- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Şiddet mi gördünüz kapıyı neden kitlediniz. Eğer şiddet varsa kesinlikle cabalamayinEvliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuş
Bir kahve yapıp içmeye kalksak eline alır telefonu sürekli telefon oynar ilgilenmez sürekli telefon muhabbet etmez konuşmaz soru sorsam kısa cevap verir geçer
Evlilik yaşı 25’e çıkarılsın. Meclis uyuyor muÇocukların evlenmesine karşıyız
Şiddet görmüyorum ama o an sinirden gözüm döndü kapıyı kilitledim görmek istemedimŞiddet mi gördünüz kapıyı neden kitlediniz. Eğer şiddet varsa kesinlikle cabalamayin
Ailem daha erken diyorduNeden kaçarak evlendiniz gerekçesi neydi ?
Evliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuş
Ailem daha erken diyordu
Ah şu anne babalar .... :)Ailem daha erken diyordu
Varmış bir bildikleri değil mi?Ailem daha erken diyordu
3 kulfü bi elham okuMerhabalar mutsuz ve soğuyan bir eşi nasıl sıcaklık getirebiliriz ne yapmamız gerekir ?
Oğğf mune online ya da kazen başlık düzeltilmiş.
Evliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuş
Şiddet görmüyorum ama o an sinirden gözüm döndü kapıyı kilitledim görmek istemedim
En ifrit olduğum erken yaşta yapılan evlilik..Ailem daha erken diyordu
Kocaya kaçmış konu sahibi.En ifrit olduğum erken yaşta yapılan evlilik..
Büyüseydin biraz sonra evlenirdiniz evladım...
Bu aileleride anlamıyorum hiç,kızları 21 yaşında evlenmek istiyor sonrada razı geliyorlar.
Hayatı tanımadan aynı evin içinde birbirlerini yiyip trip atıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?