evlilik mi yoksa okul mu lütfen cevap!!

Gözumuzu actigin icin tesekkurler oncelikle bende bos yere uzuluyorum burda dusunuyorum ne yazsam teselli etsem diye.

Tek odalı evde 6 kişi yaşıyorsunuz, maddi durumunuz yok ama evde bilgisayar ve internet var.En ucuz internet aylık 50 lira.Bilgisayarı satıp, interneti de kapattırırsanız başka bir eve geçebilirsiniz.

eviniz tek oda ama internetin var..ilginç

arkadaşlar bu benim için çok büyük bir problemm(( ufaklığımdan beri hep cinsel şeylere meraklıydım.ufak yaşlarda kız kıza öpüşürdük filan.daha çocuğuz anlamıyoduk tabi.12 yaşımda filan bir kızla üstüste yapmıştık( birde bir kızla üstten yapmıştık( belki iğreniceksiniz şuan okuduklarınızdan.ama inanın benim aklım başımda olsaydı yaparmıydım( o yaşlarda cinselliğin ne demek olduğunu bile billmiyoruz ki doğru düzgün.ve tv lerde filşan gördüklerimizi uyguluyoruz vs...ve ben şuan 20 yaşındayım.hala cinsel duygularım çok fazla.ama öyle kız kıza bir şey yapma duygum yok.çünkü lezbiyen tarzı bişey değilim.eskiden çocukken yapmıştım.şimdi çokkkk kötüyüm.psikolojim bozuldu bu yüzden.hala daha cinsel istek dürtüm çok fazla.şimdi psikiyatrik bir takım ilaçlarla biraz o isteklerim azaldı.ama onları bırakınca yeniden başlıyo.ne olur bir yardım konusuda bana oluşturun(((

bizimle dalga mı geçiyorsun sen küçük ergen

Arkadaşların yazdıklarını okuyunca aynen böyle oldum İnanmıyorum boşuna mı üzülüp bir şeyler yazdık :44:

Bizde tutup bu ufaklığa akıl veriyoruzzz kendi elleriyle bakın ben yalan söylüyorum dedi resmen neyse ki olayı çokda dramatikleştirmeden uyandık

Konu sahibinin ruhsal porblemleri olduğunu düşünüyorum.
durmadan ben babamın sper miyim onun zevkiyim diyor tövbe tövbeeee

benim bir arkadaşım durumları iyi olduğu halde ailesine yük olmamak için gündüz çalışıyor gece okuluna gidiyor. çok yorulsa da bundan şikayetçi değil.
siz de artık yaşınızı başınızı almışsınız kaçış yoluna kafa yormak yerine çözüm yollarına kafa yorup elinizi taşın altına koyun. anne babam çalışsın ben yiyeyim, evleneyim kocam çalışsın ben oturayım değil, ben ne yapabilirim diyin.

çok sıkıntılısın daralıyorsun ama yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma muttlaka okumalısın evlenmek yerine başka çözüm yolları bul derim ben git hayatını yaşa oku gez iş< bul çalış ama erkenden evlenme!!

Konu sahibinin ruhsal porblemleri olduğunu düşünüyorum.
durmadan ben babamın sper miyim onun zevkiyim diyor tövbe tövbeeee

bence cinsellik konusunda sağlıklı bilgileri yok

bencer konu sahibi erkek.

bence erkekte olabilir yaşı küçük bi kızda olabilir
bilgi edinmek istiyor ama yanlış yollardan
ikilemli davranışlarıyla bunu ima etti hepimize
akıllarımıza böyle şüphe düşürdü

beni yanlış anlamayın,
tek odalı eviniz var,maddi durumunuz çok iyi değil ve yanılmıyorsam evde internetiniz var?:26:

madem amacınız evlenmek değil okuyun.ha buna maddi imkan yoksa önce çalışıp ardından bunu gerçekleştirin.amaçları uğruna senelerce çabalayan çok insan var.siz de bunlardan biri olabilirsiniz..

diğer konularınızı okuyunca size yorum yaptığımıa pişman oldum.burun estetiğinden tut da kız kıza takılmalara kadar.bi de ben değil arkadaşım demişsiniz.biz de yedik. hadi afiyet oılsun.hayret bişey ya.

azbiraz süphelerim olsa da konu sahibi gerçekmiş gibi cevap veriyorum;

canım şehir dışında ünv okuyarak o evden kurtulabilirsin,dışardan bakılınca çook büyük bi masrafmış gibi anlaşılıp dediğim saçma gelebilir ama bak açıklıyorum
bahsettiğin durumdaysanız sana yurt ve devlet bursu çıkmaması im kan sız
devlet yurdu dediğin de üç ayda 270 civarı bi para veriyosun-şehirden şehire değişiyo da hadi üç ayda 300 olsun,daha da çok olmaz.Sonra devlet baba sana yemek fişi veriyo zaten o verdiğin paradan daha da fazla.Yani barınman,yıkanman,açlığın tokluğun falan..hepsi ufacık bi meblağa haline geliyo.Kitap işinde de kendi yazdığı kitabı zorla aldıran hocaları geçersek fotokopşyle halledebilirsin.Benim maddi problemlerim yok,ona rağmen ben de ileride okuyacağıma dair şüpheye düştüğüm her kitabın fotokopisini çektiriyorum.
Devlet bursu da söyleyim 260 lira,12 ay alıyosun.Üstelik her yıl artıyo bu rakam.Benim ilk aldığım yıllarda 200dü mesela,sen ünv başlayana kadar 300 bile olur
şansın varsa başka bi yerden daha burs bulursun-nerdeyse her firma burs veriyo çünkü devlete ödedikleri vergiden düşüyolar,onların da işine geliyo yani- ben mesela,devletten geri ödemeli kredi alıyorum,adı duyulmamış bi ayakkabı imalathanesinden de burs geliyo..öğrenci adama yeter yanii :))
kaldı ki çalışabilirsin,böylece ailenden para istemene gerek kalmaz.Resimden anlamışsındır,ben palyaçoluk yapıyorum mesela.4 saatte 40 kadar birşey kazanıyorum,sen de böyle bir iş bulabilirsin,olmadı garsonluk yaparsın,part time her yerde çalışırsın yine de kazanırsın hayatını kazanacak parayı,yeter ki iste hiç zor değil!!
okuma konusunda seni birazcık birşey gaza getirebildiysem ne mutlu bana :)
ama şunu unutma ekonomik özgürlüğün olmadan gelin olmaya kalkarsan,baba evini mumla arayabilirsin

Konu sahibi erkek olmalı ne kadar saçma bir eğlence anlayışı bu hay Allah'ım

biz küçücük imalı bir yorumda bulunsak ceza alıyoruz,konu kapanıyor vs....
bu saçma konu ve bu cahil üye niye hala gündemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…