Evlilik - Mutsuz, Soğuk Eş

Şiddet mi gördünüz kapıyı neden kitlediniz. Eğer şiddet varsa kesinlikle cabalamayin

Kizacaksiniz belki ya da kızanlar olacaktır illaki ama ananızın babanızın evinde yaptığınız küsme triplerini yapmayın artık evlenince ya,yok giderim yok konuşmam yok boşarım vs...
Cocuk oyuncağı değil evlilik. Hoş siz baya çocuk yaşta evlenmiş sayılırsınız ama size ders olsun.
Bu erkek için de kadın için de gecerli. Vara yoğa atar gider yaparsanız sonunda kuyruğu kıstıran hep siz olursunuz

içine mi işlemiş onun işleyesi varmış. bunlar soğuma sebebi olamaz ne kadar abarttığınızı bilmiyorum tabi ona da sormak lazım

Şiddet görmüyorum ama o an sinirden gözüm döndü kapıyı kilitledim görmek istemedim

Şahsına, karakterine, anana, bacına sövmediyse ve şiddet de uygulamadıysa bu yaptığının affedilir bir yanı yok.
Var mıydı geçerli sebebin? Bu basit bir durum değil.
Ha dersen siddete maruz kaldim eve almadim, seni oper basima koyarim. Yoksa yok, kabul edilemez.

Önceki konunuzu da okudum da geldim... Küçük triplerle, kendinizi odanıza kilitlemelerle seven adam soğumaz. Çünkü bu durumlar bizim de başımızdan geçti evliliğin ilk dönemleri aynı eve alışma süreci oluyor bizde bazen ben özür dilerdim, bazende eşim kolay mı doğduğundan beri bir düzeni bozup bambaşka bir düzene geçmek... 8 yıllık evliyiz çok şükür...

Ama sizde durumlar çok fena adam s*kt*r git bile demiş. Adam tam pisleşmiş yani bence artık yapmanız gerekeni yapın boşanmak için işlemleri başlatın hatta eşinizin iş yerine gitsin evraklar da bi mort olsun ayyaş sümüklü böcek...

Bu arada hayatında da biri olabilir bir insan bu tür sebeplerle soğumaz bence

Ailem daha erken diyordu
En ifrit olduğum erken yaşta yapılan evlilik..
Büyüseydin biraz sonra evlenirdiniz evladım...

Bu aileleride anlamıyorum hiç,kızları 21 yaşında evlenmek istiyor sonrada razı geliyorlar.
Hayatı tanımadan aynı evin içinde birbirlerini yiyip trip atıyorlar...

Kocaya kaçmış konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…