- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
vardır canım kesinlikle ama benim adam mart kedisi gibi kur yapar
bense tam odun kalk çocuk yapcaz uyuma derim adama![]()
ama ne kdar eğlencelidir :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vardır canım kesinlikle ama benim adam mart kedisi gibi kur yapar
bense tam odun kalk çocuk yapcaz uyuma derim adama![]()
biz suan bekarken bile oyleyiz bazı konulardaa :)) bende ruh eşimi bulduğuma inanıyorummm :)))
Bekarken çoğu sevgili bunları hatta daha fazlasını yapar, ama olay evlendikten sonra da devam edebilmek...Malesef bu konuda çoğu çift de sınıfta kalır...İnşallah bulmuşsundur ve hep mutlu olursun:)))))
hem kendisi çekmiş hem sana çektiriyo :/
tatlım ben esımle evlendıgıme hıc pişman olmsdım tabıkı tartışmalarımız oluyo ama sevgılıykende oluyo
daha cok evlılıgı yıpratan maddı sıkıntı ve 3.kışıler cnm kayınvalıde faktöu falan
o benim kaynananin olgun olmadigini, yasadiklarinin acisini gelininden cikarmaya calistigini, sira bana geldi mantigiyla hareket ettigini gösterir.. senin kaynana adayi insallah öyle olmaz... bunu anlarsin ama.. sözlerine dikkat et dikkatini ceken detaylar var mi...
ne mutlu sana canımmm valla evet 3. kişileri araya sokmamak lazım
bence karakterle alakalı ama en çok da maddiyatla ilgili
evlenirken bir sürü borca giren kiraya çıkan azcık parayla idare etmeye çalışan çiftler bir sonra stresten birbirlerine sarabiliyorlar çünkü bekarken hiç böyle şeylerle uğraşmazken birden büyüyorsunuz ve sorumluluk alıyorsunuz her şeyi siz idare ediyorsunuz
ama para sıkıntısı da yoksa ve severek evlenildiyse evde mutlu mesud takılınız
tabi aldatma dayak vb şeyler olmadığını varsayıyoruz
yok canım valla hiç olmadı cok iyi ben gelinimle yasamam dyo rahat etsinler diyo ben baska bse istemem dyo iyi niyetli yani ama tabi genede insanları tanıyamazsın... Senin kaynananınki de cahillik bence ben olsam bana yapılmıs bişeyi baskasına yapmam sen ona iyi davranıyosan
gene hersey maddiyata dayalı oluyo..![]()
hayat böyle canım malesef para çok önemli, iyi bir yaşamın dışında huzur için de önemli. bir sürü borcu olan insanlar sosyal yaşamından kısıyor bunalıyorlar, ama maddi açıdan rahat olan çiftler için evlilik evde beraber gülüp eğlenmek ufak tartışmalar barışmalar vb... istisnalar var tabi ama genel olarak böyle. adamın kafasında bir sürü borç ve gelecek kaygısı varken eşine illa ki yansıtır...
of ben de evlenmeye merak saldım aslındadün gece uykum kaçtı düşündüm de evlensem nikah töreni şu bu ne çok masraf, hele bir de ev almak!! kendi evin yoksa kredi çeksen hep borç olur işte, daha eşyası var bunun offfffffff
![]()
vallaha içim karardııı![]()
ama ne kdar eğlencelidir :))
Merhaba ben 14 yıllık evliyim. 8ay içinde evlendik, aileler hiç sorun çıkarmadı, ne eşyaların alımında ne de gelip giderken. Benim ailem şehirde eşimin ailesi köyde yaşıyor kültür farkı var ama dengeleri iyi kurduk. Anlaşarak hatta beraber yaşayarak evlendik. Eşim değişti mi hayır, ben değiştim mi hayır hala eskisi gibi çok eğleniyoruz, aşkımız sürüyor. Pekiyi madalyonun öbür yüzü ekonomik sıkıntılar işte bunlar zaman zaman silkeledi bizi. Ama şöyle birbirimize sarılıp biz bunu aşacağız seni seviyorum dedik mi herşeyin üstesinden geliriz. Şimdi ergenlik döneminde bir kızımız var zaman zaman bizi zorluyor, başbaşa kalınca ne yapacağız bu kızla deyip, gülümsüyoruz. Sonra gidip kızımıza sarılıp Onu çok sevdiğimizi söylüyoruz. Sevgini gösterdiğin sürece evlilik mutlu geçiyor. Herşey maddiyat değil, bir ara sabah akşam menemen yediğimiz oldu, 5 yıldızlı otelde tatile çıktığımız da, menemen yerken birbirimizin yumurtasını kapmaya çalışırken de çok eğlendik, 5 yıldızlı otelin havuz kenarında kızımızı suya atarken de Allah sağlık versin yeterki. Bir de şunu ekleyeyim doğru insanı bulmak yetmiyor doğru insan olmak da önemli. Bişeyi vıdı vıdı yapmak, kıskançlıkla boğmak, ailesine karşı olumsuz duygularını sürekli önüne koymak bunlar yıpratır. Bu arada eşini d eğiteceksin, birlikte iş yapacaksınız evde, sürekli önüne getirmeyeceksin, Onun yaptığı işleri pohpohlayacaksın çocuk bakımında birlikte olacaksın. Ama evin pırıl pırıl olacak, temiz olacaksın. Mis gibi kokan bir yemeğin yanına salatayı ne kadar güzel yaptığını söyleyerek Onu da katacaksın, babası senin yedirmeni uyutmanı istiyor diye çocuğu ile bağ kurmasını sağlayacaksın, bırak o gün çocuk az yesin çünkü çabuk sıkılır erkekler olsun, öğrenecek. Sinirli olduğu zaman senin için güzel bir kahve yapayım diyeceksin. Herşey kadının elinde değil tabii erkek de dengeli olacak, ailesini asla reddeden bir erkek değil bilakis ailesine düşkün bir erkek iyi bir baba ve koca olabilir. Ama bu durumu abartmayacak işte dengeli erkek böyle biri. Ve tabii ihanet,dövme,sövme vb. ciddi durumlar olmadıkça hiç bir zaman ailenize hiç bir kavganızdan bahsetmeyecek ve en önemlisi asla ve asla kayınvalidenizin önünde küs, kavgalı olmayacaksın. Benim 14 yılımın sırrı bunlarda bir daha dünyaya gelsem yine aynı kişiyle evlenirdim.