizlerle
içerği boşaltırım tabii bir sürü istemsiz hakaret yağdı bana.konuyla ilgili yazıları gördükçe sinir oldum içerik boşalttım.mecburen.neden dalga geçeyim yaa.ne duygularla yazdım ben bu konuyu((
bilemiyorum canım öyle hakaret içerikli yorum alan yoktu sen konuyu boşalttıktan sonra bikaç bişey demiş insanlar haklı olarak
babana nasıl diyebiliyosun git kendine iş bak diye
herkes saraylarda doğmuyo ya
herkesin dört dörtlük hayatı da yok
zevk mevk sonuçta gelmişsin dünyaya biri anan diğeri baban
hayatta onlardan başka kimsen yok, sanırım daha farkında değilsin onların ne kadar değerli olduklarının
sabret üniversitemi okuyosun
evliliğe ait böyle düşüncelerşn varsa şuan için evlenme derim
derdin bir ken iki olur çünkü
okulu bitir iş hayatına atıl
sonra herşey kolay
evet.biz uyurken filan dibimizde hiç çekinmeden.ufak kardeşim görmüş bir iki kere filan.abla ben kafamı yastığa gömüyorum görmemek için diyo(...annem hiç utanmıyomusun filan demiş..çocuğumdan mı utancam demiş.tabiii nede olsa biz onun spermiyiz neden utansınki o zevk verir biz dünyaya geliriz.babamın kötü huyları bunlar.ben niye nefret ediyorum işte bu yüzden.midem bulanıyo işte bu yüzden.belki hayatım boyunca kimseye yakınlaşamayacağım bu yüzdenn!!!!....
Arkadaşlar konular gerçek değil. Arkadaşın açtığı önceki konuları incelerseniz birinde cinselliğe çok düşkünüm yazmış birinde maddi durumum yok yazmış birinde de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum yazmış sonra maddi durumum yok yazdığı topiğin içeriğini silmiş.Burdada cinsellikten tiksiniyorum yazmış. Boşuna vaktinizi öldürmeyin arkadaşlar editörler ilgilenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?