- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 3
- 26
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Evliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuşbaşlıkta kaç tane -li var haydi lililili gibi olmuş.
neden soğudu eşiniz ne yaşandı ayrıntı vermeniz gerek.
Merhabalar mutsuz ve soğuyan bir eşi nasıl sıcaklık getirebiliriz ne yapmamız gerekir ?
Uğraşılmıyor artık zaten sabır taşıyor yoruluyor insan çabalamaktan ha çabalıyorsun ama karşılığını alamayınca yoruluyorsunBoşarız. En temizi. Daha 22 yaşındayken kocamız bu hale geldiyse uğraşmamalıyız.
+1Boşarız. En temizi. Daha 22 yaşındayken kocamız bu hale geldiyse uğraşmamalıyız.
Bunlar sevgililik tripleri ergenlik saçmalamaları. Olur olmaz değil hepimiz yaptık. Ama bunları sindiriyoruz öyle evleniyoruz. 25 öncesi bu çağda çok erken evlilik için. Kim ne derse desin.Uğraşılmıyor artık zaten sabır taşıyor yoruluyor insan çabalamaktan ha çabalıyorsun ama karşılığını alamayınca yoruluyorsun
Nedenini yazarsaniz daha saglikli fikirler alabilirsinie
Evet MAlesef öyleSizinkinin geçinesi yok bence
Diğer konunuzu da okumuştum
Yaş çok küçük..Evliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuş
23Yaş çok küçük..
Eşiniz kaç yaşında kuzum ?
Bir kahve yapıp içmeye kalksak eline alır telefonu sürekli telefon oynar ilgilenmez sürekli telefon muhabbet etmez konuşmaz soru sorsam kısa cevap verir geçerBir kahve yapıp karşılıklı ' biz nasıl bu hale geldik' diye konuşarak.
Aranızdaki iletişimi ve sorunları bilmediğimiz için yüzeysel bir cevap vermek istedim.
Yaslar maalesef çok küçük.. evliliğine uygun değil 'bence'
Boşanma davası açarak. Böylece herkes kendi hayatına bakacak ve mutluluğu tekrar yakalayacaktırMerhabalar mutsuz ve soğuyan bir eşi nasıl sıcaklık getirebiliriz ne yapmamız gerekir ?
Çocukların evlenmesine karşıyızŞu an nasıl çözülür bilmiyorum ama en kesin çözüm ergenlikten çıkmadan evlenmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?