Evlilik - Mutsuz, Soğuk Eş

Fikirlere benimde ihtiyacım var bende takipteyim

başlıkta kaç tane -li var haydi lililili gibi olmuş.

neden soğudu eşiniz ne yaşandı ayrıntı vermeniz gerek.
Evliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuş

Uğraşılmıyor artık zaten sabır taşıyor yoruluyor insan çabalamaktan ha çabalıyorsun ama karşılığını alamayınca yoruluyorsun
Bunlar sevgililik tripleri ergenlik saçmalamaları. Olur olmaz değil hepimiz yaptık. Ama bunları sindiriyoruz öyle evleniyoruz. 25 öncesi bu çağda çok erken evlilik için. Kim ne derse desin.

Bir kahve yapıp karşılıklı ' biz nasıl bu hale geldik' diye konuşarak.
Aranızdaki iletişimi ve sorunları bilmediğimiz için yüzeysel bir cevap vermek istedim.
Bir kahve yapıp içmeye kalksak eline alır telefonu sürekli telefon oynar ilgilenmez sürekli telefon muhabbet etmez konuşmaz soru sorsam kısa cevap verir geçer

Yaslar maalesef çok küçük.. evliliğine uygun değil 'bence'
Benim fikrim altını çizerek söylüyorum.. bir erkeğin evliliğe adapte olabilmesi için 30 yaş en ideal dönem olduğunu düşünüyorum.. istisnalar hariç. Benim eşimde evlendigimizde 27 yaşında idi hala derim keşke 2-3 sene daha gecip öyle evlenseymisiz diye belki ilk sene yaptığımız hataları yapmazdik ergence, çok çocukça..
Konuşmayı dene, anlat, kendini ifade et , ne istediğini soyle ..
Hala sogumaktan uzaklasmaktan bahsediyor ise daha çok gençsin. Bırak gitsin. Gencligini biri için bitirme dışarıda harika bir hayat var

pizza mı bu at mikro dalga fırına ısınsın?
kaldı ki siz de pizza değilsiniz ve herkesi mutlu edemezsiniz...
ayrıca hemen 3 ayda bu çok sevmelere bu gözünden sakınmalara nasıl ikna oluyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Bunu da önceki konunuzdan okudum. Zaten dönem dönem aynı konuları aynı soruları soruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…