canım valla senle ozelden de konusmak isterim mesaj atamıyorum sana yaa ... inanki sanki kaderim bir senle ya çok şaşkınım şuanda
gerçekten mi nolur bir şekilde konuşalım çok rahatlamaya ihtiyacım var benim ya yani en azından rahatlarız diye tahmin ediyorum sonunda beni anlayacak biri var çok sevindim anlatamam sana
cnm evlendikten sonra tabiki değişiklikler oluyor.evlenmeden önce heyecan daha fazla arkadaşınla buluşmak tlf.da konuşmak küçük bir msj herşey seni çok mutlu ediyor.evlendikten sonra alışkanlık ve bağımlılık gelişiyor.bence iki tarafta birbirine saygı duyarsa sevgi devam ediyor.evlilik güzel ve zor bir başlangıç bence.en çok zorlayanda eşine alışmak değilde ailesine ve onların davranışlarına alışabilmek.
bu konuda guzel seyler soyleyen kısı cok az
senin dediğini unutmıcam canımm .)) ee sıkılma olmuyormu ne biliyim ya biraz özel olcak ama yani ben sundan korkuyorum ben o tur seyleri aşkla sevgiyle yasamak isterim zevkini alıp oyle kalmak istemem açıkçası hani evli de olsam kendimi kullanılmıs hissederim..
ben 6 aylık evliyim ama 6 yıl gibi geliyor..sen kaç sene oturdun nasılçıktınoyyy ayni benim yasadiklarim yaaaben de kaynanamlarda oturdum bi süre... sen ne kadarlik evlisin??
maalesef öyle.. tamam birtakim sorunlar olur ama mesela erkekler ailelerini isin icine sokar, ailesi ve esi arasinda denge kuramazsa o zaman büyü bozuluyor, bütün her sey ucup gidiyor.. ben cok özenirim mesela esini ezdirmeyen erkeklere, kari koca oturup hic bikmadan usanmadan sohbet eden ciftlere, evlerinin icine annesi de olsa kimseyi sokmayan insalarasizin aileler tanisiyor mu?? bak aileler cok önemli, bakma sen evlenen sizsiniz, kapiyi kapatip evine girceksin diyenlere.. biz de evlilik iki kisilik degil, aslinda iki kisi degil aileler evleniyor, insallah ailesi seni benimsemistir...
yok canım olurmu öyle şey o senin kocan olucak...
bende hep bekarken ben evlenince kocam evdeyken nasıl tuvaletimi yapıcam yada onunla nasıl duş alıcam falan diye düşünürdüm
evlenince bütün bunlar puff oluyo inan utanma arlanma kalmıyo
sıkılma illaki oluyor ama erkek doymuyo canım cinselliğe
sıkılma değil aslında bi yorulma oluyo...
sende zevk alıyosun neden seni zevk alıp atsınki...
hatta ben bikere işimi bitirdikten sonra adama ittim yataktan sen beni kullanıp attın dedi yerlere yatmıştık gülmekten
şimdide çocuk için yumurtlama günlerimiz var o günleri takip ediyorum buara daha çok demeye başladı sen beni çocuk yapmak için kullanıyosun diyo sürekli
zaten aşkla sevgiyle yaşıyosun tatlım,o konuda bi şüphen olmasın yani adam zart diye gelmiyo yanına...
Evlilik...Ruh eşinse süper...Değilse zulüm...Ben buldum ruh eşimi ve evlilik mükemmel...Darısı bekarların başına:)))))))))))))
şaka yapar gibi bi halim mı var canımm .)) valla bende aynı senin gibiyim face adresin falan varmı yada baana burdan özelden mesaj atabilirsen sevinirimm canmmm :) ben atamıyorumm
ben 6 aylık evliyim ama 6 yıl gibi geliyor..sen kaç sene oturdun nasılçıktın
canım attım mesaj sana sanırım
ruh eşin olduğuna ne zaman karar verdin canm :) bekarken mi yoksa evlenince mi?
ailesi akrabamız olur aynı sulaledeniz ama oyle gidip gelmemiz yok uzağız .. ama annesiyle tanıstım ne biliym bana dedi ben cektm gelinlerime çektirmem falan diye konustu
biz suan bekarken bile oyleyiz bazı konulardaa :)) bende ruh eşimi bulduğuma inanıyorummm :)))Bekarken:) Her konuda saatlerce konuşuruz, herhangi bir konu olabilir farketmez, birbirimizin fikirlerini çürütmeye bayılırızDDD Ev açık oturum gibi maşallah Gecenin 3' ünde birlikte 1-2 saat şarkı söyleriz Birlikte yemek, pasta yaparız, burnumuza hamur falan süreriz DD O benle dalga geçer fazla kilolu diye (ama ilginç zayıflamamı da istemez DD), bende ona sen kendine bak erkenden yaşlancan falan derim DD Birlikte futbol yorumu izleriz mesela...Ben ona bu adam ne anlar ya deyip ben yorum yapmaya başlarım DDD Sonra o benim ne kadar tatlı olduğumu söyleyip ısırmaya başlar, daha neler neler DDDDDDDDDD
valla aksam aksam guldurdun beni canm yaa :)) zart diye gelen hanzolar da var canımm yok değil :)))
insallah sözünde durur, samimiyse ne kadar güzel.. benim kaynana da cok cekmis hep anlatir, anlattiklari dogruysa gercekten de cekmis yazik der insan, ama onun bana yaptiklarini allah fitil fitil burnundan getirir insallah
ruh eşin olduğuna ne zaman karar verdin canm :) bekarken mi yoksa evlenince mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?