- 29 Ağustos 2014
- 5.649
- 18.007
- 448
- 33
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
En ifrit olduğum erken yaşta yapılan evlilik..
Büyüseydin biraz sonra evlenirdiniz evladım...
Bu aileleride anlamıyorum hiç,kızları 21 yaşında evlenmek istiyor sonrada razı geliyorlar.
Hayatı tanımadan aynı evin içinde birbirlerini yiyip trip atıyorlar...
Okudum onu ailesi daha erken diyince kaçmış..Kocaya kaçmış konu sahibi.
Bende kemiklerini kırar elne veririm..benim kızım bana 21 yaşında evlenecem desin onu odalarda ışıksız bırakırım
Tabii hemen iletelimbir de konu içeriğini Merhabalar mutsuz ve soğuyan bir eşe nasıl sıcaklık getirebiliriz ne yapmamız gerekir ?
diye değiştirselerdi keşke el değmişken
anlatım bozukluğu çok canımı sıktı
Çocuk, çocuk yaparsa ancak evcilik oynar, küser trip atarSiz en iyisi cocuk falan olmadan ayrilin.aileniz hakliydi tabii ki.okulunuz falan varsa ona devam edin, geleceginizi garantileyin.daha cok yolun basindasiniz.
Ama çocuk evliliği kurtarır, bilmiyor musun bu kuralı?Çocuk, çocuk yaparsa ancak evcilik oynar, küser trip atar
tek çocuk değil ama en az üçAma çocuk evliliği kurtarır, bilmiyor musun bu kuralı?
Kocasını ısıtmak isteyen kadından çok şey beklemio musunbir de konu içeriğini Merhabalar mutsuz ve soğuyan bir eşe nasıl sıcaklık getirebiliriz ne yapmamız gerekir ?
diye değiştirselerdi keşke el değmişken
anlatım bozukluğu çok canımı sıktı
Adlarıdaaa hahahah R… T … E hahah hayır yaa banlamayıntek çocuk değil ama en az üç
Evlilik tekledikçe kurtarsın diye bi çocuk pörtletcen. Kaça kadar giderse artık.tek çocuk değil ama en az üç
Ailem daha erken diyordu
soğudumu ne yaparsan yap fayda etmez benceMerhabalar mutsuz ve soğuyan bir eşi nasıl sıcaklık getirebiliriz ne yapmamız gerekir ?
Şimdiye kadar en olumlu cevap bu oldu teşekkür ederim. TeipAslında bende 21 yaşında evlendim ama demeki ki bizim zamanımız ile şimdiki zaman gençleri farklı.
Yazdıklarınıza bakınca gerçekten erkenmiş gibi görünüyor, üzüldüm adınıza..
Eğer gerçekten siz hatalı iseniz hatalı davranışlarınızdan vazgeçin.
Sürekli tirip atmak karşıdakini yorar gerçekten ki eşinizin yaşı da henüz küçük evliliğe bu tarz çocukça soğudum yaklaşımı normal şuan da..
Muhtemelen geçici bir ne oldum durumu yaşıyor.
Eşinizle ılımlı bir şekilde konuşmaya çalışın ve bir aile terapistine gitmeyi önerin.
Ve ya bu konuda yönlendirmeleri için ailesinden destek alabilirsiniz.
Şuan en makul yol bu gibi görünüyor.
Teşekkür ederim biraz da olsa içimi rahatlattınız ilk güzel rahatlatıcı yorum oldu Allah razı olsunAslında bende 21 yaşında evlendim ama demeki ki bizim zamanımız ile şimdiki zaman gençleri farklı.
Yazdıklarınıza bakınca gerçekten erkenmiş gibi görünüyor, üzüldüm adınıza..
Eğer gerçekten siz hatalı iseniz hatalı davranışlarınızdan vazgeçin.
Sürekli tirip atmak karşıdakini yorar gerçekten ki eşinizin yaşı da henüz küçük evliliğe bu tarz çocukça soğudum yaklaşımı normal şuan da..
Muhtemelen geçici bir ne oldum durumu yaşıyor.
Eşinizle ılımlı bir şekilde konuşmaya çalışın ve bir aile terapistine gitmeyi önerin.
Ve ya bu konuda yönlendirmeleri için ailesinden destek alabilirsiniz.
Şuan en makul yol bu gibi görünüyor.
Ay bu cümleyi görünce bütün tüylerim diken diken olduAma çocuk evliliği kurtarır, bilmiyor musun bu kuralı?
Çocuk olmaz bence çocuk olduktan sonra aynı şekil olursa arada çocuk kalıcakAy bu cümleyi görünce bütün tüylerim diken diken oldubunu ortaya atan da biliyor aslında gerçek olmadığını. O evlilik nasıl kurtulmuş oluyor, eğer kadının işi yoksa, parası yoksa kısaca çaresi yoksa çocuğuma nasıl bakıcam diyerek çoğu şeye susup oturmak zorunda kalıyor. Böylece de evlilik kurtulmuş oluyor(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?