evlilik muhabbeti

sippsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
129
3
68
Konya
sevgilimle ailelerimizi tanıştırma aşamasındayız. bir kaç hafta içinde olucak bu durum. ama erkek aradaşım üzerime çok fazla düşüyor. sürekli evlilikten bahsediyor. aynı cümleleri tekrarlıyor

bazen sıkılıyorum. tamam anlıyorum çok heyecanlı ama beni boğuyor bu durum

bu konuyu erkek arkadaşınla paylaştın mı peki ? Güzelce izah ettin mi ? Peki sende erkek arkadaşında olan heyecanlar yok mu ?

evet aileleri tanıştırıyoruz. ancak o çok daha heyecanlı ben daha soğuk kanlıyım. evlilik konusunda daha çok sakin bakmayı tercih ediyorum
onun bu ısrarı bende ters etki yaratıyor tamamen zıtlaşma etkisi oluyor. oysa onu çok ama çok seviyorum

Ne güzel işte..Buldun da bunuyorsun..

E sevmiyor musun sen bu adamı ?
Ah ah, kim bilir bu forumda ne kadar çok ilgiden sıkılmak isteyen kadın vardır :)

üzerini düşmesi güzel canım insan evlenınce bide cocuk olunca o ilgiden fazla eser kalmaz bütün ilgi arkadaş ve dişarı olur bazen geri kalan ilgiyle biraz bogulursun oda ne zaman kaldıysa

Aynı ben, bu kadar olurdu yani..

Daha şimdiden bunalıyorsan ohooo..

Sevgiliniz olması gerektiği şekilde heycanlı ve hevesli

Siz konuşurken bile bunalıyorsanız söz, nişan, hazırlıklar, kına ve düğün safhalarında ne yapacaksınız bilmem..

Bana normal gelmedi hisleriniz..

bundan bahsederken zevk almanız gerekir, ya da şöyle söyleyeyim.acaba aileleri tanıştırmaktan tedirginlik mi hissediyorsunuz.yani bu aşamada zor bi durum ben şahsen çok tedirginim de:S ama bir o kadar da zevk almaya bakıyorum bundan.benim de önceki konularıma bakarsan benim de erkek arkadaşım çok istekli sürekli konu falan ediyor.ben de ağır sindire sindire olsun istiyorum.bi yandan da tedirginim evet.ama bunu onunla konuştum.tamam, seni ne kadar istediğimi, bi an önce bu aşamaları geçmek istediğimi bil dedi.ve karşılıklı anlayış gösterdik.ben ona o bana.ama boğulduğumu falan hissetmedim hiç, benimkisi heyecan, ciddi adım atmanın verdiği sorumluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…